Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13222 defa)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel ulusanın operasyonlarında da kanal sayısı az greft sayısı yüksek oluyor sizin lehinize olmuş bence bu durum. Çizgi güzel donör homojen ekim alanı temiz. Kötü tecrübeleriniz olmuş bu üzücü tabi ama önemli olan süreç sonunda saçlarınızın güzel olması
Teşekkür ederim görüşünüz benim için önemli. Sibel ulusan paketini almadım, 1. paket Zafer ulusan kanal sayısı belirledi, kanal sayısını hemşireye belirtti fakat hemşire hanım daha az kanal açtı. Aynada kendime baktığımda kafamda açılan kanallara bakınca boşluk görebiliyordum, kendilerine de söyledim greft arttığında daha fazla kanal açılmasını talep ettim kabul edilmedi. İzmir'de ekim yaptırılan en yüksek fiyat ve en az başarısız sonuç alınan Ulusan poliklinik olarak burayı seçmek istedim nerdeyse hiç şikayetleri yok ve konularda şikayetler hiç yazılmamıştı belki de kimse şikayetlerini dile getirmiyor prp yapılacak paketleri var korkuyorlar bilmiyorum ama yazılsaydı keşke kötü tecrübe demek istemem Dr. Zafer Ulusan gayet ilgiliydi ama operasyonu yöneten ve ön çizgiyi belirleyen olarak paketi satın aldım, bu pakette doktor başımızda zaman zaman durup yön gösterecek, dikkat edilmesini sağlayacak, hemşireler ile birlikte 13 saatlik operasyonda ara ara 10 dakika görünür yardımcı olur ve kaybolur diye varsayımda bulunarak bu paketi satın aldım. Paketin üzerinde operasyonu yönettiği yazıyordu ama. Başta gördüm ön çizgiyi belirlerken birde sonda uğurlamaya geldi. Güzel bir marka oluşuyor umarım başka dostlarımızda daha dikkatli olurlar.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
32. Gün fotoğrafları ben diğer konulara da bakıyorum ama benim saçlar harbiden gitmiş. Hergün düzenli saatte solgar biotin 5000mg alıyorum proscar 1.25mg alıyorum başka vitamin önericek varsa lütfen yazsın. Şampuan olarak polikliniğin aldığı seba med bebek şampuanı 5.5 ph hassas saç derisi için yazılı şampuanı kullanıyorum. Kafamı kabuk dökümünden sonra 2 günde 1 hafif yağlanıcak şekilde 2 kez şampuanlayarak yıkıyorum kuru kalmaması için hergün yıkamıyorum bu konuda görüşü olan var ise yazabilir. Kafamın yan taraflarını 1 kez tıraşladım bir kez daha tıraşlayacağım gibi 1 hafta içinde ama ekilen yerlere dokunmadım. 1ay sonra ekim bölgesi tıraşlanabilir dedi poliklinik ama cesaret edemedim konu hakkında bilgisi olan anlatabilir mi. Teşekkür ederim tüm cevaplar için umarım herkes kendine aynada bakarken güler yüzlü şekilde saçlarını elleriyle tarayacak hale gelir :)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
32. Gün fotoğrafları ben diğer konulara da bakıyorum ama benim saçlar harbiden gitmiş. Hergün düzenli saatte solgar biotin 5000mg alıyorum proscar 1.25mg alıyorum başka vitamin önericek varsa lütfen yazsın. Şampuan olarak polikliniğin aldığı seba med bebek şampuanı 5.5 ph hassas saç derisi için yazılı şampuanı kullanıyorum. Kafamı kabuk dökümünden sonra 2 günde 1 hafif yağlanıcak şekilde 2 kez şampuanlayarak yıkıyorum kuru kalmaması için hergün yıkamıyorum bu konuda görüşü olan var ise yazabilir. Kafamın yan taraflarını 1 kez tıraşladım bir kez daha tıraşlayacağım gibi 1 hafta içinde ama ekilen yerlere dokunmadım. 1ay sonra ekim bölgesi tıraşlanabilir dedi poliklinik ama cesaret edemedim konu hakkında bilgisi olan anlatabilir mi. Teşekkür ederim tüm cevaplar için umarım herkes kendine aynada bakarken güler yüzlü şekilde saçlarını elleriyle tarayacak hale gelir :)

benimki de bu noktaya gidiyor açıkçası her yıkamada baya gidiyor I L J şeklinde dökülmelerin hepsinden görüyorum. Çok kafaya takmamamız lazım herhalde. Şampuan önerisi olan varsa çok makbule geçer gerçekten.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
benimki de bu noktaya gidiyor açıkçası her yıkamada baya gidiyor I L J şeklinde dökülmelerin hepsinden görüyorum. Çok kafaya takmamamız lazım herhalde. Şampuan önerisi olan varsa çok makbule geçer gerçekten.
Hiç kafaya takmıyom her sorana yolunmuş tavuk gibiyim sen nasılsın diyom aksine neşeli geçiyor ama kafaya takmadıkça kötüye gidiyor acaba kafaya taksa mıydım 😂😂

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hiç kafaya takmıyom her sorana yolunmuş tavuk gibiyim sen nasılsın diyom aksine neşeli geçiyor ama kafaya takmadıkça kötüye gidiyor acaba kafaya taksa mıydım 😂😂
geçmiş olsun badi kafana takma herşey için erken şuan en az 120 günü devirelim bakalım neler olacak görürüz canını sıkma iyi düşün iyi olsun umarım hayalimizde ki saçlara kavuşuruz sağlıklı günler dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülme bitmiş cildin çok sağlıklı görünüyor süreç güzel alan geniş umarım tek ekim ile olabilecek en güzel sonuç olur ama sanırım ikinci ekim ihtiyacın olacak bu alana göre

Şok dökülme nin belirli bir kıstası yoktur kiminde fazla ani hızlı olur kiminde yavaş kininde bazı bölgelerde çok bazı bölgelerde az biraz takıntılıyız sanırım ?

Şok dökülme ile kafanı boşuna meşkul etme nasıl olduğu önemli değil.
Global Moderator

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme bitmiş cildin çok sağlıklı görünüyor süreç güzel alan geniş umarım tek ekim ile olabilecek en güzel sonuç olur ama sanırım ikinci ekim ihtiyacın olacak bu alana göre

Şok dökülme nin belirli bir kıstası yoktur kiminde fazla ani hızlı olur kiminde yavaş kininde bazı bölgelerde çok bazı bölgelerde az biraz takıntılıyız sanırım ?

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Hiç takıntım yok sadece kıyaslama yapınca daha iyi insanlar görünce bende eksik mi var diye sorgulama yapıyorum. Yıllardır kel olduğum için ve yaşım genç olduğu için komiğime gidiyo zaten yolunmuş tavuğa benziyorum. Şok dökülmem bitti sanırım evet saçlarım nerdeyse dökülmüyor. İkinci ekim demişken kafası çok daha açık insanlara bakıyorum üsr taraf komple boş, benim kafamın üstü biraz daha dar sizce tek ekim yetmemesinin sebebi nedir yaşım genç olduğundan dökülmeye devam mı edecek?

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
41. gün yanları 2 kez makineyle 3 numara kestim önleri 7 gün önce 1 kez 3 numara kestim fazla yoktu ama tepesi baya çıkmıştı. Kafamı tıraşlamamın sebebi ben hep 3 numara kel kafa gezmeye alışığım. Yanlar simsiyah şekilde çıkıyor tepesi daha yeni operasyonlu olduğu için dibi bembeyaz görünüyor o yüzden eşitlemek için de kesiyorum. Sivilcelenme başladı sıkmıyorum ama elimi kafamda gezdirirken bile patlıyorlar o kadar uçları beyaz hale geliyor bomba gibi patlıyorlar :) Tepe bölgesinde saç vardı zaten ama ekimden sora çıkışı yavaşlamıştı şimdi eski haline döndü gibi, uyuşukluk azaldı biraz hissediyorum kafamı kaşlarımı kaldırdığımda falan his geliyor yada kafamda su varken hissettiriyor güzel bir duygu. Minoxidil kullanmak istiyorum aslında bilgisi olan varsa yazabilir mi? paylaşımlarda hep çok etkisi görünüyor ama bıraktığında bozuluyormuş etkisi şuan başlasam 3-5 ay 1 seneye bıraksam iyi olan saçlarımı bozar mı? Xpecia tablet kullanan çok insan var gidip satın alsam mı bilmiyorum 3 gündür proscar kullanmıyorum çünkü kalbimde bir sıkışma oluyordu şuan geçti dedim bir yan etkisi var herhalde araştırdım ama bulamadım öyle bir yan etki. Proscarı kullanmayı bıraktım kalbim sıkışmıyor tekrar içer miyim bilmiyorum başka bir yan etki de görmedim biraz sık idrar geliyordu şimdi oda yok gelmiyor açıkçası normalde idrara tüm gün çıkmasam da günü geçirirdim proscardan sora günde 3-4 yani ilginç bir deneyim. Solgar biotin 5000mg kullanıyorum düzenli günde 1 adet. Spor yapmaya başladım dambıllarım var 17.5kg 2 tane toplam 35 onlarla çalışıyorum çok zorlamadan terlemeden sıkıntı stres olmasın ferah ferah yorulayım diye. Spora başlamayı düşünüyorum fazla terlemek için kondisyon odaklı bisiklet, koşu, tarzı kondisyon ama fazla terleyeceğim belli görüşleri deneyimleri olan varsa bilgilendirebilir mi?

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

120. günde bazı insanlar var kafası kıpkırmızı yine üstünde  3-5 tel var hala keller bazıları var 70. 80. günde saçları çıkmış gürleşmiş valla insandan insana da çok fark ediyor ya merakla bekliyorum benim nasıl olacak diye ama gidişat 6ay sonra çıkışları gösteriyor gibi. Hayırlısı olsun teşekkür ederim senin de mükemmel sonuçlar alman dileğiyle :)

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
120. günde bazı insanlar var kafası kıpkırmızı yine üstünde  3-5 tel var hala keller bazıları var 70. 80. günde saçları çıkmış gürleşmiş valla insandan insana da çok fark ediyor ya merakla bekliyorum benim nasıl olacak diye ama gidişat 6ay sonra çıkışları gösteriyor gibi. Hayırlısı olsun teşekkür ederim senin de mükemmel sonuçlar alman dileğiyle :)
hocam bende zafer hocaya Ekim yaptırdım sizinde ekiminiz güzel görünüyor bence beğeneceğiniz bir sonuç olacak

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
valla görüntü hiç değişmemeye başladı artık sabit gidiyor, sigara hayatımda hiç içmedim, alkolü en son ağustos ekim arası bir tarihte kullandım. Proscar düzenli içiyorum hergün, biotin 5000mg bitti sipariş edeceğim 2gündür içemiyorum 2günde kargo sürse 4 gün edecek. Xpecia alacağım şimdi 1 tablet içip deneyeceğim yan etki falan ne olacak gibi. Minoxidil çok hoşuma gitti fakat onu kullandığımda vücudum da kıllanır endişesiyle çok istemedim sonuçta herşeye etki eden güçlü bir ilaçmış. Bakalım hayırlısı kafamdaki ufak tüylenmeler bile uzadı sayılır 2 haftada bir kafamı 3 numara yapıyorum donör bölgeyle eşitlendi gibiler.

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Daha yolun başındasın. İnşallah güzel bir sonuç olur

Başkent

• Full Member
Benim komuyada yorum yapmıştın kardesım hatırlıyosan hemen hemen aynı donemde ektirdik benimde 40. Günüm.Şok dökülme sende bişey bırakmamış benim bi tık daha fazla suan saclar ama hala şık dokulmem devam ediyor.Takviye konusuna gelecek olursak benım konuma gir bak bi benim takviyeleri incele istiyorsan
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram