Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13313 defa)

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
91. Gün geldi çattı prp için hiç aramadılar sormadılar gün vermediler. Biz size hatırlatacağız dediler hatırlatmadılar. Ben yazmadıkça durumumu sormuyorlar ilgilenmiyorlar orası çok daha kötü açıkçası bilmiyorum diğer ekim yerlerine göre burası daha pahalıydı ama yine de tüm ekim yerleri parayı çokta versen ilgi sıfır :) Yarın ben yazacağım prp için bakalım nekadar acıyor ben sana örneklerim şakaklara falan vurursa içim yanabilir 😂

Güzel gözüküyor dostum uzun bıraksan dahada belirleyici olur.
Beni aradılar prp için erteledim biraz.
Sen bir git ondan sonra giderim ben de :))
Senin detaylı anlatımın önemli :))

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis ekimin hayırlı olsun. Takma hiç bişeyi kafana. Önemli olan sonucun güzel olması. Şu an aslında normal ilerliyor sürecin

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis ekimin hayırlı olsun. Takma hiç bişeyi kafana. Önemli olan sonucun güzel olması. Şu an aslında normal ilerliyor sürecin
teşekkür ederim kafaya takmıyorum ama kötü ilerlesin de istemem açıkçası bazı insanların kötü ilerliyor, çekilen acı, onlarca alınan vitaminler takviyeler, zaman, umutlarının boşa gitmesi kötü şeyler bunlar olsun istemem. Zaman paradan daha önemli.

Seven

• Sr. Member
Teşekkür ederim. Saçları kısa kesiyorum 19 yaşından itibaren hep 3 numara gezmeye alıştım yılların alışkanlığı var biraz uzayınca tuhaf geliyor ama 6. Ay'da dökülmeler tamamen duracak söylendi ozamandan itibaren uzatabilirim. Saç ekim merkezleri beni arasın beni pofpoflasın gibi birşey söylemedim 3. 6. 9. Ay prpde biz sizi çağıracağız hatırlatacağız hayırlı olsun diyip gönderdiler demek istediğim buydu. İzmirde ekim yaptıran tanıdığım 8 kişi var bunlardan 4 tanesi likyada yaptırdı benim verdiğim ücretten 25.000 tl daha ucuza yaptırdı aynı yıl içerisinde. Kişilerin poliklinikten gördüğü ilgi vs bayağı iyiydi sadece likyayı araştırdığımda ekimleri çok iyi sonuçlanan görmedim, ulusan daha iyi görünüyordu ve maksimum fiyatla burası olduğu için burayı seçtim ama başka firmalar olsun daha farklı şekildeler ilgililer ve en önemlisi yaptığı ekimleri takip ediyorlar buna istinaden bu şekilde yazdım. Çıkmazsa ya da kötü ilerlerse görüşmeye kendin kalkıp gidersin onu kastetmemiştim.

Verilmiş sadakan varmış dostum en güzel yere saç ektirmişsin ama saçları böyle kazıtırsan sende gelişimi anlamazsın açıklığın çok fazla ve saçı gösteren çoklu greftler bu kadar kısa kestirirsen çoklu greftler Tekli gibi görünür ve seni mutlu etmez  bu kadar geniş bir açıklığa saç ektirip kısa kullanamazsın

Kısaca böyle olmaz uzatmalısınki sonucu anlayalım sende anla
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Verilmiş sadakan varmış dostum en güzel yere saç ektirmişsin ama saçları böyle kazıtırsan sende gelişimi anlamazsın açıklığın çok fazla ve saçı gösteren çoklu greftler bu kadar kısa kestirirsen çoklu greftler Tekli gibi görünür ve seni mutlu etmez  bu kadar geniş bir açıklığa saç ektirip kısa kullanamazsın

Kısaca böyle olmaz uzatmalısınki sonucu anlayalım sende anla
tamam bundan sora 1 ay boyunca uzatıcam keseli 5gün falan oldu zaten 1ay sora foto atarım tekrardan sonuçlara bakarız yorum yaparsanız sevinirim bakalım nasıl olacak yanları falan kestiririm ama sadece tepeyi kestirmem.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık alana göre ilerlemesi normal hocam ya benimde aynı gidiyor süreç hemen hemen. Prp vakti geldi geçti bile gidemiyorum onca iğne acısından sonra:))
Sen bir git bakalım nasıl oluyor :)
Dostum prp'ye gittim hiç acıtmıyor yani bir tokat yesen yada ayağını kanepeye vursan daha çok acır yani benim için öyleydi. Toplu taşıma ile gitme ama birazdan foto atıcam bakarsın iğnelerden sora ucube gibi görünüyorsun ben orda anlık olarak çektim arka taraflar hemen şişti yolda giderken de ön taraflar yumru yumru şişti ucube bir görünüş yani bilsem arabayla giderdim artık bidahakine.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Prp sonrası çekildi 2-3dk da fazla şişmemiş hali böyle ben yolda yürürken kafamdaki yumrular bavul gibi oldu kafamın her yeri minik dağlar gibiydi tuhaf ucube bir görüntü sakın yürüyerek gitmeyin arabanızla gidin   ;D ;D 15dk sora tepe bölgesindeki şişlikler nasıl belli oluyorsa hepsi ön tarafta da ortaya çıktı şapka falan alın yani yanınıza. Ek olarak prp öncesi saçlarım dik dik fırça gibi çıkıyordu bu sabah bir uyandım saçlarım yumuşacık yani ekim olmayan bölgeler nasıl hissettiriyorsa aynı hissettiriyor ama prpden önce hepsi sert sert fırça gibi çıkıyordu iyi birşeymi oldu kötü mü bilemiyorum.

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Prp sonrası çekildi 2-3dk da fazla şişmemiş hali böyle ben yolda yürürken kafamdaki yumrular bavul gibi oldu kafamın her yeri minik dağlar gibiydi tuhaf ucube bir görüntü sakın yürüyerek gitmeyin arabanızla gidin   ;D ;D 15dk sora tepe bölgesindeki şişlikler nasıl belli oluyorsa hepsi ön tarafta da ortaya çıktı şapka falan alın yani yanınıza. Ek olarak prp öncesi saçlarım dik dik fırça gibi çıkıyordu bu sabah bir uyandım saçlarım yumuşacık yani ekim olmayan bölgeler nasıl hissettiriyorsa aynı hissettiriyor ama prpden önce hepsi sert sert fırça gibi çıkıyordu iyi birşeymi oldu kötü mü bilemiyorum.

Hayırlısı olsun dostum. Sen böyle diyorsan gidilir o vakit :)

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Şu an gayet güzel ilerliyor. Kök hücrenin ne kadar etkisi olduğunu merak ediyorum açıkçası

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Şu an gayet güzel ilerliyor. Kök hücrenin ne kadar etkisi olduğunu merak ediyorum açıkçası
3 ay sonra etki ettiğini söylemişlerdi internette de öyle yazıyor bakalım diğer ektirenlerden bir farkı görünmüyor saçlarımın. 10gündür hiç kesmedim 1 ay boyunca kesmemeyi planlıyorum geldiği son hali foto olarak paylaşırım.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlısı olsun. Klinikteki en uygun fiyatlı paketi aldınız sanırım. "1. paket" yazısının yanına parantez içinde en uygun fiyatlı olduğunu yazabilirsiniz isterseniz. okuyanların kafası karışmasın.
  • Yaşınız 36

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlısı olsun. Klinikteki en uygun fiyatlı paketi aldınız sanırım. "1. paket" yazısının yanına parantez içinde en uygun fiyatlı olduğunu yazabilirsiniz isterseniz. okuyanların kafası karışmasın.
en uygun paket yazınca ne fark ediyor dostum ucuzu pahalısı diye anons mu edecez? 1. 2. 3. paket diye sıralamışlar ben ilk paketi seçtim diğer paketler de aynı yola çıkıyor durumu iyi olan yaptırır araştırır sorar ücretini de yazdım senin takıldığın yerin ben diyorum sen anlıyosun gerisini.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
91. Gün geldi çattı prp için hiç aramadılar sormadılar gün vermediler. Biz size hatırlatacağız dediler hatırlatmadılar. Ben yazmadıkça durumumu sormuyorlar ilgilenmiyorlar orası çok daha kötü açıkçası bilmiyorum diğer ekim yerlerine göre burası daha pahalıydı ama yine de tüm ekim yerleri parayı çokta versen ilgi sıfır :) Yarın ben yazacağım prp için bakalım nekadar acıyor ben sana örneklerim şakaklara falan vurursa içim yanabilir 😂
21 nisanda kafamı 3 numara yapmıştım bugün 10 mayıs, 20 gündür saçlarımı hiç kesmedim uzuyorlar bugün 103. gün saçlarımın 20 günlük uzamasını paylaşıyorum.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2025, 16:59:44 Gönderen: Violator »
  • Yaşınız 36

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle bir saç ekimine 4 bin euro verilmesine ben de karşıyım, yarım gün çalışıp bu kadar para kazanılmasını insan kabul edemiyor. Fakat burayı durumu iyi olan insanlar da okuyor, net bilgiler vermekte fayda var. 1. odadaki operasyon 12 saat sürerken diğer odalarda 7-8 saat sürebiliyor. Teknik farkı nedir bunun cevabını ben veremem
20 gün önce likyada samimi olduğum bir abi ektirdi yaşı 30-35 vardır 30bin tlye ektirmiş saat 9da orada olmuş akşam 5de arabasına binmiş. Adamın saçları maşallah maşallah yani ekmişler güzelde ekmişler kıskandırıcı şekilde adam keltoştu yıkama bitince gördüm adamın tipi değişmişti gel konu aç diyorum uğraşmıyor bakalım belki ilerde açar konu etiketlerim görürsün kısa sürünce de böyle oluyormuş falan. Dediğin şeye gelirsek adamın aylık geliri 5k euro yurtdışından gelip 6-7k euroya alıyor o paketi biz yerel halk 4k euro'ya cok diyoruz ama gerçektende çok bizim için o yüzden paranın azı çoğu olmaz ben paketi belirttim yeterli çünkü izmirde en pahalı yer orası.

Facebook Twitter Instagram