Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13217 defa)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
113. gün'den fotoğraflar. 1 ay önce saçım 3 numaraydı her hafta kesiyordum ama 1 aydır kesmedim 1 aylık uzattığım saçlarım. Kafam hala kütük gibi ilk güne nazaran %50 daha az uyuşuk olsada uyuşuk yağmur yağdımı kafama hissetmiyorum.

İyice çoğalmışlar bence gayet güzel gidiyor seninki, sen memnunmusun mevcut durumdan?
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Memnun değilim açıkçası İstanbul'da ektiren ve benden yaş olarak büyük insanlarda daha iyi sonuçlar var. Benim saç tipime göre önler sık ve dik arkalarda boş kalacak gibi duruyor.

TARİH YAZIYOR

• Yeni üye
  • *
Memnun değilim açıkçası İstanbul'da ektiren ve benden yaş olarak büyük insanlarda daha iyi sonuçlar var. Benim saç tipime göre önler sık ve dik arkalarda boş kalacak gibi duruyor.

Hocam, benim süreçde sizin gibi geç geliyor, boşluklar zamanla doluyor herhangi bir sorun yok strese girmeyin.
  • Ekim Tarihi: 03.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep Hair Center
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 26

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hocam, benim süreçde sizin gibi geç geliyor, boşluklar zamanla doluyor herhangi bir sorun yok strese girmeyin.
dostum senin konuna baktım ama ekimden önceki halinle 100 günün üstündeki halin arasında bile fark var şuan daha kötü duruyor saçların. Düzelceğini daha çok saç çıkacağını umuyorum ama benim eskiye göre iyi dursa da yeterince tatmin edici gelmiyor bana. Yaş olarak büyük olduğun için sanırım daha uzun sürecek kendine gelmeleri.

OneTreeHill

• Yeni üye
  • *
6 Mayıs 2025’te ben de bu klinikte saç ekimi yaptırdım.
Biraz daha zaman geçtikten sonra sonuçları paylaşacağım. Acı eşiğim yüksek olduğu için bu konuda herhangi bir şikayetim olmadı. Orta paketi tercih etmiştim ve 120.000 TL'yi peşin ödeyince yaklaşık %20’lik bir indirim uygulandı.

Saç tasarımını ve kanal açma işlemini Sibel Hanım gerçekleştirdi. Toplamda 4800 greft alındı. Yanlış hatırlamıyorsam, 3000 greftten fazlası 3’lü veya 4’lü köklerden oluşuyordu.

Beni en çok zorlayan kısım, uzun süre hareketsiz şekilde yatmak zorunda kalmaktı. Boyum 1.98 olduğu için yatağa sığmak neredeyse imkânsızdı. Biraz da hareketli bir yapım olduğu için o gün hiç bitmeyecek gibi geldi.

Sabah saat 7’de klinikteydim. Anestezi işlemi 8 gibi başladı, ancak işlem gece 11’e kadar sürdü. Biraz mızmızlık etmiş olabilirim; belki 1 saat bu yüzden uzadı. Rahat duramadığım için 2-3 kez lavaboya gitmek zorunda kaldım. Ayrıca 30 dakika içinde iki kez yemek yediğim için de süre uzamış olabilir. Yine de 13 saat bana oldukça uzun bir süre gibi geliyor. Çevremde işlemi bunun yarısı kadar sürede tamamlatanlar var.

Ekimden sonra 48 saat boyunca tavana paralel yatmama rağmen ödem beni çok zorladı. Üçüncü gün gözlerimi açamayacak hale geldim. Sonrasında göz çevremde morluklar oluştu. Bu morlukların tamamen geçmesi ancak yeni yeni mümkün oldu diyebilirim.

Ödem yaklaşık iki hafta sürdü. Operasyon uzun sürdüğü için belki uygulanan ilaç miktarı da fazla oldu. Donör bölgedeki batma hissi hâlâ devam ediyor. Mecburen yan yatarak uyuyorum.

Çizgi tasarımını gören herkes çok beğendi ama tabii şu an için kesin bir yorum yapmak için henüz erken.

Toplamda 6 PRP, 4 ışın tedavisi yaptıracağım. PRP'ler her ay olacak şeklide anlaştık. Proscar, Çinko, Demir, D3K2, Magnezyum Bisglisinat, Biotin, İyot, Omega 3 kullanıyorm.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Biraz daha zaman geçtikten sonra sonuçları paylaşacağım. Acı eşiğim yüksek olduğu için bu konuda herhangi bir şikayetim olmadı. Orta paketi tercih etmiştim ve 120.000 TL'yi peşin ödeyince yaklaşık %20’lik bir indirim uygulandı.

Saç tasarımını ve kanal açma işlemini Sibel Hanım gerçekleştirdi. Toplamda 4800 greft alındı. Yanlış hatırlamıyorsam, 3000 greftten fazlası 3’lü veya 4’lü köklerden oluşuyordu.

Beni en çok zorlayan kısım, uzun süre hareketsiz şekilde yatmak zorunda kalmaktı. Boyum 1.98 olduğu için yatağa sığmak neredeyse imkânsızdı. Biraz da hareketli bir yapım olduğu için o gün hiç bitmeyecek gibi geldi.

Sabah saat 7’de klinikteydim. Anestezi işlemi 8 gibi başladı, ancak işlem gece 11’e kadar sürdü. Biraz mızmızlık etmiş olabilirim; belki 1 saat bu yüzden uzadı. Rahat duramadığım için 2-3 kez lavaboya gitmek zorunda kaldım. Ayrıca 30 dakika içinde iki kez yemek yediğim için de süre uzamış olabilir. Yine de 13 saat bana oldukça uzun bir süre gibi geliyor. Çevremde işlemi bunun yarısı kadar sürede tamamlatanlar var.

Ekimden sonra 48 saat boyunca tavana paralel yatmama rağmen ödem beni çok zorladı. Üçüncü gün gözlerimi açamayacak hale geldim. Sonrasında göz çevremde morluklar oluştu. Bu morlukların tamamen geçmesi ancak yeni yeni mümkün oldu diyebilirim.

Ödem yaklaşık iki hafta sürdü. Operasyon uzun sürdüğü için belki uygulanan ilaç miktarı da fazla oldu. Donör bölgedeki batma hissi hâlâ devam ediyor. Mecburen yan yatarak uyuyorum.

Çizgi tasarımını gören herkes çok beğendi ama tabii şu an için kesin bir yorum yapmak için henüz erken.

Toplamda 6 PRP, 4 ışın tedavisi yaptıracağım. PRP'ler her ay olacak şeklide anlaştık. Proscar, Çinko, Demir, D3K2, Magnezyum Bisglisinat, Biotin, İyot, Omega 3 kullanıyorm.

Hayırlısı olsun. 6 adet PRP paket içeriği mi yoksa adeti ücret karşılığı siz mi belirlediniz?
  • Yaşınız 36

OneTreeHill

• Yeni üye
  • *
Hayırlısı olsun. 6 adet PRP paket içeriği mi yoksa adeti ücret karşılığı siz mi belirlediniz?
Pakette halihazırda zaten 4 adet vardı. Pazarlıkla fiyatta inmeyince ek seans teklifinde bulundular.

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hocam öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bence olumsuz düşünmek için şu an çok erken. Daha sürecin başındasın. Kendi sürecini kimseninki ile kıyaslama derim. Ön hat çizgisini kıyaslayabilirsin, ne bilim greft alımını kıyaslayabilirsin, planlama sıklığı kıyaslayabilirsin ama gidişatı bence kıyaslamak doğru olmaz. Doku yapısı, saçların beslenmesi herkeste bir değil. Kullandığın takviyeler güzel. Bu ekim güzel olur kanaatindeyim. Sadece biraz sabır ve zaman

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
daha 113 gündesin ve saçlar çıkıyor problem nedir bu süreçte ? bir sorun yok
Global Moderator

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
daha 113 gündesin ve saçlar çıkıyor problem nedir bu süreçte ? bir sorun yok
hocam çoğu konuda mesajlarını okuyorum tüm konuyu okumuş bir şekilde konuya hakim detaylı iyi cevaplar atıyorsun. Bana 1 kez detaylı cevap attınız geri kalan cevaplarınızın hepsi hesap sorar gibi neyi beğenmedin der gibi yapmayın böyle yapcaksanız yazmayın. Bu konuya cevap veren herkese teşekkür ediyorum ama beni eleştirmeyin ben başıma geleni yazıyorum anlatıyorum detay aktarıyorum diğer konularda göremediğim şekilde yardımcı olacağım ek detayları da yazıyorum. Başka insanlara göre kıyaslama yapıyorum çünkü saç ektiren insanlar minimum 30 35 üstü nadiren 20li yaşlarda ektiren var ve beklenti daha yüksek oluyor. Kök hücre de yaptırdığım için 3. Aydan sonraki çıkışlar ve eski saçlarımın daha iyi halde olması gerekiyor bunun takibindeyim detaylı anlatmak benim tercihim 3 ayda bir fotoğraf atıp konu açan insan değilim teşekkürler.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bence olumsuz düşünmek için şu an çok erken. Daha sürecin başındasın. Kendi sürecini kimseninki ile kıyaslama derim. Ön hat çizgisini kıyaslayabilirsin, ne bilim greft alımını kıyaslayabilirsin, planlama sıklığı kıyaslayabilirsin ama gidişatı bence kıyaslamak doğru olmaz. Doku yapısı, saçların beslenmesi herkeste bir değil. Kullandığın takviyeler güzel. Bu ekim güzel olur kanaatindeyim. Sadece biraz sabır ve zaman
teşekkür ederim, olumsuz düşüncem yok ama beklentilerim yüksek ve beklentilerimin karşılığını görmek istiyorum açıkçası 4 ay olcak elime saçlarım geliyor ama içimden diyorum uzasında artık elimle saçlarımı tarıyım. Benimle aynı süreçte ilerleyen insanların saçı benden daha ilerde olduğunu görünce ister istemez can sıkıyor o yüzden o insanlarıda görüp konuşup kullandığı takviyelerini gözden geçirip duruyosunuz böyle böyle geçiyor zaman. Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim, 2-4 hafta içinde tekrar fotoğraf paylaşırım yine yorumunuzu beklerim🙂

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

pazarlık yaptıklarını hiç duymadım komşk geldi açıkçası bu tarz yerlerde pazarlık şansınız yoktur ve ben ektirirken sibel hanım 4000 euroydu 2 ay önce 5000 euro olmuş kendisi 5000 euro fiyatı 200 e yakın siz nasıl 100bine yaptırdınız anlamadım. Fiyat uygun, prp seansı çok, anlatım üst düzey on numara, hesap yeni, sanki siz bir reklam için burdasınız yakında da orda ekim yapılan mükemmel bir saç örneğiyle fotoğraf paylaşırsınız ve konuya 5 ay sonra falan Bakarsınız bu işler böyle olcak mı dersiniz beklemedeyim🙂🙂

Başkent

• Full Member
Dostum sakşn ol kafaya cok takma benımde 100 gün falan olsu ektireli banada çıkmıyacakmıs gibi geliyor ama akışına bıraktım aydan aya farkediyor sonuc herkestede aynı sekılde ilerlemiyor suan cok erken yorum yapmak ıcın sabırla bekle takviyelere devam et güzel sonuc alırsın insallah
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum sakşn ol kafaya cok takma benımde 100 gün falan olsu ektireli banada çıkmıyacakmıs gibi geliyor ama akışına bıraktım aydan aya farkediyor sonuc herkestede aynı sekılde ilerlemiyor suan cok erken yorum yapmak ıcın sabırla bekle takviyelere devam et güzel sonuc alırsın insallah
Bemdeki saçlar uzadı ama şöyle bir sorun var hepsi havaya bakıyor aşağı inmiyor, sendeki saçların hepsi öne doğru bu yüzden de dipteki açıklığı kapatıyor. Benim saçlar ne yaparsam yapıyım joleli gibi havaya doğru ve dipleri görünüyor bakalım uzayınca boşluğu kapatırmı bilmiyorum ama keşke aşağı baksalardı daha güzel görünürdü eminim. Bayağıda uzadılar 130. gün fotosu paylaşcam şimdi.

Facebook Twitter Instagram