Şey, konudan bağımsız ama bugüne dek hiçbir diş kliniği yeni işlem ve kampanya dışında beni aramadı.
Ekim merkezlerinin genel tutumu bence ara sıra bazı günlerde foto istemeli ama her kişi konuştuğu danışman veya asistana her ay 1 kere foto atabilir diye düşünüyorum. Operasyon sonrası ilgi düşmesi okay ama alaka düşmemeli. Mesela Serkan Aygın randevum 60 gün dolduktan sonra hiç gerçekleşmedi ne zaman arasam yurt dışında falan. Ekim olalı 3 yıl 5 ay oldu halen kontrol randevusu yok. Asistanlar alakayı kesmiş durumda yazıyorum ''yardımcı olacağız size canım'' kafasındalar. Ben ''cumartesi seans var mı gelebilir miyim'' gibi yazdığımda yanıt yazmadıkları oldu. Neyseki ekimimden çoğunlukla memnunum %75 gibi tuttu. Ama sinir oldum şimdi alaka kesmelerine Google puanlamaya gideyim bari.
Doğru karar git ve başına gelenleri nasıl geçtiğini puanlayarak söyle, senin yaptığın yorumlar, gördüğün muamele, sana gösterdikleri hizmet, bunları başka kişilere aktarırsan onlarda farkındalıkla bu yere gideceklerdir ya da gitmeyeceklerdir. Herkesin yapması gereken böyledir. Bir hizmet sektöründeysen işini iyi yapmak yetmez, müşteri memnuniyeti ve hizmet de önemlidir çünkü biz sokakdan poğaça almadık uzun saatler süren bir estetik operasyona girdik.
Not: Dişcide dolgu yaptırdığımda aramış sormamış olabilirler bu küçük bir operasyon zaten ama dişteli tedavisinde, kanal tedavisinde daima gidişatı öğrenmek için, memnuniyetlik için, hep aradılar benim gittiğim yerlerde.