Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13204 defa)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör alımınıda müthiş yapmış yanlız zafer hoca onu da es geçmeyelim manuel gibi mikro motor kullanıyor maşallah
yaptıkları işcilik güzel geliyor olabilir ama işciler baştan savma hadi bitsede gitsek kafasında olanlarda vardı açıkçası. Anestezi yapılırken yapan kişi dur denmesine rağmen durmuyordu, kanal açan bayan mükemmeldi ama yamuk çıkan köklerim var ve sebebi kanal açmakla alakalı diye söylediler. Donör alan bayan kafamı öyle çok bastırıyordu ki işkence dolu saatlerdi alnım yastığa yapışık 2 saat geçirdim, burnum doldu hafif nezleydim burnumu temizlememe dahi izin vermediler çok gecikiyoruz vesayre dediler bekle mola veririz diyip kendileri sigara içeceği zaman mola verdiler ekim yapılırken o anın heycanıyla belki anlamadım da sonradan düşününce olayları çok kötüymüş muamele. Zafer hocayı başta 5dk gördüm 4150 kanal açmaları için hemşirelere dikkatlice belirtti ve kafamda boşluk görmeme rağmen fazla donörüm vardı 4200 greft olmasına rağmen de 3600 kanalda kalcaklarını belirttiler. Birde sonda gördüm güleryüzlü karşıladı ve kapıdan geçirip yolladı başka bir şekilde yok yani ekimdeyken falan yada fazla donörle ilgili gelip konuşmadı bile. Ekim güzel diyenler ektirebilir muamele sıfır, ekim sonrası ilgi sıfır, ne haldesin ilk başta günlük haftalık gidişatınız nasıl gibi soru bil3 sormadılar para alındı iş bitti güle güle oldu ben size söyleyeyim. 3. Ay geldi prp için yazmadılar akşam üstü yazdım mesai bitimi civarı dedim prp günüm geldi verdikleri cevap biz size ulaşıcaktık TABİ EFENDİM TABİ

cihannn.25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim merkezlerinin %95 işlemden sonra aramaz genelde. Önemli olan sen aradığın zaman ulaşıp ulaşamadığın. Eğer ulabildiysen sorun yoktur demek. Sadece ekim merkezleri değil, genelde bu şekilde değilmi işleyiş? Dişçiye gidersin aynı durum, göz için lazer ameliyatı olsan da durum aynı. Beklentin nedir bilmem ama şu an gidişat çok iyi.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim merkezlerinin %95 işlemden sonra aramaz genelde. Önemli olan sen aradığın zaman ulaşıp ulaşamadığın. Eğer ulabildiysen sorun yoktur demek. Sadece ekim merkezleri değil, genelde bu şekilde değilmi işleyiş? Dişçiye gidersin aynı durum, göz için lazer ameliyatı olsan da durum aynı. Beklentin nedir bilmem ama şu an gidişat çok iyi.
etrafımda yakın tanıdığım 4 kişi ektirdi hepimiz farklı yerlerde ektirdik uzaktan tanıdığım 5-6 kişi var ektiren burada bir ben ektirdim bütçe meselesi tamamen ama en pahalısı burası olmasına rağmen daha düşük ücret ödeyenler daha iyi muamele gördüğünün teminatınını veririm. Dişciyi örnek alalım diş yaptırdın ilk 3 gün 1 hafta içerisinde bir sorun sıkıntı var mı diye memnuniyetlik açısından ararlar sorarlar sorun sıkıntı sormak istenilen vesaire gibi benim gittiğim dişciler öyleydi. Onlar beni arasın halimi hatrımı sorsun değil yani demek istediğim, bir operasyondan geçiyorsun estetik ameliyat gibi düşünün ben nerden bileyim bana bir şey olacak olmayacak sıkıntı çıkacak yani süreci takip etmek adı altında hiçbirşey yok.

Beyonder

• Hero Member
etrafımda yakın tanıdığım 4 kişi ektirdi hepimiz farklı yerlerde ektirdik uzaktan tanıdığım 5-6 kişi var ektiren burada bir ben ektirdim bütçe meselesi tamamen ama en pahalısı burası olmasına rağmen daha düşük ücret ödeyenler daha iyi muamele gördüğünün teminatınını veririm. Dişciyi örnek alalım diş yaptırdın ilk 3 gün 1 hafta içerisinde bir sorun sıkıntı var mı diye memnuniyetlik açısından ararlar sorarlar sorun sıkıntı sormak istenilen vesaire gibi benim gittiğim dişciler öyleydi. Onlar beni arasın halimi hatrımı sorsun değil yani demek istediğim, bir operasyondan geçiyorsun estetik ameliyat gibi düşünün ben nerden bileyim bana bir şey olacak olmayacak sıkıntı çıkacak yani süreci takip etmek adı altında hiçbirşey yok.

Şey, konudan bağımsız ama bugüne dek hiçbir diş kliniği yeni işlem ve kampanya dışında beni aramadı.

Ekim merkezlerinin genel tutumu bence ara sıra bazı günlerde foto istemeli ama her kişi konuştuğu danışman veya asistana her ay 1 kere foto atabilir diye düşünüyorum. Operasyon sonrası ilgi düşmesi okay ama alaka düşmemeli. Mesela Serkan Aygın randevum 60 gün dolduktan sonra hiç gerçekleşmedi ne zaman arasam yurt dışında falan. Ekim olalı 3 yıl 5 ay oldu halen kontrol randevusu yok. Asistanlar alakayı kesmiş durumda yazıyorum ''yardımcı olacağız size canım'' kafasındalar. Ben ''cumartesi seans var mı gelebilir miyim'' gibi yazdığımda yanıt yazmadıkları oldu. Neyseki ekimimden çoğunlukla memnunum %75 gibi tuttu. Ama sinir oldum şimdi alaka kesmelerine Google puanlamaya gideyim bari.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şey, konudan bağımsız ama bugüne dek hiçbir diş kliniği yeni işlem ve kampanya dışında beni aramadı.

Ekim merkezlerinin genel tutumu bence ara sıra bazı günlerde foto istemeli ama her kişi konuştuğu danışman veya asistana her ay 1 kere foto atabilir diye düşünüyorum. Operasyon sonrası ilgi düşmesi okay ama alaka düşmemeli. Mesela Serkan Aygın randevum 60 gün dolduktan sonra hiç gerçekleşmedi ne zaman arasam yurt dışında falan. Ekim olalı 3 yıl 5 ay oldu halen kontrol randevusu yok. Asistanlar alakayı kesmiş durumda yazıyorum ''yardımcı olacağız size canım'' kafasındalar. Ben ''cumartesi seans var mı gelebilir miyim'' gibi yazdığımda yanıt yazmadıkları oldu. Neyseki ekimimden çoğunlukla memnunum %75 gibi tuttu. Ama sinir oldum şimdi alaka kesmelerine Google puanlamaya gideyim bari.
Doğru karar git ve başına gelenleri nasıl geçtiğini puanlayarak söyle, senin yaptığın yorumlar, gördüğün muamele, sana gösterdikleri hizmet, bunları başka kişilere aktarırsan onlarda farkındalıkla bu yere gideceklerdir ya da gitmeyeceklerdir. Herkesin yapması gereken böyledir. Bir hizmet sektöründeysen işini iyi yapmak yetmez, müşteri memnuniyeti ve hizmet de önemlidir çünkü biz sokakdan poğaça almadık uzun saatler süren bir estetik operasyona girdik.
Not: Dişcide dolgu yaptırdığımda aramış sormamış olabilirler bu küçük bir operasyon zaten ama dişteli tedavisinde, kanal tedavisinde daima gidişatı öğrenmek için, memnuniyetlik için, hep aradılar benim gittiğim yerlerde.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
161. Günden merhaba ışıksız alanlarda takılınca çok farkediyor.

ali osman kurtdereli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç gelişiminden memnun musun yani161e göre iyi görünüyor

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç gelişiminden memnun musun yani161e göre iyi görünüyor
dibi bembeyaz görünüyo nasıl memnun olayım ki?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç çıkışları gayet iyi ama saçlar cansız ve ince yapılı danırım donör saçların ince
Finasterid ile güçlendir tamamen kel bir alan saç ortalaman da düşük olabilir çoklu greftlerin az sayıda olabilir ya da genelde 2 li olabilir

Şu an minoxil ya da finasterid kullan derim 161 günde erken süre gelişim için daha saçalr gelişecek çıkış anlamında iyi duruyor

Sürece göre 10 11 aylarda daha da güzel oturmuş olacak.
Global Moderator

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çıkışları gayet iyi ama saçlar cansız ve ince yapılı danırım donör saçların ince
Finasterid ile güçlendir tamamen kel bir alan saç ortalaman da düşük olabilir çoklu greftlerin az sayıda olabilir ya da genelde 2 li olabilir

Şu an minoxil ya da finasterid kullan derim 161 günde erken süre gelişim için daha saçalr gelişecek çıkış anlamında iyi duruyor

Sürece göre 10 11 aylarda daha da güzel oturmuş olacak.
2. aydan sonra finasteridi bıraktım libido düşüşü yaşamıyordum başlarda soradan xpecia kullanmaya başladım bayağı bir düşüşe geçti yani eski halime göre aşırı fark oluştu 3-4 saat süren şey yarım saate düştü okadar fark oluşunca bıraktım 6. aydayım şuan yeni fotoğraflar paylaşıcam ama saç kalınlığı için sanırım finasteride başlıcam. 4 aydır hiçbir ilaç veya takviye almıyorum.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
180. gün / 4aydır hiçbir takviye veya finasterid hiçbirşey içmedim ama sanırım içeceğim. 1 hafta içinde prp için gideceğim.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
29.07.2025 tarihinde 3. prp yaptırdım. Hemşireler her zamanki gibi çok ilgiliydiler teşekkürler onlara. Kafamdaki saç kalınlığını ve sıklığını bilgisayardan hesapladılar 6. ay olmasına göre iyi sonuçlar verdiğini söylediler. Şakaklarımda çıkan yamuk saçları gösterdim lazer ile alınabileceğini söylediler bu da saçların tamamen gitmesini sağlayacaktı ama bence revize edilmesi gerekirdi. Daha 1. yıl dolmadığı için bir şey söylemek veya yaptırmak istemedim. Görüntüyü etkileyen şakaklarım var sıfır kesilmediğinde yamuk yumuk çıkıyor ters yönde çıkıyor açıkçası bakalım zaman ne gösterir göreceğiz ara ara fotoğraflar atmaya devam ederim. Proscara tekrar başlamak istiyorum daha kalın saçlar için.

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
yok mu 7.5 ay fotosu? atmamışsın bayadır gelişmi görelim, ben de yükleyeceğim.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

Nerdeoeskisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum ne hocam

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Libidom düşüyor diye finas'a başlamadın 6 ay sonra başlamayı düşünüyorum diyorsun. Biz de hemşire kılığına girip yorum yazalım, ciddiye alınırız belki
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram