Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 20188 defa)

Nerdeoeskisaclar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum lütfen beni yanlış anlama samimiyetine dayanarak bu mesajı yazıyorum bir çok konuda senin yorumlarını da okudum şahsi konuda da yorumlarını okudum bu süreç belli ki senin canını sıkmış evet daha yüksek bir beklenti içine girmiş olabilirsin hak veriyorum sana fakat ilk halinle şu anki halini kıyasladığında bence gayet yeterli şahsen benim üst bölgem seninkinden çok az daha iyi ama donör bölgem seninki kadar iyi görünmüyor seninki gibi bir sonuç elde etsen ben kendi açımdan gayet başarılı bulurum onu demek istedim sadece şahsen sürecini ben beğendim tabii ki islak hali seni memnun etmemiş daha iyisini yapabilen olur muydu bilmiyorum ama ekstra farklı bir sonuç bir veya iki kişi anca çıkarabilirdi bence
. Ers klinik yarı fiyatına çok daha iyisini yapardı zannımca forumdan takip ettiğim kadarıyla

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Belki yapardı denemeden bilemeyiz belki daha kötü olacaktı ama sonuca odaklanmak lazım önde hiç saçı olmayan biri şuan saçlarını güzelce tarıyor ıslak olmadıkça ciddi bi sorunda yok alana göre iyi bence şahsi fikrim

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıl 10. güne geldik. 376.gün
saçlarımı yine duştan çıktığım haliyle paylaşıyorum çünkü kuruyken de hala dipleri görünüyor karşıdan bakınca bembeyaz üzücü
3-4 gün önce dutasterid iğnesi tedavim bitti bi farklılık oluşmadı
tekrar randevu oluşturdum doktorla görüşebilmek için ama doktor yokmuş 09.02.2026 tarihinde randevum var saçlarım kalınlaşmış mı ölçmelerini istedim ama gözle görünür şekilde değişmedi.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ışık altında çekmeme rağmen mükemmel görünen saçlar aslında öyle mükemmel değiller tonlama yok ama kamera açısı önemli dedikleri nokta bu.
forumdaki diğer yanıltıcı arkadaşlara buradan sesleniyorum milleti kandırmayın iyisiyle kötüsüyle fotoğraf atın insanlar bilgilensin.
kimse kendini kötü göstermek istemiyor güzel şekilde çekilmiş paylaşıyor bu forumda bilgilenmek amacıyla gelenlere engel oluyorlar şahsi fikrimdir.
benim saçlarım kötü olmadı fakat daha iyi olabilirdi, gencim orta yaş sınıfındaki insanlarda daha iyi sonuçlar görüyorum daha az ekim olsa bile daha kapatıcı şekilde ekimler görüyorum kısacası daha iyi olabilirdi.

bu da diğer arkadaşların attığı ışık altında çektim dedikleri yanıltıcı fotoğraflardan.

Yakub

• Yeni üye
  • *
Hocam sıkma canını 2. bir seansta sakal destekli istediğin sıklığa kavuşursun ekimden önceki haline göre saçlar çok iyi duruyor.

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam aslında orjinal saç cm başına 80 100 greft ekimde bu 35 40 lara düşüyor orjinal yoğunluk beklemek bence sizi moral olarak düşürebilir gayet sağlıklı duruyor bu saç kalınlığı ile alakalıda bir durum bence umarım tedaviler yoğunluğunuzu arttırır
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sıkma canını 2. bir seansta sakal destekli istediğin sıklığa kavuşursun ekimden önceki haline göre saçlar çok iyi duruyor.
2. Ekimi istemiyorum işte en az 7 8 yıl sora ikinci ekim gerektirsin

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam aslında orjinal saç cm başına 80 100 greft ekimde bu 35 40 lara düşüyor orjinal yoğunluk beklemek bence sizi moral olarak düşürebilir gayet sağlıklı duruyor bu saç kalınlığı ile alakalıda bir durum bence umarım tedaviler yoğunluğunuzu arttırır
orjinal yoğunluğuna kavuşanlar var ama ben daaha çok karşıdan bakıldığında veya aynada kendime baktığımda saçlarımın dibi bembeyaz karşıma çıkmasın deniz havuz gibi yerlerde bu şekil görünmesi aaşırı kötü. Sanki denize girmişim de yapışma saçım yerinden çıkmış gibi

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
orjinal yoğunluğuna kavuşanlar var ama ben daaha çok karşıdan bakıldığında veya aynada kendime baktığımda saçlarımın dibi bembeyaz karşıma çıkmasın deniz havuz gibi yerlerde bu şekil görünmesi aaşırı kötü. Sanki denize girmişim de yapışma saçım yerinden çıkmış gibi
çok kaliteli bir yerde saç similasyonu düşünmezmisin
Seni baya bi tatmin ve mutlu eder bende
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Facebook Twitter Instagram