asuman ,serkan aygın ve hakanklinik sizi ekim için uygun gördülermi hocam ? ne dediler acaba . genelde bu tür açıklık ve donör bölgesi olan kişileri kabul etmiyorlar diye biliyorum
Hocam, WP üzerinden ulaştım kendilerine.
Asuman
"Kişiye özel işlem yapılmaktadır.Ön hazırlık, görüşme saç ekim planlaması ve çizgisi, sizin fikrinizde alınarak yapılır.
Operasyonda sapphir fue tekniği kullanıyoruz.
Operas 6-10 saat sürebilir.
Akşam saat 18.00 işleminiz bitmiş olup, taburcu olursunuz. 10 gün evinizde istirahat etmeniz bu süreçte bir kişi size mutlaka refakatçi olmalıdır. Operasyon sonrası 1. Gün öğleden sonra kontrol yıkama işlemi yapılıp anlatılacak, 1yıl size danışmanlık hizmeti veriyoruz fotoğraflar üzerinden yardımcı olacağız. Gerekli görülürse hastaneye gelirsiniz."
Serkan Aydın
"Genel bir seyreklik söz konusu 5000 kök çalışılacak doğal bir çizgi ile ön bölge için beklentinizi yüksek tutabilirsiniz tarayabilecek Saçınız olur kendi saçlarınızın arasına kadar da giriş sağlanacak bağlantı boşluğu olmaması için ve son olarak Tepe bölgesi Tepe bölgesinde durum farklı doku çok sert kan dolaşımı yavaş başarı oranı %50'ye kadar düşüyor bu halinden birazcık daha iyi olacak ön ve orta kadar yoğun olma ihtimali yok asıl amacımız aynaya baktığımızda doğal görüntü ve o yüzden ön orta bölgeden çalıp Tepe bölgesine ekmek doğru değil Umarım beklentilerimiz uyuşur elimizden gelen en iyi işçilikle en iyi sonucu vermek isteriz."
Tarzında tarafıma dönüş yaptılar aslında. Ancak tam emin olamadım yani. Ne kadar başarılı ya da başarısız olurlar benim saç konusunda ki durumumda