Gönderen Konu: Saç Ekimine Uygun Muyum ???  (Okunma sayısı 180 defa)

Kael

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimine Uygun Muyum ???
« : 06 Şubat 2025, 10:29:23 »
Merhaba yaşım 24 saç ektirmek istiyorum. Daha önce bir konu açmıştım ama fotoğraflar güncel değildi. Şimdi güncel fotoğraflarımı paylaşarak sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç Ekimine Uygun Muyum ???
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2025, 11:19:29 »
Merhaba yaşım 24 saç ektirmek istiyorum. Daha önce bir konu açmıştım ama fotoğraflar güncel değildi. Şimdi güncel fotoğraflarımı paylaşarak sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam baya açıklığın var Ekim yapılabilir mi burda yapılır veya yapılmaz denilebilir ama benim  sana tavsiyem bi medeks ile görüşme yapmandır nedeni ise forumda açık alanda en başarılı merkezlerden biri başka merkezlere de bak tabiki çok iyi eken yerler var ama açık alanda baya iyi olduklarını biliyorum sen benim dediğimi sadece öneri olarak gör ama iyice bi araştır merkezleri
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 11:46:22 »
Hocam baya açıklığın var Ekim yapılabilir mi burda yapılır veya yapılmaz denilebilir ama benim  sana tavsiyem bi medeks ile görüşme yapmandır nedeni ise forumda açık alanda en başarılı merkezlerden biri başka merkezlere de bak tabiki çok iyi eken yerler var ama açık alanda baya iyi olduklarını biliyorum sen benim dediğimi sadece öneri olarak gör ama iyice bi araştır merkezleri
Evet medeks çok öneriliyor açık alan fazla olduğu durumlarda birçok kişiden duydum ama asıl merak ettiğim ekime uygun muyum yada ektirsem vertex olmasa bile üst ve ön tarafta iyi bir kapatıcılık elde edebilir miyim vs. bunları çok merak ediyorum

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2025, 11:50:45 »
Evet medeks çok öneriliyor açık alan fazla olduğu durumlarda birçok kişiden duydum ama asıl merak ettiğim ekime uygun muyum yada ektirsem vertex olmasa bile üst ve ön tarafta iyi bir kapatıcılık elde edebilir miyim vs. bunları çok merak ediyorum
Hocam bunu öğrenmenin tek yolu saç ekim merkezi ile görüşmek daha net cevaplar alırsın ama vertexin çok aşağıya inmiş donör alımı için çizdiğim yerden alınır eğer kabul edilirsen oda nasıl olur bende bilemiyorum forumda da Ekim yapan kimse yok diye biliyorum zaten sen görüş bence saç ekim merkeziyle
  • Yaşınız 22

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2025, 11:51:49 »
Ayrıca donör kalitesini arttırman da gerekebilir o tavisyeleride forumu araştırarak öğrensen daha faydalı olur senin için
  • Yaşınız 22

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2025, 14:09:49 »
ÇOK ZOR BİR EKİM OLUR HERKES CESARET ETMEYEBİLİR BU EKİME, BEKLENTİNİZİN ÇOK YÜKSEK OLMADIĞINI TEPEDE YİNEDE BİRŞEYLER OLSUN İSTİYORUM TARZI KONUŞMANIZLA EKİMCİYİ İKNA ETMENİZ GEREKEBİLİR HATTA, EKİM İÇİN MEDEKS VE AHMET TOSUNA KENDİMİ İKNA ETTİRMEYE ÇALIŞIRDIM AÇIKÇASI PROTEZ KULLANMAK İSTEMİYORSAM ELBETTE DONÖR DURUMUNUZU GÜÇLENDİRME ÇABASINA GİREBİLİRSİNİZ EKİM İSTİYORSANIZ
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2025, 14:37:30 »
ÇOK ZOR BİR EKİM OLUR HERKES CESARET ETMEYEBİLİR BU EKİME, BEKLENTİNİZİN ÇOK YÜKSEK OLMADIĞINI TEPEDE YİNEDE BİRŞEYLER OLSUN İSTİYORUM TARZI KONUŞMANIZLA EKİMCİYİ İKNA ETMENİZ GEREKEBİLİR HATTA, EKİM İÇİN MEDEKS VE AHMET TOSUNA KENDİMİ İKNA ETTİRMEYE ÇALIŞIRDIM AÇIKÇASI PROTEZ KULLANMAK İSTEMİYORSAM ELBETTE DONÖR DURUMUNUZU GÜÇLENDİRME ÇABASINA GİREBİLİRSİNİZ EKİM İSTİYORSANIZ
Ben iki yerle de konuştum ikisi de kolay bi ekim olmayacağını söylediler ama kabul ettiler. Yani açıkcası beklentim de aşırı fazla değil ama aynaya bakınca yada biriyle konuşurken falan saçım olsun yani

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2025, 15:24:06 »
Ben iki yerle de konuştum ikisi de kolay bi ekim olmayacağını söylediler ama kabul ettiler. Yani açıkcası beklentim de aşırı fazla değil ama aynaya bakınca yada biriyle konuşurken falan saçım olsun yani
O ZAMAN VAKİT EKİM VAKTİ HAYIRLISI OLSUN
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Sihem çakmak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Nisan 2025, 07:17:05 »
Evet uygunsunuz ama 2 seans gerekir . Detaylı bilgi için bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
.

Facebook Twitter Instagram