Gönderen Konu: Asuman Hair - 4.300 greft - 37 yaş - 14/02/2025  (Okunma sayısı 23386 defa)

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair - 4.300 greft - 37 yaş - 14/02/2024
« Yanıtla #46 : 24 Şubat 2025, 15:43:59 »
Görüntü muazzam hocam. Geçmiş olsun.
Bu arada sana üstad bir şey danışayım. Şimdi benim kabuk dökümü esnasında herhangi bir greft folikülü ekildiği gibi bütün olarak çıkmadı veya kanama olmadı. Ancak birkaç gün öncesinde ekilen greflerin kabuklarıyla oynarken bir iki tanesini bütün olarak çıkardım ve kanadı. (Küçüklüğünden beri yaralarımla oynayan ve kabuklarını kaldıran biriyim, bunu yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum). Şimdi de ara ara kafama küçük darbeler alıyorum dün mesela aracın kaputunu açmak için eğilirken kafamı direksiyona vurdum. Çok şiddetli değildi ama acıdı henüz iyileşmediği için çok uzun sürmedi acı, kanama da olmadı. Halen elimle bastırınca hafifçe hissediyorum sızlamayı. Bütün bunlar saç köklerine zarar verir mi? Sanmıyorum ama gene de sana bir danışayım dedim. Aşırı dikkat etmiyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz kafanıza ?
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 17:47:00 Gönderen: keltosh »

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 24 Şubat 2025, 18:45:27 »
14 şubat sevgililer gününde ektirmeniz manidar olmuş✌️ ekim güzel görünüyor inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin + prp

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

msa966

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 24 Şubat 2025, 19:06:18 »
Looking good, I like how they did both of your temples, lines well with your frontline.

twelwe-monkey

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 24 Şubat 2025, 21:44:05 »
Hayırlı olsun ekiminiz, ektirmişsiniz, Haziran sonu saçlarınızı taramaya başlarsınız  :)
  • Yaşınız 27

Altay35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 24 Şubat 2025, 22:22:45 »
Hayırlı olsun. Çogu Asuman Hair konusunda yorumlarını görüyordum, merkez seçimi konusunda ince eleyip sık dokumuşsun. Umarım ekimler ben dahil büyük çoğunluğu memnun ettiği gibi seni de memnun eder :)
turuncu
asuman hair - 13.06.2024 loading...🙏

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 25 Şubat 2025, 14:29:24 »
Selamlar, ekim sonucunuz başarılı ve istediğiniz gibi olur umarım. Ben de takipte olacağım.

Merak ettiğim bir şey var; şakak bölgesine ekim yapıldığında kökler tuttuktan sonra (10.günden sonra) o bölgenin üzerine yatmakta herhangi bir sakınca oluşmuyor değil mi? Sonuçta sağa sola yatarken yastığa mutlaka temas ediyordur o bölge

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 25 Şubat 2025, 17:53:20 »
Maşallah kabuk dökümü sonrası görüntü muazzam🧿
Eyvallah dostum..

Kabuk sonrası Görüntü çok iyi hocam maşallah o kadar yıl beklediğine değecek gibi
İnşallah, bakalım. Neredeyse birlikte başladık. Bakalım sonlarımız nasıl olacak.

Görüntü muazzam hocam. Geçmiş olsun.
Bu arada sana üstad bir şey danışayım. Şimdi benim kabuk dökümü esnasında herhangi bir greft folikülü ekildiği gibi bütün olarak çıkmadı veya kanama olmadı. Ancak birkaç gün öncesinde ekilen greflerin kabuklarıyla oynarken bir iki tanesini bütün olarak çıkardım ve kanadı. (Küçüklüğünden beri yaralarımla oynayan ve kabuklarını kaldıran biriyim, bunu yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum). Şimdi de ara ara kafama küçük darbeler alıyorum dün mesela aracın kaputunu açmak için eğilirken kafamı direksiyona vurdum. Çok şiddetli değildi ama acıdı henüz iyileşmediği için çok uzun sürmedi acı, kanama da olmadı. Halen elimle bastırınca hafifçe hissediyorum sızlamayı. Bütün bunlar saç köklerine zarar verir mi? Sanmıyorum ama gene de sana bir danışayım dedim. Aşırı dikkat etmiyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz kafanıza ?
Eyvallah dostum. Açıklıklarımız, greft sayılarımız vs. benzer. Senin ekim merkezinin de son 1 yıllık dönemde güzel sonuçları var. Senin öz çizgi, benim önçizgimden daha doğal görünecek diye tahmin ediyorum. Bakalım kapatıcılık açısından neler göreceğiz.

Dostum, köklerin zarar görmesi muhabbetini şu şekilde biliyoruz. Genel itibariyle 7. ve 8. günden ve hatta 10. gün diyelim, bu süreden sonra kökler genel itibariyle zarar görmüyor. Yani, dışarıdan bir darbeyle zarar görmüyor diye biliyoruz. O yüzden ilk 10 gün kafayı iyi kolluyoruz. Sonrası pek önemli değil ama yine de dikkat etmek gerekir tabi.
Kafadaki sızlamalar, hassasiyet olayına takılma. Hassasiyetin geçmesi kimilerinde 6 ayı bile bulabiliyor. Görüyoruz yani konularda.
Velhasıl kelam, hassasiyet önemli değil. 10. günden sonra kafaya darbe de çok önemli değil ancak yine de kolluyoruz her ihtimale karşı.
Burada önemli olan, ekilen 4.500 greftten kaçını vücudun kabul edeceği. Fire herhalükarda olur. Misal ben % 80'i tutarsa başarılı görüyorum.

14 şubat sevgililer gününde ektirmeniz manidar olmuş✌️ ekim güzel görünüyor inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız
Sevgililer günü için önce hanım kızar diye yok dedim. Sonra ramazan ayı geliyor diye seçtim.
Şöyle bir tarafı olacak benim için, her sevgililer gününde ektirdiğim aklıma gelecek. Aklıma gelince belki 10 yıl sonra bile buraya bir mesaj atmak da aklıma gelebilir.

Looking good, I like how they did both of your temples, lines well with your frontline.
Thanks my friend. Yours is more beautiful.
I wonder what we will see in the future

Hayırlı olsun ekiminiz, ektirmişsiniz, Haziran sonu saçlarınızı taramaya başlarsınız  :)
Eyvallah dostum. İnşallah seni yakalarım. :)

Hayırlı olsun. Çogu Asuman Hair konusunda yorumlarını görüyordum, merkez seçimi konusunda ince eleyip sık dokumuşsun. Umarım ekimler ben dahil büyük çoğunluğu memnun ettiği gibi seni de memnun eder :)
İnşallah öyle olur. Asuman Hanım'a da dedim zaten. Bak o kadar kişiyi mutlu ederek ayırdınız, o kadar ekiminizi gördüm. Büyük başarı oranınız var. Kötü ekiminiz inşallah bana denk gelmez dedim. Güldü :)

Selamlar, ekim sonucunuz başarılı ve istediğiniz gibi olur umarım. Ben de takipte olacağım.

Merak ettiğim bir şey var; şakak bölgesine ekim yapıldığında kökler tuttuktan sonra (10.günden sonra) o bölgenin üzerine yatmakta herhangi bir sakınca oluşmuyor değil mi? Sonuçta sağa sola yatarken yastığa mutlaka temas ediyordur o bölge
Dostum, 10. günden sonra pek bir önemi yok. Yani, 10 günden sonra dışarda darbe dahi pek etki etmiyor. Ama tabi ne olur ne olmaz diye kollamak lazım. Yastık olayına gelecek olursak, yastık hiç etkilemez dostum.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 25 Şubat 2025, 21:58:41 »
kabuk sonrası görüntü çok iyi biraz uzar bunlar şok  öncesi çok güzel olur o zaman :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 25 Şubat 2025, 22:00:14 »
Eyvallah dostum.
Artık, bende yolcu olmak istiyorum Hintell.
Sen kimleri yolcu ettin bu forumdan, beni de gönder artık. Son 5 yıldır, benim sosyal medyam burası oldu. İnstagram’a geçmek istiyorum artık :)
seni çok bırakmak işime gelmez senin gibi bilgili adam çok yok acaba diyorum iki ekimle mi güzel olsa :P
Global Moderator

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 25 Şubat 2025, 22:09:28 »
kabuk sonrası görüntü çok iyi biraz uzar bunlar şok  öncesi çok güzel olur o zaman :)

Kabuklar döküldükten sonra "Şok Dökülme" için Asuman Hanım'dan gün istedim. Yani hangi günden itibaren sert yıkamalara başlayım diye sordum.
O da, hemen başlayabilirsin dedi.
Ama ben, biraz uzatıp sonra sert yıkamalara başlayacağım. Saçlar biraz uzasın, güzel güzel. Keyfini sürelim 1 hafta. :)
20. günden itibaren dökülmesi için sert yıkamalara başlarım. :)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 25 Şubat 2025, 22:11:09 »
seni çok bırakmak işime gelmez senin gibi bilgili adam çok yok acaba diyorum iki ekimle mi güzel olsa :P

Normalde bilirsin, iki ekimlik adamım. Asuman Hanım'a da ben aynısını söyledim. Belki bir daha görüşürüz dedim.
O da, normalde iki ekimlik alanın vardı ama bence bu seni baya götürür dedi. :)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 25 Şubat 2025, 22:32:27 »
dostum kabuk sonrası görüntüne bayıldım çok güzel bir işçilik
güzel bir seçim yapmışsın umarım sonucun çok güzel olur

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 25 Şubat 2025, 22:33:45 »
Kayser Soze Hayırlı olsun saç ekimin baştan sona çok kaliteli bir saç ekimi olmuş görünüyor kabuk sonrası da görüntü çok güzel durmuş sana yakışmış umarım sonucun seni çok mutlu eder konunu keyifle takip edeceğimden emin olabilirsin..

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 25 Şubat 2025, 22:41:51 »
dostum kabuk sonrası görüntüne bayıldım çok güzel bir işçilik
güzel bir seçim yapmışsın umarım sonucun çok güzel olur
Eyvallah dostum. İşçilik güzel. Asuman hanımla birlikte Enes bey güzel çalışıyorlar.

Uzun yıllar buradayız. Asuman hair, Forumda kendisini kanıtlamış Ekim merkezlerinden birisi. Başarı oranı yüksek.
Zaten kendisine de söyledim. Başarı oranınız yüksek, inşallah kötü ekiminiz ben olmam diye.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Facebook Twitter Instagram