Dostum öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Ekilen sayı ve planma bana güzel geldi. Kabuk dökümü sonrası görüntüyü de beğendim. Minoksidil konusuna gelecek olursak açıkcası ben takviye konusunda öneri vermekten kaçınan birisiyim. Daha önce benzer ekim merkezinde saç ekimi yaptırıp, minoksidil kullanıp saçlarında gerileme olduğunu düşündüğünde bana benzer soru soran "kelveötesi" nickli arkadaşımız vardı. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonrasında finasterid kullandığını hatırlıyorum. Bende finasterid kullanarak ekim yaptırmış birisi olarak bir dönem süreci hızlandırmak adına 2 ay kadar kirkland minoxil kullanmıştım. Yani açıkcası bu kararı sizin vermeniz gerekiyor. Ama forumdan gördüğüm kadarıyla minoksidil kullanıp istikrarlı devam edecen çok az üye var. Destek olarak kendim kullandığımda finasterid ile birlikte kullandığımda saçlarımda ilerleme olmuştu ve bıraktığımda öyle gerileme olmadı saçlarımda. Yani uzun lafın kısası bu tarz kararları kendiniz almanız gerekiyor. Ekim doğru yapıldığı sürece saçlarınız her zaman çıkar. Ben güzel olacağını düşünüyorum ekiminizin.