Gönderen Konu: Finastreid başlayacaktım ama?  (Okunma sayısı 162 defa)

Gkmn

• Jr. Member
  • **
Finastreid başlayacaktım ama?
« : 01 Mart 2025, 16:05:48 »
Yan etkileri arasında görme bozukluğu kuru göz göz damarlarına kadar zarar veriyormuş doğru mu bu konuya baktım googlde mevcut araştırma ve fotoğraflar var göz derecem zaten var astigmat miyop ama gözlük kullanımiyorum her göz 2 derece. Göze etkisi oluyor mu kullanan deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa bugün içmeye baslicam 😅

PiranhaDesign

• Yeni üye
  • *
Ynt: Finastreid başlayacaktım ama?
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2025, 16:14:48 »
dutasterid kullan o zaman

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2025, 16:31:23 »
dutasterid kullan o zaman
Fin yaparsa dut hayli hayli yapar

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2025, 03:05:45 »
Yan etkileri arasında görme bozukluğu kuru göz göz damarlarına kadar zarar veriyormuş doğru mu bu konuya baktım googlde mevcut araştırma ve fotoğraflar var göz derecem zaten var astigmat miyop ama gözlük kullanımiyorum her göz 2 derece. Göze etkisi oluyor mu kullanan deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa bugün içmeye baslicam 😅
hocam bence ilk ilaca başla yan etki gören kadarda kullan okuma orda burda şöyle yan etki yapar böyle yan etki yapar diye 3 ay kullan herhangi bi yan etki yaparsa kullanma ama kullanmadan önce sakın bi yerde yazılanı okuma dht bastırıyo diye yan etki yapacak demek mantıksız plaseboyla sen kendine yan etki yaparsın ilaç yapmas aslında
Allah büyük.

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2025, 03:08:43 »
hocam bence ilk ilaca başla yan etki gören kadarda kullan okuma orda burda şöyle yan etki yapar böyle yan etki yapar diye 3 ay kullan herhangi bi yan etki yaparsa kullanma ama kullanmadan önce sakın bi yerde yazılanı okuma dht bastırıyo diye yan etki yapacak demek mantıksız plaseboyla sen kendine yan etki yaparsın ilaç yapmas aslında
cinsel yan etki benim için önemli değil başka bir şey olmasın da sorun yok cinsel hayatım yok zaten meslekten ötürü 🤣

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2025, 03:12:24 »
cinsel yan etki benim için önemli değil başka bir şey olmasın da sorun yok cinsel hayatım yok zaten meslekten ötürü 🤣
okumazsan cinsel yan etkide yapmaz aylardır her gün kabak çekirdeği yiyorum zaten doğal prostat ilacı diyolar oda dht baskılıyo %20 - %25 falan libidomda oynama hissetmedim
Allah büyük.

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2025, 03:14:34 »
okumazsan cinsel yan etkide yapmaz aylardır her gün kabak çekirdeği yiyorum zaten doğal prostat ilacı diyolar oda dht baskılıyo %20 - %25 falan libidomda oynama hissetmedim
aynı şekilde bende 6 aydır tüketiyorum her gün yeşil çay içiyorum bir de saw Palmetto içeren minox Man magnezyum omega 3 d vit multivitamin 😵😵

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2025, 03:17:59 »
aynı şekilde bende 6 aydır tüketiyorum her gün yeşil çay içiyorum bir de saw Palmetto içeren minox Man magnezyum omega 3 d vit multivitamin 😵😵
tamam bunlar yan etki yapmadıysa finasterid hali hali yapmaz doğal diye yan etki yapmaz diye inanırsın kimyasal diye yan etki yapar diye inanırsın halbuki mantıksız ha şuda var kimyasal diye ilerde organlara bazı zararlar verebilir doğru karaciğer gibi mesela
Allah büyük.

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2025, 03:21:14 »
tamam bunlar yan etki yapmadıysa finasterid hali hali yapmaz doğal diye yan etki yapmaz diye inanırsın kimyasal diye yan etki yapar diye inanırsın halbuki mantıksız ha şuda var kimyasal diye ilerde organlara bazı zararlar verebilir doğru karaciğer gibi mesela
0.25 içtim bugün ilk defa herkes faydası olmaz diyor ama olmazsa artırırim dozu

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2025, 03:27:11 »
0.25 içtim bugün ilk defa herkes faydası olmaz diyor ama olmazsa artırırim dozu
yan etki okumadan aylarca kullan vücuduma ilaç girdi kesin bi etkisi olucak diye kendini kandırma böyle düzenli devam et
Allah büyük.

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 02 Mart 2025, 03:28:33 »
yan etki okumadan aylarca kullan vücuduma ilaç girdi kesin bi etkisi olucak diye kendini kandırma böyle düzenli devam et
neden kandırmayım tamam devam edeceğim saw Palmetto ile birlikte içmem sorun olur mu acaba

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mart 2025, 03:31:57 »
neden kandırmayım tamam devam edeceğim saw Palmetto ile birlikte içmem sorun olur mu acaba
yok saw palmetto ile kullanmana gerek yok ki o kadar şiddetli bi dökülmen yoktur ya fin tek başına kullan vücuduna yük bindirme vücut sağlığın çok daha önemli bunu hiç unutma finasterid tek başına kullan 6 aydan sonra yoğunlaşma görürsün tabiki
Allah büyük.

Facebook Twitter Instagram