Herkese merhaba, mesajlariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Operasyon sonrasi ilk guncellememi paylasayim dedim sizlerle. Dun aksam testler, Koray Bey ile konsultasyon, ve taramalar yapildi. Daha once cok yazilip cizilmis ama Asmed gercekten cok ust duzey bir isletme, herkes cok guler yuzlu ve yardimci olmaya hazir, tesis / hijyen vs. acisindan cok kaliteli bir yer. Tabii ki bir sac ekiminde acik ara en onemli olan sey ekim basarisi ve sonuc, ama bunlar da surec ve hasta deneyimi acisindan onemli, ozellikle verilen ucret dusunuldugunde.
Koray Bey ile konsultasyon kisa ama efektif gecti. Bana belirtilen greft sayisi 2700-3000 idi, ama gozlemledigim incelmelerden oturu acaba bir tik azaltsak mi diye sormayi planliyordum, daha once belirttigim gibi. Koray Bey saca baktiktan sonra bombayi patlatti - bu sac tepede cok hizli bir sekilde gidici, ona gore bir ekim dusunelim, sakaklara da ekmeyi dogru bulmuyorum cunku acilmaya devam edebilir dedi. Tabii bu yorumlarda finasteride e sicak bakmamamin da etkisi var. Sonuc olarak Koray bey bu asamada 2000 greftin uygun olacagini, durumu takip edip ileride muhtemel bir ikinci ekim gerekecegini soyledi. Sac cizgisini de ona gore (aslinda tam da aklimdaki gibi) cekti. Dolayisiyla zaten konusacak pek birsey kalmadi

Tabii ki biraz uzucu oldu Koray Bey'in de sacin hizli bir sekilde gidici oldugunu soylemesi, ama en azindan uzun vadeli dusunen ve etik hareket eden bir yer secmis olmam beni mutlu etti. sakaklara ekim istiyordum oysa ama napalim, belki bir dahakine

Operasyon sonrasi durum asagidaki gibi. Sanki on cizgi bir tik cizime gore onde ama belki de sislik vs. dendir. Bundan sonrasi heyecanli bir bekleyis olacak, ama umutluyuz