Gönderen Konu: Ahmet Tosun ( The hair clinic ) 09.04.2025 Ritim Bozukluğu 5259 greft yaş 36  (Okunma sayısı 2281 defa)

Romanadam

• Hero Member
7.Gün'den Selamlar  arkadaşlar  donör alanındaki sıkılaşma hissinden dolayı ekim merkezi tavsiyesiyle bepanthol derma losyon ( yoğun Nemlendirici) ye başladım😇

hayırlı olsun ,şu aşamada güzel görünüyor ekim. losyon dediğin sıvı formda bir şeymi üstat.

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun ,şu aşamada güzel görünüyor ekim. losyon dediğin sıvı formda bir şeymi üstat.
Teşekkür ederim evet bepanthol Derma yoğun nemlendirici diye 999 ₺ ye gratis den aldim çok iyi geldi gerginliği kasilmayi azaltmaya
  • Ekim Tarihi: 09.04.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN The hair Clinic
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia 2x1, multi vitamin mens 2×1 ,

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
9.Gün arkadaşlar
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok iyi durumdasın maşallah. Klinikle görüştün mü, bence kabuk dökme işlemi yapılabilir artık

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim. Evet klinik ile konuştum şehir dışındayım o sebeple pazartesi günü kabuk dökümü yapacağım 12.Gunde iyice kabuklandi.
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökme işlemini 1-2 gün geciktirmende hiç bir sorun olmaz Hocam, bu arada çok güzel ilerliyor süreç. Maşallah

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Ve sonunda 10.gün e gelmis durumdayız ( Dün ekleyemedim bugun 11.gün ☺️ ) Pazartesi  günü kliniğe gidip kabuk dökme işlemi yapacağım. 10 gün sonra normal bir uyku uyuyabildim diyebilirim. Kabuk dökümü sonrası görüntü nasil olacak acaba 😇
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ekiminiz, pek anlayamadım ve bilmediğim için de yazıyorum tepe kısmı gül şeklinde mi ekildi yoksa düz mü? Ahmet Bey nasıl ekiyor vertex bölgesini?
  • Ekim Tarihi: 29.Mayıs.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53
  • Medikal Tedavi Topical finastrade, vitamin/mineral desteği

snn016

• Jr. Member
  • **
Güzel Ekim yapmış inşallah başarılı olur
  • Yaşınız 34

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ve sonunda 10.gün e gelmis durumdayız ( Dün ekleyemedim bugun 11.gün ☺️ ) Pazartesi  günü kliniğe gidip kabuk dökme işlemi yapacağım. 10 gün sonra normal bir uyku uyuyabildim diyebilirim. Kabuk dökümü sonrası görüntü nasil olacak acaba 😇
10. gün olmasına göre çok kabuk var bende daha az vardı ama güzel görünüyor hayırlı olsun

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Evet arkadaşlar 12.günden selamlar 🙋🏻‍♂️ Bugün kabuk dökümü için kliniğe gittim.Aleynur hanım tarafından özenli ve rahat bir şekilde  sonunda kabuklardan kurtuldum. ( Ahmet Tosun bey ve ekibine tekrardan teşekkür ederim. Tüm bu 10 günlük süreçte Malika hanım'a ayrica teşekkür ederim. Artık bundan sonra bakim ve bekleyiş kısmına geçtik. Dönor bölgesindeki ağrılarım dün ve bu gün biraz daha azaldı söylemek istiyorum. Sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum.
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Mehmet068

• Yeni üye
  • *
Evet arkadaşlar 12.günden selamlar 🙋🏻‍♂️ Bugün kabuk dökümü için kliniğe gittim.Aleynur hanım tarafından özenli ve rahat bir şekilde  sonunda kabuklardan kurtuldum. ( Ahmet Tosun bey ve ekibine tekrardan teşekkür ederim. Tüm bu 10 günlük süreçte Malika hanım'a ayrica teşekkür ederim. Artık bundan sonra bakim ve bekleyiş kısmına geçtik. Dönor bölgesindeki ağrılarım dün ve bu gün biraz daha azaldı söylemek istiyorum. Sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum.

Son durum nedir acaba fotoğraf atabilir misiniz?

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Resim güncel dun çekildim süreçten gayet memnunum.
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Önden bu açıklığa göre harika duruyor maşallah üstden de bir resim lütfen
Global Moderator