ERSCLİNİC/15.04.25/3200 GREFT/29 YAŞ
Merhaba arkadaşlar
Bende aranıza katıldım, herkese sonu mutlulukla biten ve kellikten kurtulduğumuz sonuçlara kavuşmak dileğiyle
6 aydır forumu takip ediyorum Hem sonuçlarında başarılı gördüğüm hem de fiyat açısından uygun olduğu için Ers clinicte 11 Mart tarihinde randevu oluşturdum
(güncel fiyatı 40 bin TL)
15 Nisan tarihinde 3200 greft Ekim yapıldı. Daha önce yurtdışında bulunduğum için 2 sene önce ön bölgeye 2000 greftlik operasyon geçirmiştim (sonuçtan memnunum yurtdışından tamamen dönüş yaptım saç ekimi için tekrar gitmek saçma geldi)
Ekim günü sabah 9 da güleryüzlü bir ekip tarafından karşılandım, öncelikle planlama Ersan bey ve Elif hanım tarafından yapıldı tepe bölgesi ve ön tarafı sıklaştırma şeklinde karar verildi. Saat 10 gibi iğneler ve sıvı enjekte işleminden sonra Elif hanım işleme başladı, ardından kardeşi dima ve defne hanım alımlara başlayıp 3200 greft alım yapıldı.
Saat 12 gibi ekime başlandı 13:30 gibi yarım saat yemek molasına çıktıktan sonra işlem saat 16:30 da tamamlandı.
Ersan bey ekibi gerçekten işini profesyonelce yapıyorlar , buradan tekrar teşekkür ediyorum umarım sonuçta güzel gelir 😊
Şuan ilk yıkama bitti 4.gündeyim sonuçları her ay vakit oldukça sizlerle paylaşacağım. Olumlu , olumsuz görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum , aklında sorusu olan varsa memnuniyetle yanıtlarım. Sağlıcakla kalın.
Kullandığım takviyeler ;
Omega 3
Xpecia tablet