Merhaba, öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Saç ekimi üzerinden 8 ay geçti. Sonuçlar artık kendisini iyice belli etti. 1 yıla yaklaştıkça biraz daha iyileşecektir. Ben genel olarak sonuçtan çok memnunum. Son olarak 1 yılın sonunda tekrar fotoğraf eklerim. 2. ekim konusunda da, tepe bölgesinin açık olması beni biraz rahatsız ediyor açıkcası. Bu nedenle 1 yıl doldugunda tepe bölgesine 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum kesinlikle. Benim ekim işleminde tepe bölgesine hiç ekim yapılmamıştı. Bu yaklaşımın artıları var tabiki ancak 2. ekim de gerektiriyor. Eğer sadece tek bir ekim yaptırmayı düşünüyorsanız bunu göz önüne alabilirsiniz. Açıklık büyük olduğunda gördüğüm kadarıyla tek operasyonda ekim yapılsa bile tepe için yeterli kapatıcılık da sağlanamıyor. Tepeye ekim yaptıranlara da tekrar yeterli kapatıcılığı sağlayabilmek için 2. bir ekim öneriyorlar genelde. Kişinin ve kliniğin kendi yaklaşımına göre değişiyor sanırım. Güncel fotoğrafları ekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.