Gönderen Konu: Dr Hakan Klinik 4650 greft saç ekimi 15 Nisan 2025 Yaş 29  (Okunma sayısı 5054 defa)

Miraç Batur

• Full Member
Ynt: Dr Hakan Klinik 4650 greft saç ekimi 15 Nisan 2025 Yaş 29
« Yanıtla #46 : 12 Kasım 2025, 20:50:37 »
Gayet iyi duruyor hocam  |-nazarboncugu-|
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

avcib9592

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 14 Kasım 2025, 18:00:41 »
Merhaba herkese,  7. ay sonundaki karşıdan, profilden, üstten ve tepe bölgesi fotoğraflarını ekliyorum.
Sonuç artık iyice kendisini belli etti. Süreçten genel olarak memnunum.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Kasım 2025, 14:56:48 »
Maşallah çok güzel olmuş ki bence daha da gelişecektir. tepeye de 2. bir ekim düşünüyor musunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 25 Kasım 2025, 15:40:20 »
maşallah 7 ay harika Hakan klinik ekimleri ciddi başarılı maşallah
Global Moderator

avcib9592

• Yeni üye
  • *
Merhaba, öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum.  Saç ekimi üzerinden 8 ay geçti.  Sonuçlar artık kendisini iyice belli etti. 1 yıla yaklaştıkça biraz daha iyileşecektir. Ben genel olarak sonuçtan çok memnunum. Son olarak 1 yılın sonunda tekrar fotoğraf eklerim. 2. ekim konusunda da, tepe bölgesinin açık olması beni biraz rahatsız ediyor açıkcası. Bu nedenle 1 yıl doldugunda tepe bölgesine 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum kesinlikle. Benim ekim işleminde tepe bölgesine hiç ekim yapılmamıştı. Bu yaklaşımın artıları var tabiki ancak 2. ekim de gerektiriyor. Eğer sadece tek bir ekim yaptırmayı düşünüyorsanız bunu göz önüne alabilirsiniz. Açıklık büyük olduğunda gördüğüm kadarıyla tek operasyonda ekim yapılsa bile tepe için yeterli kapatıcılık da sağlanamıyor. Tepeye ekim yaptıranlara da tekrar yeterli kapatıcılığı sağlayabilmek için 2. bir ekim öneriyorlar genelde. Kişinin ve kliniğin kendi yaklaşımına göre değişiyor sanırım. Güncel fotoğrafları ekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Karadenizlikel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun başarılı bir sonuç ben ikinci ekimin size yakıştırıyorum tamamen kapatıcı olur az bir alan kalmış

emrecate

• Yeni üye
  • *
Gayet güzel bir sonuç olmuş hocam, 2.ekimle tepeyi de kapattığınızda daha da güzel olur, hayırlı olsun:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok başarılı ve çok doğal bir sonuç tebrik ederim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram