Gönderen Konu: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 2191 defa)

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım
« Yanıtla #30 : 14 Mayıs 2025, 01:25:55 »
Bende senin yaşlarında saç dökülmesi yaşadım.O zamanlar bende kafama çok takıyordum.Bence çevre hiç önemli değil zamanla bunu daha iyi anlıyorsun.Sadece kafaya takmamayı öğren.Ankarada Serdar Gökrem hoca var git onunla bir görüş.O gerçek bir doktor kendisi doçent.Senin durumuna müşteri değil hasta olarak yaklaşıyor.Kafana baksın.Sana birşeyler söyler en azından.tek seansta 3000 gfreftlen fazla ekmiyor genelde iki seans ekim yapıyor.Yerinde olsam bir görüşürdüm..
daha önce çok doktora gittim görüştüm tedaviler etki etmiyor artık ruhen çok yoruldum bakalım yks den çıkayım ankaraya gideceğim eğer randevu ayarlayabilirsem o zaman onla da bir görüşürüm

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Mayıs 2025, 19:14:42 »
genç yaşta bu yollardan geçmiş ektirmiş veya başka bir yol izlemiş kimse yok mu ki var ama yaşı büyük olgun bilgin abilerimiz bırak yanıtlamayı okumaya bile tenezzül etmiyor ben 7 senedir 12 yaşımdan beri farklı hesaplardan hep yazdım moraller verdim gittim kiminiz için paragraf paragraf yazılar araştırmalar okudum tavsiye verdim ama şimdi kendim konu açtım hep kendim yanıt veriyorum abiler
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2025, 20:06:20 Gönderen: thatkerem3 »

mustafackmk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 29 Mayıs 2025, 16:16:09 »
Ergenliğe erken girdiğin için dht de erken yaşta aktif olmaya başlamış genetik yatkınlığın olduğu için kafanın üst kısmında dht duyarlılığı olan saç köklerini zamanla küçültmüş açıklıklar oluşmuş. Sana önerim öncelikle psikolojini düzeltmen senin yaşındaki ergenlerin zorbalıklarına aldırmaman ilerde seni zorbalayanlar da saç dökülmesi sorunu yaşayabilir işte o zaman seni anlarlar seni kötü etkileyen insanları hayatından çıkar gitsin. Sen geleceğini inşa etmeye bak ilerde ilaç tedavisi veya saç ekimi yaptırır sorunu çözersin. Sürekli saçını düşünmek saç dökülmeni arttırmaktan başka bi işe yaramaz kafanı başka şeylerle uğraşarak dağıt. Tedavi yöntemlerine gelirsek ergenliğe erken girdiğin için gelişimin tamamlanmış olabilir düşük dozda fin düşünebilirsin bence geri kalan yöntemlerin pek bi etkisi olmaz. Finle bikaç yıl idare eder bu sürede saçların kalınlaşır sonra da ektirirsin senin yerinde olsam saç kökleri canlıyken başlardım.

circad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Mayıs 2025, 17:03:06 »
Selam dostum, senin yerinde olsam kesinlikle önce psikolojik sağlamlık için destek alırdım. Çünkü saç ekimi de yaptırsan, protez de kullansan bunlar da zorlu veya dezavantajları olan süreçler. Çevrendekilerin zorbalamasına yine de maruz kalabilirsin. O yüzden önce psikolojiyi sağlam tutacaksın.

Bunu cebe attıktan sonra senin yerinde olsam bilinen en etkili üçlü comboyu yapardım. Microneedle+Minoxidil+Finasteride. Yan etki görürsen doz ayarlaması yapabilir zamanla düşürebilirsin. Tabi bunu kesin yap demeye çalışmıyorum ben olsam böyle bir yola giderdim şu anki aklımla. Kaldı ki ben de 3 yıldır finasteride/dutasteride kullanıyorum. 26 yaşında kullanmaya başladım. İnternet ortamında her zaman felaket tellallarının sesi daha yüksek çıkar bunu unutma. Yani birisi dutasteride, finasteride kullandım yandım bittim öldüm diyorsa senin o adamı görme sebebin zaten yan etki görmeyenlerin fark edilmiyor oluşu. Yani bu ilaçları belli düzende veya düşük dozlarda kullanıp hiç yan etki görmeyen insanlar var ve ortalığı yan etki görenler gibi ateşe vermedikleri için fark edilmiyorlar. Gerçekten kullanmanın tehlikeli olacağı yaş aralığı belki 17-18 yaşlarına kadar olabilir çünkü bu yaşlarda DHT nin sexual characteristic anlamında etkileri olduğunu biliyoruz.

Toparlıyorum, 1-Kesinlikle ya psikolojini sağlamlaştırmak üzerine çalışıyorsun veya profesyonel yardım alıyorsun bu kesinlikle daha önemli. 2-Bahsettiğim saç dökülmesini engelleyen 3'lü stack üzerine neredeyse 20 yıllık çalışmalar bile var artık literatürde. Yan etkiler neler olabilir bunlarla nasıl baş edilebilir bunun üzerine bile ansiklopedi bulursun. Sandığından çok daha fazla insan bu takviyelerle saçlarını uzun yıllar koruyabiliyor. Saç ektirsen bile bu tarz bir destek olmadan saçlarının tutunması zor olacaktır. Benim düşüncelerim bu şekilde umarım derdine deva bulursun, bol şans diliyorum.

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 25 Ağustos 2025, 04:10:37 »
Selam dostum, senin yerinde olsam kesinlikle önce psikolojik sağlamlık için destek alırdım. Çünkü saç ekimi de yaptırsan, protez de kullansan bunlar da zorlu veya dezavantajları olan süreçler. Çevrendekilerin zorbalamasına yine de maruz kalabilirsin. O yüzden önce psikolojiyi sağlam tutacaksın.

Bunu cebe attıktan sonra senin yerinde olsam bilinen en etkili üçlü comboyu yapardım. Microneedle+Minoxidil+Finasteride. Yan etki görürsen doz ayarlaması yapabilir zamanla düşürebilirsin. Tabi bunu kesin yap demeye çalışmıyorum ben olsam böyle bir yola giderdim şu anki aklımla. Kaldı ki ben de 3 yıldır finasteride/dutasteride kullanıyorum. 26 yaşında kullanmaya başladım. İnternet ortamında her zaman felaket tellallarının sesi daha yüksek çıkar bunu unutma. Yani birisi dutasteride, finasteride kullandım yandım bittim öldüm diyorsa senin o adamı görme sebebin zaten yan etki görmeyenlerin fark edilmiyor oluşu. Yani bu ilaçları belli düzende veya düşük dozlarda kullanıp hiç yan etki görmeyen insanlar var ve ortalığı yan etki görenler gibi ateşe vermedikleri için fark edilmiyorlar. Gerçekten kullanmanın tehlikeli olacağı yaş aralığı belki 17-18 yaşlarına kadar olabilir çünkü bu yaşlarda DHT nin sexual characteristic anlamında etkileri olduğunu biliyoruz.

Toparlıyorum, 1-Kesinlikle ya psikolojini sağlamlaştırmak üzerine çalışıyorsun veya profesyonel yardım alıyorsun bu kesinlikle daha önemli. 2-Bahsettiğim saç dökülmesini engelleyen 3'lü stack üzerine neredeyse 20 yıllık çalışmalar bile var artık literatürde. Yan etkiler neler olabilir bunlarla nasıl baş edilebilir bunun üzerine bile ansiklopedi bulursun. Sandığından çok daha fazla insan bu takviyelerle saçlarını uzun yıllar koruyabiliyor. Saç ektirsen bile bu tarz bir destek olmadan saçlarının tutunması zor olacaktır. Benim düşüncelerim bu şekilde umarım derdine deva bulursun, bol şans diliyorum.
yarın finastride başlayacağım minoks ve dermaroller vardı zaten ekim ayının başına kadar güçlendirip ekime girme planım var topik denen illete bulaştım baya yıprattım donör alanında bile dökülmeler oldu

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 25 Ağustos 2025, 04:15:58 »
Ergenliğe erken girdiğin için dht de erken yaşta aktif olmaya başlamış genetik yatkınlığın olduğu için kafanın üst kısmında dht duyarlılığı olan saç köklerini zamanla küçültmüş açıklıklar oluşmuş. Sana önerim öncelikle psikolojini düzeltmen senin yaşındaki ergenlerin zorbalıklarına aldırmaman ilerde seni zorbalayanlar da saç dökülmesi sorunu yaşayabilir işte o zaman seni anlarlar seni kötü etkileyen insanları hayatından çıkar gitsin. Sen geleceğini inşa etmeye bak ilerde ilaç tedavisi veya saç ekimi yaptırır sorunu çözersin. Sürekli saçını düşünmek saç dökülmeni arttırmaktan başka bi işe yaramaz kafanı başka şeylerle uğraşarak dağıt. Tedavi yöntemlerine gelirsek ergenliğe erken girdiğin için gelişimin tamamlanmış olabilir düşük dozda fin düşünebilirsin bence geri kalan yöntemlerin pek bi etkisi olmaz. Finle bikaç yıl idare eder bu sürede saçların kalınlaşır sonra da ektirirsin senin yerinde olsam saç kökleri canlıyken başlardım.
bu ilacı kullanıp kullanmamayı aylardır düşünüyordum yarın ilk defa kullanmaya başlayacağım ekim ayı gibi de ekime gireceğim

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2025, 01:05:17 »
Fin kullanmaya yeni mi başladın şuanki güncel durumun nasıl açılma oldu mu daha fazla

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Aralık 2025, 03:43:31 »
Fin kullanmaya yeni mi başladın şuanki güncel durumun nasıl açılma oldu mu daha fazla
topik lanetine başladım bir dönem saç dökülmesini görmedim şimdi ekim için hazırlanıyorum fin halen başlamadım ekim için doktor araştırıyorum

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #38 : 04 Aralık 2025, 10:04:16 »
Donörün fena görünmüyor güncel durumun nasıl fotoğraf atabilir misin

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : Bugün, 11:40:22 »
Donörün fena görünmüyor güncel durumun nasıl fotoğraf atabilir misin
şu anda kısa uzasın biraz güncel durum atacağım ama şunu anladım topik dökülmeyi çok artırdı bi de benim gibi genç yaşta ve geniş alanda dökülme olduğunda eğer saçım olsun istiyorsam finastriede kullanmak zorundayım her hafta prp mezoterapi gibi tedaviler yaptırmak zorundayım

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #40 : Bugün, 11:57:32 »
Her hafta değil de yani maddi durumda sıkıntı yoksa her ay eğer hiç yoksa finasterid ile birlikte ilk 3 ay 15 günde bir yaptırmanda fayda var prp ve mezunun tek başına çok bir işlevi yok eğer dökülme agresifse ama fin ile birlikte işe yarar bence

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : Bugün, 15:48:16 »
Her hafta değil de yani maddi durumda sıkıntı yoksa her ay eğer hiç yoksa finasterid ile birlikte ilk 3 ay 15 günde bir yaptırmanda fayda var prp ve mezunun tek başına çok bir işlevi yok eğer dökülme agresifse ama fin ile birlikte işe yarar bence
15 yıl daha bu saçı götüreyim sonrası önemli değil

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #42 : Bugün, 20:47:35 »
Kullandığın sürece götürür ilerde belki fini bırakıp kök hücre felan yaparsın

Snbjk39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : Bugün, 21:12:41 »
Kardeşim Yaşın çok genç saç ekimi bence tavsiye değil senin yaşın için ben yerimde olsam durumu kabul ederim , yada çok dogal protezler var onları kullanırım

Facebook Twitter Instagram