Gönderen Konu: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 2307 defa)

Fb19071907

• Full Member
Ynt: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım
« Yanıtla #45 : 06 Aralık 2025, 15:59:18 »
Güzel kardeşim nw6’sın bu konuda saç ektiren saç ektirme arifesindeki herkesten şanslısın.
Saçım ne kadar dökülecek? Ekim merkezi nasıl planlama yapmalıyım? sorularını sormadan tertemiz bir şekilde girecek :) donör bölgen de kaliteli greftlerden oluşuyor. Forumda takılan çoğu abin; yaşının küçük olması hasebiyle sana doğal olarak moral motivasyon vermeye çalışmış ama senin bunları iplemeyeceğinden adım gibi eminim :)
Donör bölgen kaliteli e açıklığında belli sınavını hallet git adam akıllı bir yerde ektir. Önce işini eline sonra da eşini koluna al mutlu yaşa. Benim saçlarım döküldüğünde evde terör estiriyordum :)) Bu durum senin hayatını komple etkileyecek önce ektir sonra çıkanları muhafaza et…

Dönor kaliteli ama şimdilik kaliteli. Bu yaşta maalesef bu kafar döküldüyse genelde dönorde sonradan gidici oluyor. Ekim yaptıracak olsa bile fin kullanmadan o saçlar yüksek ihtimal yine dökülecek. Tek çare ekim + finasterid maalesef.

Facebook Twitter Instagram