Gönderen Konu: Asuman hair 4500 greft 25 Nisan 33 yas  (Okunma sayısı 932 defa)

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman hair 4500 greft 25 Nisan 33 yas
« : 27 Nisan 2025, 18:42:37 »
Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle forumda emeği geçenlere teşekkürler. Sonunda ben de saç ekenler arasına katıldım. Daha önce başka merkezlerle de görüştüm ancak forumla tanışınca Asuman hair de karar kıldım. Bu Asuman hanıma karar verdikten sonra başka merkezler hakkında çok git gel yaşadım ileri seviye teknolojiden kök hücreden çok bahsedenler oldu ancak hep Asuman hanımdan yanaydim. İnşallah da güzel bir sonuç olur. Normalde 14 Şubat ekim günüydü. Hatta kayser soze adlı üye de o gün yapmıştı ancak Asuman hanım saçların çok güçsüzlestigini belirtti ve 25 Nisan tarihine erteledik. Bu defa bakimlarla birlikte çok daha iyi olduğunu söyledi ve operasyona başladık. Saat 8 de başlayan Ekim akşam 7.30 da bitti gerçekten ekibi ince eleyip sık dokuyarak yaptı. Asuman hanım çizgiyi çizdi kanalları açtı geri kalan işlemleri ekibi yaptı. Greft alımı sirasinda da sık sık gelip kontrol etti. Greft alirken genelinin çoklu greft olduğunu söylediler bu da bir avantajmış İnşallah da öyledir. Öncesi ve sonrasını ekliyorum kıymetli yorumlarınızı bekliyorum

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman hair 4500 greft 25 Nisan 33 yas
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2025, 18:46:41 »
Bunlar da ekimden sonra

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2025, 19:48:17 »
Merhaba gayet güzel görünüyor. Ekim ve donör alan sağlıklı ön çizgi tasarımı ve sıklıkta iyi. Sonucun gönlünce olur umarım kabuk sonrası görselleri eklemeyi unutma geçmiş olsun.

Klaw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2025, 20:42:16 »
ÖN ÇİZGİNİZ GÜZEL AMA ASUMAN HOCA NORMALDE DAHA DOLU EKİYORDU ÖN ÇİZGİYİ DAHA SIK DURUYORDU

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2025, 20:58:46 »
Merhaba gayet güzel görünüyor. Ekim ve donör alan sağlıklı ön çizgi tasarımı ve sıklıkta iyi. Sonucun gönlünce olur umarım kabuk sonrası görselleri eklemeyi unutma geçmiş olsun.

Teşekkürler düzenli paylaşım yapacağım insallah

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2025, 21:00:07 »
ÖN ÇİZGİNİZ GÜZEL AMA ASUMAN HOCA NORMALDE DAHA DOLU EKİYORDU ÖN ÇİZGİYİ DAHA SIK DURUYORDU

Alanın geniş olduğunu söyledi. Belki ondan dolayı olabilir ama bana seyrek gibi gelmedi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2025, 21:29:15 »
Hayırlı olsun Asuman hair saç ekiminiz gayet güzel bir planlama olmuş alana göre açıklık malum biraz fazla planlama greft dağılımı ön çizgi tasarımı gerçekten çok güzel olmuş çok temiz çalışılmış saç ekilen alan çok sağlıklı duruyor çok temiz çok kaliteli bir saç ekimi ekilenler çıkarsa sizi gayet mutlu ama şöyle bir sorun var kendi saçlarınız çok zayıf saç ekimi ile zayıf saçlar daha çok etkilenir ve dökülme hızlanır o yüzden hem ekilen saçları güçlendirmek için hem de var olan dökülme evresine girmiş saçlarınızı güçlendirmek için fin kullanabilirsiniz

Umarım güzel bir sonuç alırsınız çok kaliteli sağlıklı güzel bir saç ekimi yaptırmışsınız sonucu da çok güzel olur inşallah geçmiş olsun
Global Moderator

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2025, 09:34:06 »
Hayırlı olsun Asuman hair saç ekiminiz gayet güzel bir planlama olmuş alana göre açıklık malum biraz fazla planlama greft dağılımı ön çizgi tasarımı gerçekten çok güzel olmuş çok temiz çalışılmış saç ekilen alan çok sağlıklı duruyor çok temiz çok kaliteli bir saç ekimi ekilenler çıkarsa sizi gayet mutlu ama şöyle bir sorun var kendi saçlarınız çok zayıf saç ekimi ile zayıf saçlar daha çok etkilenir ve dökülme hızlanır o yüzden hem ekilen saçları güçlendirmek için hem de var olan dökülme evresine girmiş saçlarınızı güçlendirmek için fin kullanabilirsiniz

Umarım güzel bir sonuç alırsınız çok kaliteli sağlıklı güzel bir saç ekimi yaptırmışsınız sonucu da çok güzel olur inşallah geçmiş olsun
Tavsiyeniz için teşekkürler hintel

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2025, 14:07:44 »
Hayırlı olaun saç ekimini çok güzel başarılı kaliteli bir saç ekimi ve planlama olmuş ön çizgi tasarımı harika bence. Kendi saçlarınızda zayıf ekilen saçlarında güçlenmesi için finasterid + xpecia almalısınız bence düşünüyorsanız
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

orldpsjoasd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2025, 17:35:33 »
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmus

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2025, 17:44:11 »
Hayırlı olaun saç ekimini çok güzel başarılı kaliteli bir saç ekimi ve planlama olmuş ön çizgi tasarımı harika bence. Kendi saçlarınızda zayıf ekilen saçlarında güçlenmesi için finasterid + xpecia almalısınız bence düşünüyorsanız
Teşekkür ederim. Xpecia kullanıyorum da Fin e karar veremedim

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2025, 17:44:30 »
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmus
Teşekkür ederim 😊

Mfl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2025, 00:24:04 »
Ön çizgi çok güzel olmuş asuman hoca cm metrekare başına kaç greft ekim yapıyor bilginiz varmı birde orta çok sık sağ ve sol taraf sanki daha seyrek ekilmiş gibi geldi

noyet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Mayıs 2025, 03:22:48 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Çok güzel bir ekim olduğu kanaatindeyim ben de. 14 Kasım operasyon randevum var Asuman hanıma benim de. Sıkı şekilde takip edeceğim konunuzu

Karakol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Mayıs 2025, 15:09:12 »
Ön çizgi çok güzel olmuş asuman hoca cm metrekare başına kaç greft ekim yapıyor bilginiz varmı birde orta çok sık sağ ve sol taraf sanki daha seyrek ekilmiş gibi geldi
Teşekkürler, malesef bilmiyorum ne kadar ekim yapıyor. Yani beklediğinden fazla greft çıktı sık ektiğini söyledi ama bilmiyorum artık

Facebook Twitter Instagram