Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle forumda emeği geçenlere teşekkürler. Sonunda ben de saç ekenler arasına katıldım. Daha önce başka merkezlerle de görüştüm ancak forumla tanışınca Asuman hair de karar kıldım. Bu Asuman hanıma karar verdikten sonra başka merkezler hakkında çok git gel yaşadım ileri seviye teknolojiden kök hücreden çok bahsedenler oldu ancak hep Asuman hanımdan yanaydim. İnşallah da güzel bir sonuç olur. Normalde 14 Şubat ekim günüydü. Hatta kayser soze adlı üye de o gün yapmıştı ancak Asuman hanım saçların çok güçsüzlestigini belirtti ve 25 Nisan tarihine erteledik. Bu defa bakimlarla birlikte çok daha iyi olduğunu söyledi ve operasyona başladık. Saat 8 de başlayan Ekim akşam 7.30 da bitti gerçekten ekibi ince eleyip sık dokuyarak yaptı. Asuman hanım çizgiyi çizdi kanalları açtı geri kalan işlemleri ekibi yaptı. Greft alımı sirasinda da sık sık gelip kontrol etti. Greft alirken genelinin çoklu greft olduğunu söylediler bu da bir avantajmış İnşallah da öyledir. Öncesi ve sonrasını ekliyorum kıymetli yorumlarınızı bekliyorum