Gönderen Konu: 20 yas sac ekimi  (Okunma sayısı 92 defa)

lyunda00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20 yas sac ekimi
« : 06 Mayıs 2025, 18:38:52 »
merhabalar suan 20 yasindayim pandemiden beri saclarim baya dokuldu suan normalde kaziyarak kullandigim icin dokulme sureci devam ediyor mu bilmiyorum. Sacimi sifir kullanmaktan memnunum aslinda ama cevremdekiler hep sac ektirmemi oneriyor, ekime uygun muyum?

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: 20 yas sac ekimi
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2025, 22:58:01 »
bu yaşta saç ektirsen olanıda kaybettiğin zaman daha kötü olur ,durumuna bakılırsa saçlar epey seyrelmiş norwood 7 patterni var sanırsam .dökülmelere karşı en azından basit önlemler alırsan iyi olur expecia kullanabilirsin ,saç masajınıda öğrenip düzenli yapsan iyi olur .dermarolller sonrası procapil içeren bir spreyde kullanabilişrsin .daha bir sürü tedavi yöntemi var ,araştırıp kendine uygun tedavilere başlasan iyi olur.

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2025, 13:51:24 »
merhabalar suan 20 yasindayim pandemiden beri saclarim baya dokuldu suan normalde kaziyarak kullandigim icin dokulme sureci devam ediyor mu bilmiyorum. Sacimi sifir kullanmaktan memnunum aslinda ama cevremdekiler hep sac ektirmemi oneriyor, ekime uygun muyum?
senin kafa şeklin güzel saç simülasyonu yaptırıp ekimi erteleyebilirsin bende 19 yaşındayım saç ekim için koray erdoğan, hakan doğanay, şahin çelik, bekir bek gibi bu işin en iyileriyle ekim için görüştüm hepside yaşımdan dolayı kesinlikle ektirmemem gerektiğini ve kendi merkezlerinde ekemeyeceklerini belirttiler
  • Yaşınız 19

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2025, 14:11:49 »
Agrasif bir dökülme alanda çok geniş iki saç ekimi ancak ama saçların çok kısa donör nasıl var olan saçların nr durumda anlaşılmıyor bu şekilde öneri verilmez
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram