Gönderen Konu: Yaş 22 saç ekimi danışma  (Okunma sayısı 1386 defa)

Kullanıcı2333001

• Full Member
Yaş 22 saç ekimi danışma
« : 14 Mayıs 2025, 12:53:30 »
Merhaba değerli forum üyeleri 18 yaşından beri saçım dökülüyor ektirmeyi düşünüyorum 5 ay sonra büşra can da saçım şakaklardan dökülmeye başladı şimdi de arka kısmı açılmaya başladı üst taraf komple seyrekleşiyor gibi siz ne düşünüyorsunuz donör bölgem nasıl saçlarım ince telli donör tüm üst bölgeye yetermi ikinci ekim de düşünürsek

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 22 saç ekimi danışma
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2025, 19:55:52 »
Merhaba değerli forum üyeleri 18 yaşından beri saçım dökülüyor ektirmeyi düşünüyorum 5 ay sonra büşra can da saçım şakaklardan dökülmeye başladı şimdi de arka kısmı açılmaya başladı üst taraf komple seyrekleşiyor gibi siz ne düşünüyorsunuz donör bölgem nasıl saçlarım ince telli donör tüm üst bölgeye yetermi ikinci ekim de düşünürsek
finastride ve dermaroller kullan mevcut saçların için eğer şakaklarındaki boşluk seni psikolojik olarak yıpratıyorsa şakaklara 2500 greftlik ekim yapılaabilir dediğin merkez güzel ben beğeniyorum ayreten

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2025, 00:48:34 »
Söylediğin ikiside bırakınca dökülüyor diyorlar var olan saçlara da zarar veriyormuş ekim merkezine sordum sürekli kullanma gerektirdiği için önermiyorlarmış ekimden sonra bile sence donör bölgem nasıl

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2025, 03:41:47 »
Söylediğin ikiside bırakınca dökülüyor diyorlar var olan saçlara da zarar veriyormuş ekim merkezine sordum sürekli kullanma gerektirdiği için önermiyorlarmış ekimden sonra bile sence donör bölgem nasıl
güçlü duruyor ama alttan çekilmeler başlamış en azından dermaroller kullan o bölgeye

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2025, 18:35:55 »
moralini bozmak istemezdim ama bu saçta böyle kalmaz vertex açılmaya başlamış bile 25.26 ya kadar çoğu saç gider. çekme testi hiç uyguladınmı ? önceliğin saç ekimi değil senin.

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2025, 19:02:27 »
Çekme testi nedir

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2025, 19:06:57 »
moralini bozmak istemezdim ama bu saçta böyle kalmaz vertex açılmaya başlamış bile 25.26 ya kadar çoğu saç gider. çekme testi hiç uyguladınmı ? önceliğin saç ekimi değil senin.
bence ben olayım bu reis olsun bizim gibi genç yaştakilerde saç ekimi boş hayal çünkü ektirsek  dht baskılayıcı ilaç kullanmazsak ekim başarısız olacak paramız gidecek psikolojimiz bozulacak kullansak cinsel hayatımız olmayacak ama saçımız olmazsa istediğimiz gibi kendi yaşıtımız bir kızla cinsel biliktelik kuramıycaz milflere yönelcez bizim halimiz zor cidden zor hele benim gibi 170 kalmıssa boy daha da zor bari bu kadar erken yaşta bu sorunu yaşayacaktık en azından 20-30 sene daha erken doğsaydık şimdiki çağda yeni nesilde her şey dış görünüş

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2025, 19:20:23 »
Niye böyle düşünüyorsunki bir çok merkez donör çok iyi tüm bölgeyi kapatır dedi sakal da sık ordan da destek alınabilir

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2025, 19:30:40 »
Niye böyle düşünüyorsunki bir çok merkez donör çok iyi tüm bölgeyi kapatır dedi sakal da sık ordan da destek alınabilir
ben 13 yaşından beri farklı hesaplardan da olsa forumdayım her sonucu gördüm nerdeyse 6 yıldır şimdi 19 yaşındayım 25 den önce yapılan başka forumlar da dahil en az 40 ekim görmüşümdür tutanlar var ama o agresif dökülme diğer ekim olmayan saçları da döküyor ki ekilenler de dökülüyor kiminde 1-2 sene içinde sonra tekrar ekim yaptıracak hale geliyor kafa sonra  maddi manevi bitiyosun genç yaşta bence fazla bir mantığı yok donörün bitiyor foruma bak 27-28 yalında 3. ekimine hazırlanan biri vardı hatta forumda

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2025, 19:33:09 »
Agresif dökülmeyi nerden anlıyoruz benimki 5 senedir dökülüyor bu kadar oldu bide son 1 ay dökülme azaldı bu konu hakkında ne düşünüyorsun

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2025, 19:36:26 »
benim daha önceden düşündüğüm bir yöntem vardı şakaklara sık bir ekim geri kalan yerlere protez takmak bunu düşünmemin sebebi protez şakaklardan anlaşılıyor eğer şakaklar kendi saçın olursa protezin anlaşılma ihtimali yok bunu dünyada yapan çok kişi var ama türkiyede görmemiştim ta ki forumdan biri yaptırdı o da baya genç yaştaydı süreciini merakla takip ettim forumdan ama sadece şakaklara yaptırdığı ekim bile tutmadı adamın bi de o da sibel ulusan gibi şu anda 90.000 tl ye eken bir yere ektirdi yani diyeceğim genç yaş ekimde hiç bir türlü güzel sonuç örneği yok reis

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2025, 19:40:49 »
Agresif dökülmeyi nerden anlıyoruz benimki 5 senedir dökülüyor bu kadar oldu bide son 1 ay dökülme azaldı bu konu hakkında ne düşünüyorsun
ben 7 senedir dökülme yaşıyorum agresif dökülme sürekli belli bir hızla olan dökülmedir, agresif dökülme sürecinde dönsemsel yavaşlamalar veya daha da hızlı dökülmeler olur benimde ulan kurtuldum herhalde bu dökülmeden dediğim çok vakit oldu ama kurtulmak imkansız genetikse dökülmen ne yaparsan yap bu yaşta sonuç hüsran

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2025, 19:43:11 »
benim daha önceden düşündüğüm bir yöntem vardı şakaklara sık bir ekim geri kalan yerlere protez takmak bunu düşünmemin sebebi protez şakaklardan anlaşılıyor eğer şakaklar kendi saçın olursa protezin anlaşılma ihtimali yok bunu dünyada yapan çok kişi var ama türkiyede görmemiştim ta ki forumdan biri yaptırdı o da baya genç yaştaydı süreciini merakla takip ettim forumdan ama sadece şakaklara yaptırdığı ekim bile tutmadı adamın bi de o da sibel ulusan gibi şu anda 90.000 tl ye eken bir yere ektirdi yani diyeceğim genç yaş ekimde hiç bir türlü güzel sonuç örneği yok reis
bahsettiğim yöntem

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29738.0

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2025, 19:43:33 »
Benim yazdıklarımı gördün mü agresif dökülme ne oluyor tam olarak benim 5 senedir dökülüyor ve kel kalmadım tam olarak benim yaşlarda çok kel olan var bence onlarınki agresif dökülme birde bahsettiğin ilaçlar finasteride ve Xpecia mı bunları kullandığında cinselliği komple mı bitiriyor hiç kuş kalkmıyor mu bence o kadar değildir azaltıyordur sadece

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2025, 19:47:01 »
ben 13 yaşından beri farklı hesaplardan da olsa forumdayım her sonucu gördüm nerdeyse 6 yıldır şimdi 19 yaşındayım 25 den önce yapılan başka forumlar da dahil en az 40 ekim görmüşümdür tutanlar var ama o agresif dökülme diğer ekim olmayan saçları da döküyor ki ekilenler de dökülüyor kiminde 1-2 sene içinde sonra tekrar ekim yaptıracak hale geliyor kafa sonra  maddi manevi bitiyosun genç yaşta bence fazla bir mantığı yok donörün bitiyor foruma bak 27-28 yalında 3. ekimine hazırlanan biri vardı hatta forumda
hatta 26 ymış yaşı bak bu dediğim adam da 18 yasında baslamış dökülmesi link bırakıyorum okursun

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15008.0

Facebook Twitter Instagram