Gönderen Konu: Suyun ve saatin saça etkisi  (Okunma sayısı 430 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Suyun ve saatin saça etkisi
« : 19 Mayıs 2025, 13:45:07 »
Arkadaşlar saç dökülmesi ve deri sorunları yaşayan insanlarız egzama gibi kaşıntı gibi şampuanlardan elimize bakıyoruz ya da gidere saç telleri elimize geliyor biz ne yapıyoruz şampuanı değiştiriyoruz peki yıkandığımız suya bakıyor muyuz baska bir yerde yıkandığın su ile evdeki suda farklılıklar gözlemledim kendi evimde yıkanırken saçım duşta dökülürken ailemin evine gittiğimde dökülme yaşanmıyor bir de saati de önemli gündüz vakitleri ile gece vakitleri çok ayrı zamanlar bu bedenimizde de farklılıklar oluyor gündüz yıkansam ayrı gece yıkansam ayrı bir şey oluyor gece dökülme problemi olmuyor mesela baska bir yerde yıkanınca da kaşıntı olmuyor yakın mekanlar için dedim ama farklı şehirlerde farklı iklimlerde saçın yapısı dökülme biçimi değişiyor atıyorum Akdeniz ikliminde saçlar farklı iç bölgeler ya da nemli Karadeniz iklimde farklı oluyor deneyimlediğim seyler siz de dökülme egzama kaşıntı gibi sorunları halen yaşıyorsanız yıkandığınız yeri ve saati değiştirin hic olmadı bir hamama gidin mesela farklı bir su ile yıkanın su aynı su diyen yanılıyor bizzat deneyimledim bunu

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Suyun ve saatin saça etkisi
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2025, 00:09:56 »
Arkadaşlar saç dökülmesi ve deri sorunları yaşayan insanlarız egzama gibi kaşıntı gibi şampuanlardan elimize bakıyoruz ya da gidere saç telleri elimize geliyor biz ne yapıyoruz şampuanı değiştiriyoruz peki yıkandığımız suya bakıyor muyuz baska bir yerde yıkandığın su ile evdeki suda farklılıklar gözlemledim kendi evimde yıkanırken saçım duşta dökülürken ailemin evine gittiğimde dökülme yaşanmıyor bir de saati de önemli gündüz vakitleri ile gece vakitleri çok ayrı zamanlar bu bedenimizde de farklılıklar oluyor gündüz yıkansam ayrı gece yıkansam ayrı bir şey oluyor gece dökülme problemi olmuyor mesela baska bir yerde yıkanınca da kaşıntı olmuyor yakın mekanlar için dedim ama farklı şehirlerde farklı iklimlerde saçın yapısı dökülme biçimi değişiyor atıyorum Akdeniz ikliminde saçlar farklı iç bölgeler ya da nemli Karadeniz iklimde farklı oluyor deneyimlediğim seyler siz de dökülme egzama kaşıntı gibi sorunları halen yaşıyorsanız yıkandığınız yeri ve saati değiştirin hic olmadı bir hamama gidin mesela farklı bir su ile yıkanın su aynı su diyen yanılıyor bizzat deneyimledim bunu
suyun pek bi etkisi olmaz ya kurutur sadece kaşıntı konusuna gelecek olursak bu hem egzamadan hem dhtden hemde alerjik reaksiyondan ve bi çok seçenekten birinden olabilir bunu bilemezsiniz
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

pear24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2025, 11:59:51 »
Ukrayna'ya gittiğimde suyu bizimkine göre sarımsıydı inanılmaz saçım dökülmüştü duşta. Türkiye içinde bile fark ediyor. Ben şuan filtreli duş başlığı kullanıyorum. Çok memnunum.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2025, 18:26:33 »
Doa kozmetikte bahsettigin sorun için sprey var kirli suları kireci arındırmak için saçtaki duştan sonra kullanılıyor ürünün ismi tam aklıma gelmiyor kullanabilirsin
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2025, 19:03:45 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram