Tamam madem öyle o zaman detaylı açıklayayım sana önden ortaya kadar olan kısım uzamıyor hiç 2 yıldır ve rengi değişti ama seyrelen yerler direk seyreldi böyle rengi değişip kısa kalmadı sence neden o saçlar öyle oldu ikincisi fini kullanmadan saçlarım orta dökülüyordu 2-4 arası civarı çok fazla döküldü saçım daha çok seyrekleşti 4 ten sonra o şiddetli dökülme geçti fin kullanmadan önceki dökülme gibi dökülüyordu şuan 6 ay oldu son 15 gündür ise dökülmede gözle görülür bir şekilde azalma var sence süreç nasıl gidiyor fin benim saçımda geç mi etki ediyor bazıları 4 ayda hacim artışı gözlemliyor, sence o dediğim ortadan öne kadar rengi değişip uzamayan saçlar sağlıklı hale gelirmi gelirse ne zaman gelir, bu shheding döneminde dökülenler ne zaman çıkar bende ne zaman derim saçım hacimleşti ve sence finastesterid işe yarıyor mu bende senden her soruma detaylı cevap bekliyorum sen çok araştırma yaptığın için detaylı anlattım
ön kısmında sertlik ve parlaklık varmı saçının ? En gergin bölgesi ön bölgemi detaylı bir resim yollarmısın ışık altında çekilmiş, saçının tepe ve orta kısımlarınım toparlanacağına eminim çünkü seyrek, seyrek olan saç finasteridle eforsuz toparlanıyor buna birçok kez şahit oldum hala da olmaya devam ediyorum, kalsifiksyon gelişip mikro skar dokusunun oluşması ön bölgede yaygın, ön bölgenin sert olması kafa derinin ön bölgesini bükememen veya eline gelmemesi aşırı gergin sert olması demek o bölgede kalsifikasyon gelişmiş oraya kan akışını arttırıcı maddeler teknikler veya aletler ile abanacaksın artı finasterid ile gelecek hasarı önleyeceksin ki eski haline gelebilsin ama eğer sertleşme vesaire yoksa finasterid zaten toparlayacaktır
Ve dökülmede artış demişsin, senin saçında çok fazla minyatür tüy var o inceler tamamen dökülüyor ve saçın iyice seyreliyorsa bu shedding sayılır , finasterid sheddingi böyledir onlar gidip yerine kalınlarını çıkaracak ve sanıyorum ki arada bir kafa derinde karıncalanma gerginlik ağrı ve kaşıntı oluyordur bunun geçmesi saç dökülmesinin azalması inflamatuar sitokinlerin baskılanması ve eski saç sağlığına tekrar dönmesi demektir