Saç Ekimi Sonuçları
Umarım çektiğiniz sıkıntıya değer ve hayal ettiğinizden daha güzel saçlara kavuşursunuz. Yalnız bu merkezin size 12 gün bu sıkıntıyı çektirmeye hakkı yoktu.
kliniği o konuda değerlendirecek olursak daha detaylı açıklama yapabilirlerdi, kabuk demede ısrar ettiler, belkide “yarın geldiğinizde ozonlu su sıkacağız kan sulandırıcı iğne yapacağız kabuk kurumadıysa bunlar kurutur” gibi daha terimsel açıklamalar yapsalardı belki içim daha rahat olabilirdi. Onlar kabuk dedikçe benim içim tam tersine rahatlamadı. nekroz olmadığını söylediler kabül fakat biraz daha terimsel detaylarla beni rahatlatabilirlerdi. Her ne olursa olsun yine de teşekkür ederim herkese. Geç de olsa yanımda durduklarını da söylemeden geçemeyeceğim. Kliniğe açıklamaları hakkında ne kadar kızsam da destekleri konusunda da haklarını yemeyeceğim. Sizlere de tekrar teşekkür ederim. Umarım bu süreç forumdaki diğer arkadaşlara da yol olur ve umarım yaşamazlar.
hocam çok haklısınız fakat ister istemez de oluyordu, biraz unutup vakit geçiriyordun mesela fakat bi bakıyosun tekrar o gerçeklik kafanda. hayırlısıyla atlattık. şok dökülme başladıktan sonra fotoğraflar paylaşırım.
Hiç fena durmuyor ne kadar ücret ödediniz kliniğe
fiyat vermek doğru mudur bilmiyorum ama uyarırsanız sevinirim, 65k
Selamlar sorun olmaz zamanla geçer dostum
Ayne nsorun olmaz süre iyi kremdir o. Yapay Zekadan da destek almanı öneririm. Şok dökülmelerde günde 30 teli bile geçeceksinizdir moral bozmak yok.