Yaşım 26. İlk 22-23 arası şakaklrım gerlemişti biraz ve norwod 2 civarıydım. Yaklaşık 3 yıl iakaklar pek gerilemedi tepe ve verteks sağlam ve kalın telliydi ama şimdi Şakaklarım gerilemiş ve biraz seyrelme var. Son 9-10 ayda oldu bu . Aşırı stresli depresyon süreci geçirdim son 1 yıl içinde. tepede de genel seyrelme ve incelme mevcut. En son 22 civarı şakaklarım gerlemişti ama öyle pek minyatürleşme yoktu. Saçı 3 e vurdum 2 hafta önce ve acı gerçekleri daha iyi gördüm. Sorun sadece şakakta sanıyordum ama tepe bölgesinde seyrelme var diffuse gibi. Vertex sağlam açılma yok. Doğal tedavilere başlıyorum. 6 ay sonunda önceki sonraki fotoları ekleyeceğim. Şuan norwod 2.75 civarıyım verteks sağlam tepede öne soğru genel diffuse var. Eskiden yoktu saçlarım daha kalındı son 1 yılda oldu. Tedavim şu şekilde
-Xpecia günde 2 tablet
-Dermaroller 1 mm haftada 1-2
-ketokonozal şampuan haftada 1-2
-her gün ya da 2 günde bir saç masajı ve saç tarama
-haftada 1 hindistan cevizi yağı+biberye yağı
-b12, d vitamini, ZMA, ester c
-Hergün 1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Ek olarak;
-Sigarayı bırakıyorum
-1 aydır düzenli spor ve beslenme yapıyorum devam edeceğim. Ağırlık dışında haftada 2-3 kardiyo ekleyeceğim
-Stresten olabildiğince uzak durmaya çalışacağım
6-8 ay düzenli devam etmeyi düşünüyorum eger dökülme durmazsa bir işe yaramazsa ekim yoluna gidebilirim.
İleride güncelleyeceğim.