Gönderen Konu: Akıl akıldan üstundür  (Okunma sayısı 204 defa)

Lahey14

• Yeni üye
  • *
Akıl akıldan üstundür
« : 23 Haziran 2025, 19:05:38 »
Selam Arkadaşlar Yaş 26 Saç dökülmem 20 gibi başladı önce hiç fark etmedim yavaş yavaş döküldüğü için ama son 1 2 senedir özellikle ön bölgem aşırı seyreldi şekil falan alamıyor nw 3 oldu tepemde açıklık yok suanlik ama açılma ihtimali var tabi genetik dökülme kişiden kişiye değişiyor açılacağını varsayarak devam ediyorum asagi ön bölgemin fotoğraflarını atıyorum saç ekimi yakin tarihte yaptircam o kesin ekim merkezi düşünüyorum o derece yakın bir zaman
Ama ekime kadar var olan saçlarımı güçlendirme dokulmeyi stabilize etmeyi dusunuyorum her tedavi tavsiyesine açığım
Suan benim dusuncem oral finasteride kullanmak ama topikal tedavi öneren varsada lütfen yazsin
Ekim de kaç greft yeterli olur onunda düşüncelerinize ekleyin lütfen iyi forumlar

Lahey14

• Yeni üye
  • *
Ynt: Akıl akıldan üstundür
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2025, 19:06:22 »
Saçım kuru ve yağlı halde yikamadan önce çekilmiştir.

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2025, 21:09:59 »
Selam Arkadaşlar Yaş 26 Saç dökülmem 20 gibi başladı önce hiç fark etmedim yavaş yavaş döküldüğü için ama son 1 2 senedir özellikle ön bölgem aşırı seyreldi şekil falan alamıyor nw 3 oldu tepemde açıklık yok suanlik ama açılma ihtimali var tabi genetik dökülme kişiden kişiye değişiyor açılacağını varsayarak devam ediyorum asagi ön bölgemin fotoğraflarını atıyorum saç ekimi yakin tarihte yaptircam o kesin ekim merkezi düşünüyorum o derece yakın bir zaman
Ama ekime kadar var olan saçlarımı güçlendirme dokulmeyi stabilize etmeyi dusunuyorum her tedavi tavsiyesine açığım
Suan benim dusuncem oral finasteride kullanmak ama topikal tedavi öneren varsada lütfen yazsin
Ekim de kaç greft yeterli olur onunda düşüncelerinize ekleyin lütfen iyi forumlar

2000-2500 civarı şakak bölgesi için yeterli olur diye düşünüyorum ön ortaya da sıkılaştırma yaparlar biraz 5-6 yıl sonra seyrelen yerlere ve vertekse ekim yapıp defteri kapatırsın bence

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2025, 21:17:52 »

2000-2500 civarı şakak bölgesi için yeterli olur diye düşünüyorum ön ortaya da sıkılaştırma yaparlar biraz 5-6 yıl sonra seyrelen yerlere ve vertekse ekim yapıp defteri kapatırsın bence
Teşekkür ederim

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2025, 00:16:11 »
Bu kafa oral finasterid dışında topikal işe yararmı bilmiyorum topikal genelde diffuse thinningde çok etkili bu androjenik alopesi norwood olduğu için biraz agresif tip, bunda oral finasterid biraz etki edebiliyor
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Facebook Twitter Instagram