Gönderen Konu: Erken yaşta kellik  (Okunma sayısı 399 defa)

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
Erken yaşta kellik
« : 25 Haziran 2025, 00:10:32 »
2-3 gündür forumda eski konulara kadar geziniyorum. Gerçekten 20-25 arası norwood 4-5 hatta 6 olanlar var. Gerçekten üzüldüm. Saç psikolojisini sadece dökülenler anlar. Günlük hayatta insanların saçını saç çizgisini tek tek incelediğimizi ulan bi benim mi dökülüyor hissi gerçekten berbat. 26 yaşındayım 1 sene yoğun stresten ve depresyondan dolayı dökülmemi hızlandırdım ve norwod 2.5-3 arası hatta 3 e yakın oldum 21-26 arası norwod 2-2.5 arasıydım hep. Ama bu halde bile moralim bozuluyordu. Öyle agresif bir dökülmem yok 2-3 yıla bir ekim 35-35 da ikinci bir ekimle 45-50 yaşına kadar götürsem yeter bana. 50 den sonra gerçekten saç olmuş olmamış umrumda olmaz her şey ge nçken güzel. 25 te 35-40 göstermektense o yaşlarda saçlarla geçiririm. Ama diğer kardeşlerimi görünce gerçekten üzüldüm onlar için yıkıcı ve özgüven kaybı yaşatacak bir durum olması. Aga 18-35 yaş erkeklerin %30-35 ininin sorunu 35-50 arası %50-60 50-75 arası nerdeyse %90. Maalesef genetik her şeyi belirliyor. Saçınızı, boyunuzu, yüz şeklinizi, zekanızı. Onun dışında aile de statünüzü maddi koşullarınızı belirliyor. Yani 13-14 yaşında artık bir şeyleri anlamaya başladığınızda size önceden çizilmiş bir hayatı kendi seçimlerinizle yaşamanız gerektiği söyleniyor. Günümüz dünyasında görsellik evet önemli ama her şey bu değil bunu samimiyetimle söylüyorum. Özellikle genç yaşlarda hatunlarla ilişkileriniz sadece görünüşle alakalı değil. Görünüşümde değişiklik olmadan sadece kafa yapısı sohbet becerisi ve bazı şeylerle nasıl 360 derece bir değişiklik olduğunu gördüm. Genç kardeşlerim sağlığınızı bozmayacak veya riske atmayacak şekilde tedavinizi yapın ağır tedavi yapacaksanızda(ki bence sağlığı riske atmamak gerekir) doktor kontrolünde yapın. Ve imkanınız varsa saç ektirin 2 kere olur gerekirse 3 kere en azından 40 yaşına kadar saçlı özgüvenli geçirin. Bu benim şahsi görüşüm tabi herkesin kendi hayatı. Ama gerçekten odaklanacak başka bir şeyler kendinizi geliştieecek maddi olsun kişisel olsun bir şeylere yönelin. En azından bir tarafta albeninizi oluşturacak bir şeyler olsun. Eminim hayatta kadın diye bir şey olmazsa kimse saçı umursamazdı bile. Karşı cins için tüm samimiyetimle ve tecrübemle söylüyorum . Dış görünüş o kadar sandığını kadar önemli değil. Para da değil mevzu. Her şeyde ortalama olursanız giyim kuşam finansal durum . Gerisi gerçekten özgüven , sohbet becerisi ve eğlenceli biri olmanızda yatıyor. Evet tip boy para tabiki büyük avantajlar büyük artılar ama çevremde parası olup hayatında düzgün kadın olmayan mı dersin yakışıklı ama iki lafı bir araya getiremeyen sosyal zeka özürlüler mi dersin saçı manken saçı gibi olupta hayatında bir kadına dokunmamış olan mı dersin. Ama sizde dahil çevrenizde çirkin diyebileceğiniz, kel diyebileceğiniz kişilerin sevgilisi hatta çok güzel sevgilisi olduğunu görmüşsünüzdür ben çok gördüm. Siz kendinizi geliştirin mizahınızı geliştirin eğlenceli bir adam olun dert yanan yıkık bir adam olmayın kendinize bakın giyminizi düzeltin tarzınızı iyileştein spor yapın ve en önemlisi sosyalleşin sosyal özürlü olmayın reddedilmeyi hazmedin. Bakın hayatınız nasıl değişecek. Bu iş sadece saçla boyla olsaydı etrafınızda sadece saçlı ya da boylu adamların sevgilisi olurdu diğerleri neslini bile devam ettiremezdi. O yüzden sürekli bu durumu çok düşünüp ne psikolojinizi ne de sağlığınızı bozun. Kendinizin en iyi versiyonu olun. Kendi potansiyelinizin zirvesini görmeden böyle triplere girmeyin. Zor biliyorum adaletsiz ama maalesef keşke net bir çözümü olsa da erkekler olarak rahatlasak. Sabredin yapay zeka teknoloji çok ileridi ben 5-10 yıla etkili bir tedavi bulacaklarına inanıyorum. Sizde güzel zamanlarınızı psikolojinizi bozarak geçirmeyin Allah göstermesin strese bağlı ilerleyen yaşlarda hastalık çıkar daha kötü olur. O yüzden kendinizi değerli görün. Burda herkes birbirini anlıyor yanlız da değilsiniz. Öyle gece gece bir iç dökmek istedim. Sağlıcakla kalın

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Erken yaşta kellik
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2025, 17:08:26 »
karşı cins için birtek saç önemli değil
boy
kilo
yüz güzelliği

hepsi birlikte olmalı

saçı dökülen erkekler genelde "yaşlı" kategorisine giriyor

boyu kısa olan erkekler ciddiye alınmıyor

yüzü tipsiz olan erkekler ise karı kız işlerine hiç girmiyor

kısacası bu dünyada biz ne olacağımızı seçmiyoruz genetiğimiz belirliyor

iç sağlığımız %50 ise dış görünüşümüzde %50
psikoloji en az sağlık kadar önemlidir

o yüzden herkes dengiyle sen en fazla senin gibi bir kadınla birlikte olabilirsin üst düzeydekiler senin seviyen değildir bu iş böyle

insanı en çok mutlu eden şey sosyallik, rekabet, karşı cins
bunlar olmazsa zaten beyin kendini içten içe yer
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2025, 17:12:56 »
saçları kurtarmak mümkün değilmi bu arada ? bir sürü ilaç var anasını satıyım tek derdim saç olsa keşke benim boyum 1.68 kaldı 23 yaşındayım ben bunuda taktım ciddiye alınmıyorum

aha başka bi forumda miracle diye bi adam var kafasının üzerinde birsürü ilaç denedi daha hayvanlarda denenmeyen ilaçları,
adam ne tür çareler buldu kendine ve birsürü insana saçları kurtarmak mümkün kardeşim

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2025, 19:40:07 »
Ben kurtarmak mümkün değil demiyorum. Kurtarabileceğiniz yerde kurtarın ekim şansı varsa yapın sağlığınızı kötü yönde etkilemediği sürece kullanın. Ama olmuyorsa bazı şeyler elinde değilse yapaca bir şey yok. Evet dış görüntü albeni önemli ama 1 kritere özellikle saça bağlamamak lazım. Spor yap kas kütlesi ekle iyi giyin tarz oluştur. Bir hayatın olsun eğlenceli sohbet etmeyi öğren, kadınlarla nasıl tanışılır nasıl konuşulur öğren bak hayatın nasıl değişiyor. Sen eğer psikolojikmen salarsan dışsal etkenleri de salarsın. Öyle Allah vergisi bir çirkinlik yoksa 1/10 değilsen bu dediğim şeylerle kendini 5/10 yapsan 7/10 kadınlara ulaşman mümkün nasıl mümkün sağlam bir flört oyunu ile. Ben kendimden çevremdekilerden çok tecrübe ettim. Adam 5/10 ama irrasyonel bir şekilde özgüvenli davranıyor, espirli mizahı var eğlenceli öyle yıkıl dert yanan bir tip değil ne hatunle götürüyor. Ben kendim çevremden aldığım tepkilere göre söylüyorum 6/10 luk bir adamım ve kendi ligimden yüksek hatunlarla birlikte oldum kaç kere datelere çıktım kaç hatun da reddettim tabi hepsi 7-8/10 değildi 5 te vardı 6 da vardı. Şimdi 1 yıl önce tip aynı tip boy aynı boy ama mentalite ve flört oynu zayıf diye 3-4/10 luk kızdan red yediğimi  hatırlıyorum. Ha şuan red yemiyor muyum yiyorum tabi bu hayatın içinde olan bir şey emin ol 9 luk adam bile reddedildiği oluyor. Bak benim boy 184 geçn yıl bu işler bilmezlen hayatımda kadın yoktu ben hataırlamıyorum boyum için bana gelen bir hatunu. Saçım norwood 2-2.5 ti ama yine bir şey yok. Sen eğer kurban paikolojisine girersen zaten olmaz olmayacak da. Senin erkek olarak avantajın var kadınlar bizim gibi sadece dış görünüş odaklı değil. Kozmetik sektörüne bak %90 ı kadınlar neden çünkü onlrın çekiciliği görsel. Ama erkek olarak kendini ortalama yapraan vücuttur bakımdır giyimdir tarzdır asıl etkileyicilik bundan sonra yaptığınla oluyor ne bunlar %40 özgüven %30 eğlenceli olmak sağlam mizah %20 duygusal ve mental güç. Evet 168 boy dezavantaj mı bazı kızlar için red sebebi ama ben çevremde bizzat 163-164 adamların ne kızlar götürdüğünü gördüm. Çevrende boyu kısa sevgiliai olan adam yok mu hiç. Ya da hiç mi dış görünüş olarak pek bir şeye benzemeyen adamların yanında hatunlar görmedim güzel hatunlar. Bunlar yakışıklı-paraşı diye mi sadece. Çoğu kadında arzu yaratmak ne biliyor oyunu biliyor. Piçlik yapabiliyor eğlenceli yanında sıkılmıyoraun erkek olarak da hiçbiri dert yakınmıyor ezik paikolojisinde değil. Ben senin için söylüyorum dostum. Eğer içsel psikolojini değiştirrsen her şey değişir.

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2025, 19:41:58 »
saçları kurtarmak mümkün değilmi bu arada ? bir sürü ilaç var anasını satıyım tek derdim saç olsa keşke benim boyum 1.68 kaldı 23 yaşındayım ben bunuda taktım ciddiye alınmıyorum

aha başka bi forumda miracle diye bi adam var kafasının üzerinde birsürü ilaç denedi daha hayvanlarda denenmeyen ilaçları,
adam ne tür çareler buldu kendine ve birsürü insana saçları kurtarmak mümkün kardeşim

Ciddiye alınmıyorum diyerek zaten kabullenmiş sin. Her gittiğin ortamda etkinlikte kendini gerçekleştiren kehanet yaşıyorsun zaten beni beğenmezler umursamazlar onlara göre iyi değilim gibi gibi. Bi kere zihnini susturup olumlu düşünmeye çevirsen bi süre bunu içselleştirsen değiştirisin bir şeyleri

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2025, 19:44:09 »
Ben kurtarmak mümkün değil demiyorum. Kurtarabileceğiniz yerde kurtarın ekim şansı varsa yapın sağlığınızı kötü yönde etkilemediği sürece kullanın. Ama olmuyorsa bazı şeyler elinde değilse yapaca bir şey yok. Evet dış görüntü albeni önemli ama 1 kritere özellikle saça bağlamamak lazım. Spor yap kas kütlesi ekle iyi giyin tarz oluştur. Bir hayatın olsun eğlenceli sohbet etmeyi öğren, kadınlarla nasıl tanışılır nasıl konuşulur öğren bak hayatın nasıl değişiyor. Sen eğer psikolojikmen salarsan dışsal etkenleri de salarsın. Öyle Allah vergisi bir çirkinlik yoksa 1/10 değilsen bu dediğim şeylerle kendini 5/10 yapsan 7/10 kadınlara ulaşman mümkün nasıl mümkün sağlam bir flört oyunu ile. Ben kendimden çevremdekilerden çok tecrübe ettim. Adam 5/10 ama irrasyonel bir şekilde özgüvenli davranıyor, espirli mizahı var eğlenceli öyle yıkıl dert yanan bir tip değil ne hatunle götürüyor. Ben kendim çevremden aldığım tepkilere göre söylüyorum 6/10 luk bir adamım ve kendi ligimden yüksek hatunlarla birlikte oldum kaç kere datelere çıktım kaç hatun da reddettim tabi hepsi 7-8/10 değildi 5 te vardı 6 da vardı. Şimdi 1 yıl önce tip aynı tip boy aynı boy ama mentalite ve flört oynu zayıf diye 3-4/10 luk kızdan red yediğimi  hatırlıyorum. Ha şuan red yemiyor muyum yiyorum tabi bu hayatın içinde olan bir şey emin ol 9 luk adam bile reddedildiği oluyor. Bak benim boy 184 geçn yıl bu işler bilmezlen hayatımda kadın yoktu ben hataırlamıyorum boyum için bana gelen bir hatunu. Saçım norwood 2-2.5 ti ama yine bir şey yok. Sen eğer kurban paikolojisine girersen zaten olmaz olmayacak da. Senin erkek olarak avantajın var kadınlar bizim gibi sadece dış görünüş odaklı değil. Kozmetik sektörüne bak %90 ı kadınlar neden çünkü onlrın çekiciliği görsel. Ama erkek olarak kendini ortalama yapraan vücuttur bakımdır giyimdir tarzdır asıl etkileyicilik bundan sonra yaptığınla oluyor ne bunlar %40 özgüven %30 eğlenceli olmak sağlam mizah %20 duygusal ve mental güç. Evet 168 boy dezavantaj mı bazı kızlar için red sebebi ama ben çevremde bizzat 163-164 adamların ne kızlar götürdüğünü gördüm. Çevrende boyu kısa sevgiliai olan adam yok mu hiç. Ya da hiç mi dış görünüş olarak pek bir şeye benzemeyen adamların yanında hatunlar görmedim güzel hatunlar. Bunlar yakışıklı-paraşı diye mi sadece. Çoğu kadında arzu yaratmak ne biliyor oyunu biliyor. Piçlik yapabiliyor eğlenceli yanında sıkılmıyoraun erkek olarak da hiçbiri dert yakınmıyor ezik paikolojisinde değil. Ben senin için söylüyorum dostum. Eğer içsel psikolojini değiştirrsen her şey değişir.
mesela şuan yaşadığımız dünyada boy kısalığına bile çözüm var. evet ama çok acılı ağrılı bir süreç, çoğu şeye çare var hepsi paradan geçiyor

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2025, 19:45:10 »

Ciddiye alınmıyorum diyerek zaten kabullenmiş sin. Her gittiğin ortamda etkinlikte kendini gerçekleştiren kehanet yaşıyorsun zaten beni beğenmezler umursamazlar onlara göre iyi değilim gibi gibi. Bi kere zihnini susturup olumlu düşünmeye çevirsen bi süre bunu içselleştirsen değiştirisin bir şeyleri
evet ama işte gerçeği değiştirmiyor bu mevzu

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2025, 19:46:35 »
evet ama işte gerçeği değiştirmiyor bu mevzu

Tabi kendi bileceğin bir şey öyle inanıyorsan öyledir.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2025, 19:53:17 »
boyun kısa olması kellikten daha kötü birşey benim gözümde mesela , kellikte bile protez vesaire var fakat boyu kısa olan napsın
ayakkabısına tabanlık taksa bile gövdesinin kısa olduğu ve ayakkabısının uzun olduğu anlaşılacaktır
ILIZAROV denilen bir ameliyat var 4-5 cm bacak uzaması için 6-12 ay çekilecek ağrılı ve dışarı çıkmamalı bir süreç var değermi bilmiyorum

mesela tipsiz biri olsa, boyu uzun saçı olsa bir şekilde tipini oturtur

ama boyun kısalığı en kötüsü içlerinden

Alpacino1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2025, 20:09:16 »
boyun kısa olması kellikten daha kötü birşey benim gözümde mesela , kellikte bile protez vesaire var fakat boyu kısa olan napsın
ayakkabısına tabanlık taksa bile gövdesinin kısa olduğu ve ayakkabısının uzun olduğu anlaşılacaktır
ILIZAROV denilen bir ameliyat var 4-5 cm bacak uzaması için 6-12 ay çekilecek ağrılı ve dışarı çıkmamalı bir süreç var değermi bilmiyorum

mesela tipsiz biri olsa, boyu uzun saçı olsa bir şekilde tipini oturtur

ama boyun kısalığı en kötüsü içlerinden

Kardeşim benim boy avantaj mı evet en önemlilerinden mi hayır. 150 değilsin zer tr erkek ortalaması 170 zaten. Ben çevremde 164 adamların ne hatunlarla takıldığını gördüm 190 adamın iş yapamadığını gördüm tipi iyi olmasına rağmen. Bak ben pohpohlamak moral vermek için demiyorum bunları. 190 adamda 180 adamda 165 adamda kadınlarla başarısız tüm adamlarda söylediği 3 şey hiç şaşmaz ya hep aynı şeyi duyuyorum

1)Tipin çok iyi olacak abi yakışıklo olmadıktan sonra boş

2) Boy ve kas olmadan olmaz abi kadınlar bu adamları çekici buluyor sadece

3) Para abi para olmadıktan sonra ne yapsan olmaz kadınlar paralı erkeğe gelir.

Bak yine diyorum eğer 1/10 adamsan ki çoğu kişi bakımsızlıktan böyledir işin zor tabi ilk etapta görsellik etkiliyor. Ama sen kendini geliştirip 5\10 a çekersen artık orda devreye oyun yani flört oyunu giriyor. Sana çok gördüm diyorum hatta benim bi abi var tanıdığım boyu 171 senden 2 cm uzun. Saçın tepesi var şekil alıyor ama şakaklar çok açık norwood 3.5 gibi. Ama adamın bir giyim tarzı var- çok sağlam fotoları var instada konuşmasını flörtünü özgüvenini geliştirmiş ki eski halini ben biliyorum sıfır çekiyordu. Adam şimdi dış görünüş olarak 5/10 falan yaptı kendini ama muhabbeti eğlenceli çeşitli etkinşiklere katılıyor hayatı olduğunu yansıtıyor piç modunda eğlenceli özgüvenli muhtaç davranmıyor sana diyebilirimki en az 30-40 kadınla yatmıştır abartısız . Bu adam zenginde değil fırıncı. Boy avantajı da yok öyle çok yakışıklı da değil. Bak eğer sen sürekli saçtır boydur takarsan zaten psikolojin kötü olur depresif bir adam olursun bırak hatunları erkek arkadaşların bile seninşe buluşmal istemez. Günümüz hayatında kimse dert dinlemek üzülmek sıkılmak istemiyor. Hatunlar sıkılıyor zaten eğlenceli bir adam istiyor heyecan istiyor o yüzden bu adamlar başarılı oluyor. Ben örnek verdim kendimden sadece flört oyunumu geliştirdim eğlenceli piç modda oldum hatunlarla takıldım çok defa. 2 şeçeneğin var ya boy para tip saç diye psikoljini kötü yapar ömür boyu izole yaşarsın ya da değişim için çabalarsın acılı bir süreç ama sonucu güzel. Bana ütopya gibi geliyordu hatunlarla takılmak sevgili olmak hep tip para diyordum. Ama şuan o kadar basit geliyor ki. Bak 5 kızla konuşuyorsam 10 da reddediliyorum bu normal. İlk 1-2 reddedilmende pes edersen zaten yine başa sararsın. Kimse 23 yaşında senden para beklemez. Eğer mentaliteni değiştirmek istiyorsan sana bir iki sağlam kaynak tavsiye ederim özelden ama yok abi ben inanmıyorum böyle devam dersen sen bilirsin tabi senin hayatın senin seçimin. Bu arada kaynak dediğim youtube kanalı insta hesabı bunların e kitapları falan yani benim yaptığım bir şey değil

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2025, 00:38:43 »

Kardeşim benim boy avantaj mı evet en önemlilerinden mi hayır. 150 değilsin zer tr erkek ortalaması 170 zaten. Ben çevremde 164 adamların ne hatunlarla takıldığını gördüm 190 adamın iş yapamadığını gördüm tipi iyi olmasına rağmen. Bak ben pohpohlamak moral vermek için demiyorum bunları. 190 adamda 180 adamda 165 adamda kadınlarla başarısız tüm adamlarda söylediği 3 şey hiç şaşmaz ya hep aynı şeyi duyuyorum

1)Tipin çok iyi olacak abi yakışıklo olmadıktan sonra boş

2) Boy ve kas olmadan olmaz abi kadınlar bu adamları çekici buluyor sadece

3) Para abi para olmadıktan sonra ne yapsan olmaz kadınlar paralı erkeğe gelir.

Bak yine diyorum eğer 1/10 adamsan ki çoğu kişi bakımsızlıktan böyledir işin zor tabi ilk etapta görsellik etkiliyor. Ama sen kendini geliştirip 5\10 a çekersen artık orda devreye oyun yani flört oyunu giriyor. Sana çok gördüm diyorum hatta benim bi abi var tanıdığım boyu 171 senden 2 cm uzun. Saçın tepesi var şekil alıyor ama şakaklar çok açık norwood 3.5 gibi. Ama adamın bir giyim tarzı var- çok sağlam fotoları var instada konuşmasını flörtünü özgüvenini geliştirmiş ki eski halini ben biliyorum sıfır çekiyordu. Adam şimdi dış görünüş olarak 5/10 falan yaptı kendini ama muhabbeti eğlenceli çeşitli etkinşiklere katılıyor hayatı olduğunu yansıtıyor piç modunda eğlenceli özgüvenli muhtaç davranmıyor sana diyebilirimki en az 30-40 kadınla yatmıştır abartısız . Bu adam zenginde değil fırıncı. Boy avantajı da yok öyle çok yakışıklı da değil. Bak eğer sen sürekli saçtır boydur takarsan zaten psikolojin kötü olur depresif bir adam olursun bırak hatunları erkek arkadaşların bile seninşe buluşmal istemez. Günümüz hayatında kimse dert dinlemek üzülmek sıkılmak istemiyor. Hatunlar sıkılıyor zaten eğlenceli bir adam istiyor heyecan istiyor o yüzden bu adamlar başarılı oluyor. Ben örnek verdim kendimden sadece flört oyunumu geliştirdim eğlenceli piç modda oldum hatunlarla takıldım çok defa. 2 şeçeneğin var ya boy para tip saç diye psikoljini kötü yapar ömür boyu izole yaşarsın ya da değişim için çabalarsın acılı bir süreç ama sonucu güzel. Bana ütopya gibi geliyordu hatunlarla takılmak sevgili olmak hep tip para diyordum. Ama şuan o kadar basit geliyor ki. Bak 5 kızla konuşuyorsam 10 da reddediliyorum bu normal. İlk 1-2 reddedilmende pes edersen zaten yine başa sararsın. Kimse 23 yaşında senden para beklemez. Eğer mentaliteni değiştirmek istiyorsan sana bir iki sağlam kaynak tavsiye ederim özelden ama yok abi ben inanmıyorum böyle devam dersen sen bilirsin tabi senin hayatın senin seçimin. Bu arada kaynak dediğim youtube kanalı insta hesabı bunların e kitapları falan yani benim yaptığım bir şey değil
kanka burda işin asıl amacı kendini beğenmek zaten , saçlarım baya bi var yanlar sıfır üstler uzun norwood kategorisinde bile değilim foto attım saten hafif seyrek, göğüs kasım var köpek gibi, gömleği karnıma kadar açıp geziyorum dışarda vücut göstermek amacıyla, birçok kadın bakıyor evet fakat boy 1.68 olunca sanki bana biraz herşey sırıtıyor gibi geliyo hani cildimde genç gözüküyor ergen 15-16 ları daha çok çekiyorum
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2025, 01:23:20 Gönderen: Ahmetbsr21 »

Facebook Twitter Instagram