Gönderen Konu: Egzama tarakla temizlenir mi  (Okunma sayısı 196 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Egzama tarakla temizlenir mi
« : 11 Temmuz 2025, 22:37:45 »
Daha önce bunu deneyimledim gerçekten sac diplerimin hava aldığını hissettim ama kendim yapmadım sonra da bir daha cesaret edemedim bendeki egzama Konak seklinde yağlı tabaka halinde kaşıntılı değil ama saç köklerine zarar veriyor iskence gibi saçı şampuanla yıkamakla geçmiyor ekstradan müdahale istiyor mesela ince bir tarakla saç diplerini bu tabakadan temizlemek gibi fakat sorun bu degil asıl sorun tarakla egzamayi temizlerken saç köklerinin de gelmesi iste buna cesaret edemiyorum böyle bir şeye muzdarip olanlar ne yaptıklarını merak ediyorum bir fikir verin bana

Alper1

• Hero Member
Ynt: Egzama tarakla temizlenir mi
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2025, 02:36:42 »
Kök gelse bile saç 2-3 günde hemen geri çıkar zaten ama kopartmak çözüm değil çünkü hemen ardından yeni bir kabuk daha oluşabilir bunu kökten halletmek gerekiyor benim bildiğim kadarıyla ketokonazol işe yarıyor diye biliyorum egzama için. Bir de bir krem vardı ismini hatırlayamadım o da işe yarıyor.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2025, 09:36:33 »
Kök gelse bile saç 2-3 günde hemen geri çıkar zaten ama kopartmak çözüm değil çünkü hemen ardından yeni bir kabuk daha oluşabilir bunu kökten halletmek gerekiyor benim bildiğim kadarıyla ketokonazol işe yarıyor diye biliyorum egzama için. Bir de bir krem vardı ismini hatırlayamadım o da işe yarıyor.

Ketokonazol bende işe yaramadı Vichy dercos işe yarıyordu iki kullanımdan sonra sapıtıyor saç döküyor head& sholders clinic diye bir sampuan var onu denemeyi düşünüyorum ondan önce saçı kazıtmaya düşünüyorum ama bir sorum var size kazıtınca egzama olmuyor fakat Ekim yaptırdım saçlarımı ustura zarar verir mi sizce? Bu konuda çoktan net bir bilgi bulamadım ekimin üzerinden 11 ay oldu
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2025, 18:35:14 »
Ketokonazol bende işe yaramadı Vichy dercos işe yarıyordu iki kullanımdan sonra sapıtıyor saç döküyor head& sholders clinic diye bir sampuan var onu denemeyi düşünüyorum ondan önce saçı kazıtmaya düşünüyorum ama bir sorum var size kazıtınca egzama olmuyor fakat Ekim yaptırdım saçlarımı ustura zarar verir mi sizce? Bu konuda çoktan net bir bilgi bulamadım ekimin üzerinden 11 ay oldu
Usturayla güzel kesiyorsanız bir sorun olmaz hocam ama yine de jiletle almak daha iyi olur.

Facebook Twitter Instagram