Gönderen Konu: Ankara saç ekim için klinik önerileri  (Okunma sayısı 592 defa)

let it happen

• Yeni üye
  • *
Ankara saç ekim için klinik önerileri
« : 28 Temmuz 2025, 02:32:51 »
Yaşım buradaki abilerime göre nispeten daha genç ama saç dökülme problemi ile uğraşıyorum belki ekim için erken olabilir yaşım 21 ancak sosyal yaşantımı etkilemesini istemiyorum bu durumun daha fazla.. bütçem yaklaşık 30-50 bin tl bandında ve 1000-2000 arası bir greft ihtiyacım var sadece ön bölgede seyrelmeler mevcut ve saç çizgim bir tık geride genetik olarak zaten Ankarada saç ekimi için önerebileceğiniz bizzat süreci yaşamış ya da şahit olmuş kişiler varsa yanıt gönderirse sevinirim yorumları gelişmeleri uzun süredir takipliyorum genelde herkes 4000 ve daha fazlası ekim işlemi yaptırıyor kendi ihtiyacıma göre sürecin daha az sancılı geçeceğini düşünüyorum ve bütçemde maalesef ortada ona göre tavsiyeler verirseniz sevinirim birkaç araştırma yaptım yazılanları okudum bazı kliniklere mesaj gönderdim geri dönüş bekliyorum şahin çelik önerileri çok sık gelecektir ancak bütçemi fazlası ile aşıyor 1000-2000 greft için aldığım fiyat 80.000 tl oldu bütçemin çok üzerinde birkaç isim soracağım birde sizlere fikirlerinizi merak ediyorum -Fehmi Arman -Forest Klinik -Serdar Gökrem henüz fiyatlarını bilmiyorum ama yorumlarınız değerli olur tercih için teşekkürler

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara saç ekim için klinik önerileri
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2025, 09:10:32 »
Merhaba ben de genç yaşta ekim oldum 21 yaşımda çok saçım kalmamıştı 23 yaşında 1. Ekimi şu an 25 yaşımda 2. Yi oldum kendi konumu paylaşayım memnun kalırsanız Hasan Demirle görüşün
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38813.0

let it happen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2025, 12:18:39 »
araştıracağım kesinlikle teşekkürler yanıt için birkaç görsel paylasacagim bilen abilerden yorum bekliyorum kac greft yeterli olur ya da kime gitmeliyim dediğim gibi fiyat 30-50 arası ben saç çizgimin geride olmasından fazla rahatsız değilim sadece seyrek bölgeyi sıklaştırmak istiyorum sadece bos olan kısım dolsun istiyorum onun disinda saç çizgimi öne çekmek gibi bi derdim yok amacım sadece öndeki seyrelmeyi doldurtmak çok değil yaklaşık 3 -4 parmaklık bi genisligi var o bölgenin
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 01:20:48 Gönderen: let it happen »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2025, 17:43:38 »
Bu slan için 2500 3000 greft ihtiyacın var
Bütçrnr göte saç ekim merkezi ararsan madur olursun iyi başarılı merkez olması gerek
Sçık alanın az değil değinin bende şahin çelik diyorum
Bütçrn yetmiyorsa biriktir ektirmek için saç ektirme
Global Moderator

let it happen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2025, 20:10:17 »
abi saç çizgilerim geride zaten genetik olarak o durumdan rahatsız değilim o kısımları doldurma gibi bir düşüncem yok sadece ön taraftaki seyrek kısmı doldurmak istiyorum yani ektirecegim yer sac cizgisi vs. ayarlamayacak sadece boş kısımları dolduracak o yüzden 1000-2000 greft demiiştim.. belki 30 larıma doğru yaptırabilirim şuanlık seyrek kısımların dolması yeterli olacak benim icin fotografta isaretledigim kısımı sıklaştırmak istiyorum açıkçası hem bütçe anlamında hem sonrası için dökülme yaşarsam tekrar ekim yaptırma şansım olur
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 01:20:34 Gönderen: let it happen »

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2025, 21:14:16 »
Greft başına ücret alıp fiyat hesaplayan yerler dışında çoğu ekim merkezi zaten sabit fiyata yapıyor az greft ektirmiş olman fiyatı etkilemez,çok basit bir işlem de değil yaptırmışken 2500-3000 ekilsin en azından değsin yaptırdığına bence. Güzel bir merkeze gidersen hem estetik açıdan güzel çizgi çizerler hem de geleceğe dönük planlamayı iyi yaparlar özetle paradan kaçmazsan her anlamda iyi olur senin için.

let it happen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2025, 23:52:37 »
abi sağ ol tavsiye için aslında mantıklı ancak 70-80 biraz fazla geliyor bana maalesef o aradaki 20kyı  para biriktirip tamamlamaya çalışşsam 3-4 ay sonra fiyatlar yine zamlanacak beklediğimle kalacağım gibi gözüküyor.. görüştüğüm yerler sabit fiyat verdi ancak düşük greft istediğim icin şahin çelik bir şeyler yapabilirz tarzı konuştu eğer beklediğim gibi 1000 1500 grefti 50.000 tl için anlaşırsak ektireceğim kalan alın bölgesini 3-5 sene sonra ancak param olduğunda doldurtabilirim ama deidğim gibi çizginin geride olması hiç sorun değil sadece öndeki seyrek görüntüden kurtulsam yeterli şuan için ve maalesefk bütçede kısıtlı :(
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2025, 00:05:22 Gönderen: let it happen »

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2025, 00:04:58 »
agresif dökülmen var kardeşim önce dökülmeni kontrol altına al derim.

let it happen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2025, 00:13:46 »
evet 4-5 ay boyuna aşırı dökülmeler oldu şuan neredeyse hiç dökülmüyor 5-6 ay oldu dökülmem durdu diyebilirim

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2025, 04:51:38 »
abi sağ ol tavsiye için aslında mantıklı ancak 70-80 biraz fazla geliyor bana maalesef o aradaki 20kyı  para biriktirip tamamlamaya çalışşsam 3-4 ay sonra fiyatlar yine zamlanacak beklediğimle kalacağım gibi gözüküyor.. görüştüğüm yerler sabit fiyat verdi ancak düşük greft istediğim icin şahin çelik bir şeyler yapabilirz tarzı konuştu eğer beklediğim gibi 1000 1500 grefti 50.000 tl için anlaşırsak ektireceğim kalan alın bölgesini 3-5 sene sonra ancak param olduğunda doldurtabilirim ama deidğim gibi çizginin geride olması hiç sorun değil sadece öndeki seyrek görüntüden kurtulsam yeterli şuan için ve maalesefk bütçede kısıtlı :(
Şahin çelik düşük greft düşük ücret teklifi yaptıysa bence kesinlikle ona git

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2025, 13:36:34 »
abi saç çizgilerim geride zaten genetik olarak o durumdan rahatsız değilim o kısımları doldurma gibi bir düşüncem yok sadece ön taraftaki seyrek kısmı doldurmak istiyorum yani ektirecegim yer sac cizgisi vs. ayarlamayacak sadece boş kısımları dolduracak o yüzden 1000-2000 greft demiiştim.. belki 30 larıma doğru yaptırabilirim şuanlık seyrek kısımların dolması yeterli olacak benim icin fotografta isaretledigim kısımı sıklaştırmak istiyorum açıkçası hem bütçe anlamında hem sonrası için dökülme yaşarsam tekrar ekim yaptırma şansım olur

Sen istiyorsunda bu senin istemenle olmuyot bu şekilde bir çizgi olmaz doğallığı sağlamak için belli referans noktalarına uymak gerek bu şekilde çirkin olur yaptırma daha iyi  saç ekiminden anlamadığın için kafanda kurduğuklarınla kısaca bu iş olmaz ben sana gerekli uyarılarımı ve yolunu gösterdim gerisi sana kalmış sonra madur oldum demeni istemem.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram