Saçlarımın tamamının çıktığını da düşünmüyorum. İlk fotoğraflarda açıklığı zaten görüyorsunuz. Yaklaşık 4500 greft ekildi; hatta tek tek saydım ve gerçekten 4500 greft alındı. Ancak bana göre çok geniş olmayan bir açıklıkta sonucun daha başarılı olması gerekirdi.
Bu arada merkezi kötüleyemem; çünkü hâlâ iş birliğimiz sürüyor ve süreçler sorunsuz, ağrısız geçti. Şahin Bey de ekimi genel olarak beğendi, sadece ön hattın çok başarılı olmadığını söyledi. Fakat böyle bir tecrübeden sonra revizyonu aynı yerde yaptırmayı şu an için düşünmüyorum.
Sonuçta bu kadar uzun bir süreç yaşayan herkes, sonucunun başarılı olmasını ister. Başka bir yere gitseydim daha iyi de olabilirdi, daha kötü de. Mevcut sonuç eskiye göre çok daha iyi; ancak ön hattın yeniden elden geçirilmesi gerekiyor. 15. ayı bekleyip tekrar bir karar vereceğim.
Yukarıda da belirttiğim gibi, Şahin Bey’in ilgisi ve bilgisi ortada. Görüşmeye giden kimsenin boş döneceğini düşünmüyorum. Bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun. Bu arada şu an herhangi bir ek takviye kullanmıyorum.