Gönderen Konu: 27 Yaş, Saç Ekimi İçin Beklemeli miyim?  (Okunma sayısı 409 defa)

artifakt

• Yeni üye
  • *
27 Yaş, Saç Ekimi İçin Beklemeli miyim?
« : 31 Temmuz 2025, 18:12:02 »
Merhabalar, 27 yaşındayım. 21-22 gibi dökülme başladı, son yıllarda agresifleşti. Genellikle ön bölgede açıklık fazla. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum.. Sizce saç ekimi için dökülmenin durmasını beklemeli miyim yoksa şu anki haliyle ektirebilir miyim?

İyi bir ekim merkezinde, halihazırdaki saçımı korumak için de uğraşarak ilerlemek istiyorum.

Octobe2

• Full Member
Ynt: 27 Yaş, Saç Ekimi İçin Beklemeli miyim?
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2025, 19:06:37 »
psikolojik olarak seni etkiliyorsa kesinlikle ektir bu yaşlarda saç önemli ve mevcut durumda iyi bir sonuç alırsın gibi , ama ileriki dönemde mevcut saçların dökülünce 2. ekim gerekebilir bunu da düşünerek hareket et, ben 24 yaşında ilk ekimimi yaptım çok güzel idare etti ama şimdi bir ekim daha düşünüyorum kendi saçlarım gidince açık duruyor , tabi yine ektirmemiş haliem göre çok daha iyi

artifakt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2025, 19:24:22 »
psikolojik olarak seni etkiliyorsa kesinlikle ektir bu yaşlarda saç önemli ve mevcut durumda iyi bir sonuç alırsın gibi , ama ileriki dönemde mevcut saçların dökülünce 2. ekim gerekebilir bunu da düşünerek hareket et, ben 24 yaşında ilk ekimimi yaptım çok güzel idare etti ama şimdi bir ekim daha düşünüyorum kendi saçlarım gidince açık duruyor , tabi yine ektirmemiş haliem göre çok daha iyi

Sağ olun hocam, psikolojik olarak etkiliyor tabi ki, çözümü varsa ne kadar erken yaptırsam o kadar iyi diye düşünüyorum ben de. Size de geçmiş olsun.
  • Ekim Tarihi: 3.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

artifakt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2025, 12:09:24 »
Asuman Hair ile görüştüm ve saçımın ekim için uygun olduğunu söylediler. 4000 greft, yeni ön saç çizgisi belirlenip, ön, orta ve şakak bölgeme ekilebilirmiş. Ancak "Yaş almaya bağlı saçınızın dökülmesi  devam edecektir, bilginiz olsun." diye not düştüler.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2025, 12:29:31 »
Tam ektirme zamanındasın diye düşünüyorum ekime çok uygun
Global Moderator

artifakt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2025, 12:35:26 »
Tam ektirme zamanındasın diye düşünüyorum ekime çok uygun

Sağ olun hocam, Asuman HT'yi sizin sayenizde keşfettim. Umarım memnun kalırım. Süreç başlayınca konumu açacağım inşallah.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2025, 13:09:23 »
Bence de tam ekim konumuna gelmiş saçlarınız..Donör de iyi durumda.. Asuman hair de başarılı bir ekimci..

artifakt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2025, 17:35:14 »
Bence de tam ekim konumuna gelmiş saçlarınız..Donör de iyi durumda.. Asuman hair de başarılı bir ekimci..

Teşekkürler yorum için hocam, bakalım kan değerleri sıkıntılı gelmezse ilerleyecek süreç
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

Hair10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2025, 15:36:10 »
Bekleme, 2.000 greflik özellikle ön sonra orta ve arkalara bizzat dhi ile ektir. Koruyucu tedaviye geç.

Facebook Twitter Instagram