20.gün fotosu. Yabancı kaynakları da taradım.Tek seansta aşırı alım yapmanın sonucu bu durum oluşuyor.Alınan köklerin birbirine yakın olması sağlam olanları da etkiliyor, akışı duruyor veya yavaşlıyor ve var olan saçlar uzamayıp dökülüyor.Tamamiyle ekibin iş bilmezliği.Dün ekim merkezine durum ile ilgili Ahmet beyden görüş istediğimi belirttim.Sesli bir mesaj attı.Mesajda özetle sabret stres yapma ,biraz üzecek seni ama geçecek diyordu. Bu ,zaten herkesin söyleyebileceği bir şey.
*Halbuki benim beklentim şu idi.Öncelikle böyle bir durum yaşadım direkt telefonla aramasını beklerdim.
*İkinci ,bu sonuçta bizim hatamız ,ekimin arkasındayız ,maddi manevi yanındayız demesini beklerdim.
Uzman bir cildiye hekimine zaman çok geçmeden hasarlı alanın iyileşmesi için prp ve mezoterapi yaptıracağım.Kan akışının tekrar sağlanması gerekiyor.Bunların hepsi birer masraf .Bana destek olacaklar mı ,soru işareti
Şuan saç çıkışları şok dökülme vs gibi standart süreci takip etmem gerekirken hasar alan dönörün ardına düştüm.Bir hevesle bir şey yaptık ve bu noktaya gelmek insanı çok üzüyor.
Ayrıca benim amacım tepeler biraz daha sıklaşsın ,ön çizgim düzelsin bana yeterdi.Tepeler bile boş gözüküyor şuan.