Gönderen Konu: Ahmet Tosun 29/07/2025 5000 gref yaş 42 (Süreç İçin Yardım)  (Okunma sayısı 2773 defa)

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 29/07/2025 5000 gref yaş 42 (Süreç İçin Yardım)
« Yanıtla #30 : 18 Ağustos 2025, 20:16:34 »
Kardeş tamam donörde 5000 greft alınmış biraz da hassasiyet olan ince telli bir donörün var ya da  güçlü resimden bakıyoruz sonuö olarak.. bazı bölgelerde doku küsmesi olmuş zamanla toparlayacak sabırdan beklemekten başka yapcağın bir şey yok bu kadar panik gereksiz… ilk bu sorunu sen yaşamadın biraz kendini toparla düzelecek kaç bin tane donör toparladı böyle.

Başkan sen gerçekten en baştan beri stresli adamsın bak sakin ol başka şeyler çıkartacaksın kendinde   Düzelecek sakin sürekli bu nedir hocam halhalla

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 19 Ağustos 2025, 09:13:52 »
Kardeş tamam donörde 5000 greft alınmış biraz da hassasiyet olan ince telli bir donörün var ya da  güçlü resimden bakıyoruz sonuö olarak.. bazı bölgelerde doku küsmesi olmuş zamanla toparlayacak sabırdan beklemekten başka yapcağın bir şey yok bu kadar panik gereksiz… ilk bu sorunu sen yaşamadın biraz kendini toparla düzelecek kaç bin tane donör toparladı böyle.

Başkan sen gerçekten en baştan beri stresli adamsın bak sakin ol başka şeyler çıkartacaksın kendinde   Düzelecek sakin sürekli bu nedir hocam halhalla
O kadar yazı yazmışsın ,bir cümle de saç ekim merkezine eleştiri yazsaydın.Çok açık veriyorsun.Bunu okuyan herhangi biri yanlı olduğunu rahatlıkla anlıyor.Nasreddin hocanın bir fıkrası vardı ya hırsızın hiç mi şuçu yok? Bana saldırmak yerine keşke evet ,operasyonda yanlışlıklar var.Dolayısıyla ekim merkezi maddi manevi arkanda durmalı deseydin ya .Ekmeğin mi kesilirdi.

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Ağustos 2025, 04:49:39 »
Geçmiş olsun , son durum nedir. İnşallah bir an önce düzelir de istediğiniz sonucu alırsınız

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 28 Ağustos 2025, 01:52:23 »
Geçmiş olsun , son durum nedir. İnşallah bir an önce düzelir de istediğiniz sonucu alırsınız
teşekkür ederim.Son durumum iyi değil.Dönör bölgemde kellik var.Aşırı tahribat kan akışını durdurdu ve dönör bölgesindeki saçlar döküldü.Greft alımını gerçekleştiren Cansu hanım, derhal bu işi diğer kişilere de zarar vermeden bırakmalıdır.Bu görüşümü arkasını doldurayım ki havada kalmasın.
Operasyonda greft alımında ,Cansu hanımın elinde ne olduğunu bilmediğim (çünkü ne yapıldığını göremiyorum) bir aletle aynı bölgeye defalarca kazır gibi bir durum hisediyordum.Bu bir değil ardı ardına 8-10 defa bekli daha fazla yapılıyordu.Bu işlem yapılırken garc garc diye ses çıkıyordu.Acaba ne yapıyor, kafamı jiletle mi kazıyor mu diye düşündüm.

Alım işlemi bitince yemek molasına kaltığımda ne göreyim. Koruyucu kısmı çıkarılmış, jilet kısmı tamamen açık olan bir permatik traş bıçağı alet masasının üstünde duruyordu.Meğerse onunla kafamı kazımış .Burada asıl sorun koruması çıkarılmış traş bıçağıyla aynı bölge 10 veya daha fazla kazıma işlemi yapılırsa  deri aşırı bir şekilde incelir ve ağır bir tahribat oluşur.Sakal traşı olurken bile berberler usturayla artık tek traş yapıyor ,çünkü deriye zarar gelmesin.Nitekim ekimden sonra o çok kazıdığı yerlerde ciddi yaralar oluşturmuştu.Bu tramva ve ağır fiziksel stres saçlarımın dökülmesine sebep oldu.Deri ,sağlıklı değilse zaten orda saç çıkmaz.Durumun kalıcı olup olmadığı deri hasarına göre belirlenecek.Belki bır kısmi kalıcı saç kaybına ve scar izine sebep olacak ,belki de hepsi .Bunu zaman gösterecek.Ama ortada net bir durum var.Bu saç ekim yeri kesinlikle iş bilmiyor ve insanların sağlığını tehlikeye atıyor.
Bu arada bana söyledikleri sadece sabret geçer.İki yönlü düşünmekten bile acizler.Oyun planları sadece sabret geçer üzerine kurulmuş.Peki ya geçmez ise .Geçmemesi durumunda bir oyun planın var mı? Yok.İnanılır gibi değil .Bazı şeyleri tecrübe etmenin bedelleri ağır olabiliyor maalesef.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2025, 13:44:18 Gönderen: Hintell »

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 28 Ağustos 2025, 02:51:31 »
Son durum bu şekilde maalesef .Eserinizle gurur duyun :(      30.gün.

........

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 28 Ağustos 2025, 03:21:00 »
Son durum bu şekilde maalesef .Eserinizle gurur duyun :(      30.gün.

Bende temmuz 11 de ektirdim bunun için Ekim bilgisine sahip olmaya gerek yok kusura bakma abi ama 5 yaşındaki çocukta anlar yanlardan niye bu kadar ileri gitmişler diye geçmiş olsun

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Ağustos 2025, 03:35:30 »
Ekim merkezi ne diyor bu duruma ?

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 28 Ağustos 2025, 03:44:32 »
Ekim merkezi ne diyor bu duruma ?
Söyledikleri sadece sabret geçer.Ekim yeri kendine güvenen iş bilen bir yer olsaydı,Ahmet Tosun benimle iletişime geçer,oluşan hasarı minimize etme adına bana destek verirlerdi.Ama bunu yapmıyorlar.Bana yaşattıkları fiziksel ve psikolojik tahribattan dolayı bu işin tabiki de peşini bırakmayacağım.

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 28 Ağustos 2025, 07:19:55 »
Geçmiş olsun hocam.
Açıklık alanına göre çok alım yapılmış sanki bariz hırpalanmış amatörce bir iş olmuş bana göre.
Son attığın resim baya kötü gözüküyor takviye alman lazım yoksa bu kendi kendine düzelmez.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2025, 11:37:01 Gönderen: Hintell »

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Ağustos 2025, 10:32:03 »
hocam çok geçmiş olsun. forumda ahmet tosun ekimleri oldukça fazla. kimisinin çok iyi olurken kimisi de malesef kötü sonuçlanıyor. benzer durum görmüştüm donör alanla alakalı. onunki bir kaç aya düzelmişti inşallah senin de düzelir. ekim yeri inşallah daha iyidir çünkü genelde donör düzelirken ekim yeri düzelmiyor. 1 ay daha çok erken bir kaç aya inşallah düzelir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Ağustos 2025, 11:37:57 »
Minoxile başladın mı yakarı ? 1 ay doldu dayılır hızlı toparlamasına destek olur doku küsmesi olan bölgenin .
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 28 Ağustos 2025, 11:45:33 »
Arkadaşlar, lütfen biraz empati… Ekim sonrası bazı istenmeyen durumlar yaşanabilir, bunlardan biri de doku küsmesidir. Bu süreç elbette kişi için zor, ama asıl önemli olan stresten uzak kalmak ve toparlanma sürecinde kendini yıpratmamak. Çok fazla doku küsmesi vakası gördük, zamanla hepsi toparladı. Bu yüzden bilip bilmeden yazılan olumsuz yorumlar kişinin moralini bozuyor. Sağlığı için hepimiz daha dikkatli olalım.

Arda kohen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 28 Ağustos 2025, 13:52:14 »
Saç ekim merkezleri, greftleri daha rahat alabilmek için permatik ya da jilet kullanarak saçı sıfırlar, bu normal bir durumdur. Makineyle kestikten sonra bu detay göze batabiliyor, ama aslında sorun değildir.

Doku küsmesi ise saç ektiren kişileri en çok strese sokan durumlardan biri. Senin yapın da panik yapmaya müsait, bu yüzden haklı olarak endişeleniyorsun. Ama bil ki bu durum zamanla normale dönecek. Donör bölgedeki görünüm fazla alımdan değil, bazen hassas bölgelerde greftlerin doku küsmesine girmesinden kaynaklanır. Deri iyileştikçe saçlar çıkar ve normale döner. Ortalama 6 ay sonra donör alanında hiçbir sorun kalmaz.

Stresi ne kadar azaltırsan o kadar iyi. Ekim yaptırdığın merkez alım ve sonuç açısından başarılı bir yer, her merkezlerinde süreçlerdr istenmeyen durumlar yaşanabiliyor ama sonunda toparlıyor.

Ek olarak, Minoxidil kullanımı toparlanmayı hızlandırabilir. Doku küsmesi olan alana sabah–akşam 5’er fıs uygulaman hızlı şekilde iyileşme sağlar ve sen de daha rahat bir şekilde sonuca odaklanabilirsin. Geçmiş olsun

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 29 Ağustos 2025, 05:18:40 »
Saç ekim merkezleri, greftleri daha rahat alabilmek için permatik ya da jilet kullanarak saçı sıfırlar, bu normal bir durumdur. Makineyle kestikten sonra bu detay göze batabiliyor, ama aslında sorun değildir.

Doku küsmesi ise saç ektiren kişileri en çok strese sokan durumlardan biri. Senin yapın da panik yapmaya müsait, bu yüzden haklı olarak endişeleniyorsun. Ama bil ki bu durum zamanla normale dönecek. Donör bölgedeki görünüm fazla alımdan değil, bazen hassas bölgelerde greftlerin doku küsmesine girmesinden kaynaklanır. Deri iyileştikçe saçlar çıkar ve normale döner. Ortalama 6 ay sonra donör alanında hiçbir sorun kalmaz.

Stresi ne kadar azaltırsan o kadar iyi. Ekim yaptırdığın merkez alım ve sonuç açısından başarılı bir yer, her merkezlerinde süreçlerdr istenmeyen durumlar yaşanabiliyor ama sonunda toparlıyor.

Ek olarak, Minoxidil kullanımı toparlanmayı hızlandırabilir. Doku küsmesi olan alana sabah–akşam 5’er fıs uygulaman hızlı şekilde iyileşme sağlar ve sen de daha rahat bir şekilde sonuca odaklanabilirsin. Geçmiş olsun
Içerden biri ,yorum çok açık veriyor.Yok stres falan.Başarısız bir ekim her yönüyle

Arda kohen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 29 Ağustos 2025, 14:06:27 »
Ne saçmalıyorsun sen, içerden biri filan?
Amacın nedir, gebereceksin, ağzına etmişler senin filan mı yazalım mutlu olman için? Sen kimsin, hayırdır? İnsanlara istediğin iftirayı burada atabileceğini mi sanıyorsun? İnsan gibi sana yorum yapıyoruz, ne hayvan herifsin sen ya.

Toplanıp burada ekim merkezini yuhlamıyoruz diye işine gelmiyor herhalde. Bu forum senin tetikçin değil, kendine gel; herkesi de onun bunun adamı sanma.

Ben 50 yaşında adamım, Asmed’de saç ektirdim. Hintell izin verirse konuyu açarım, sonuç 9 aylık, eşek gibi gelir, özür dilersin.

İnşallah saçlarında çıkmaz donör alanında doku küsmende düzelmez böyle maymun gibi gezersin.. mutlu oldun mu ??? Hoşuna gitti mi ?? İçerdeniz ya biz ulukurt konseyi.. töbe yarabbim yaaa ne manyaklar var arkadaş gerçekten insanın iyi niyetini rezil edersiniz cahil herif
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2025, 14:17:56 Gönderen: Arda kohen »

Facebook Twitter Instagram