Evet ASMED ve Serkan Aygından da görü dönüşler aldım.
Serkan Aygın bey : Yusuf bey Merhabalar Dr. Serkan Aygın değerlendirmesi dahilinde yaklaşık 4000 greft
2500 greft ön 1500 tepe bölgesi için genel sıklaştırma ile DHI tekniği ile planlama yapılabileceğini uygun gördü.
long DHİ için uygun değil (traşlı olacaktır)
✨Canlı muayenede daha net belli olacaktır.
✨Randevu ve detaylı bilgi için direkt bu numarayı arayabilirsiniz
✨Long DHI: DHI saç ekimi, günümüzde saç ekimi alanında uygulanan en yeni tekniklerden biridir. Bu yöntem ile saç ekimi uygulanırken diğer tekniklerden farklı olarak choi pen isimli medikal bir kalem kullanılmaktadır. Saçlarınız traş olmadan kesilmeden operasyon gerçekleşir
Bu kalem saç köklerinin toplandıktan sonra direkt saç ekimi aşamasına geçilmesini sağlamaktadır. Bu teknik sayesinde iyileşme süreciniz diğer tekniklere göre daha hızlıdır.
✨Saç ekimi planlamanızın maliyeti 2500€’ dur. (Kampanya kapsamında fiyatlar değişiklik göstermekte) Pakete şunlar dahildir:
* 1 seans DHI Saç Ekiminiz
* Pansumanınız
* 1 Seans Saç Lazeri Tedavisi
* Şampuan, losyon ve ilaçlarınız (ağrı kesici, antibiyotik vb.)
* Uçak Yastığı
* Şapka
yazdı.
Sayın Yusuf Bey ,
Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ve FUE tekniği kullanarak, 1 günlük operasyonla, Ön(front), Orta(mid) ve Tepe(vertex) bölgelerinize 3500 - 4000 greftlik bir operasyon yapılmasını önermektedir.
Operasyonunuz için İstanbul’da en az 3 gün 2 gece kalmanız gerekecektir.
Dr. Koray Erdoğan, orijinal saçlarınızın korunması ve daha iyi bir hale gelmesi için Finasteride kullanımını önermektedir. Finasteride, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller.
dedi.
Tüm hocalarım saçlarımın saç ekimine uygun, donör bölgemin 2. bir ekimi karşılayabileceğini söyledi.
Fin ile ilgili tereddütlerim var. Malesef bende jinekomasti var (geçmişte lipsuction olmama rağmen meme dokuya dokunulamıyor) Mevcut jinekomastimi daha da arttırabilir diye korkuyorum.
Çok teşekkür ederim Hintell. Senin önerilerin benim için büyük önem arz ediyor.
İmkanım her türlü kliniğe el veriyor.