Gönderen Konu: Yaşım 30, saç ektirmeyi planlıyorum. Önerilere açığım.  (Okunma sayısı 463 defa)

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar bu forumu 2 gün önce buldum ve şimdiden birçok bilgi edindim. İnanılmaz fazla saç ekim merkezi var ve biriyle anlaşıp inşallah ekeceğim. Saçlarım 19 yaşından beri dökülüyor. Saç mezoterapisi yaparak bu raddeye kadar getirdim ama artık tepeden (verteks deniyor sanırım, çok vakıf değilim :) çok açık vermeye başladım. Şakaklardaki dökülmede kendini hissettiriyor. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. (Aga-E tablet kullanıyorum, Beisya sprey (yıllarca minoxil ve kök hücre türevli sprey kullandım)

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşım 30, saç ektirmeyi planlıyorum. Önerilere açığım.
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2025, 19:08:01 »
Dostum kolay gelsin,
Donör bölgesinin resimlerinide atarsan daha guzel yorum yapabilirz

Bu resimlere gore mevcut saçı baya var,acizliğin fazla değil,ancak.ileride dökülme ihtimali olan yerlerden var,aralara siklastirma seklinde bir ekimden olabilir, yada ön çizgi ve biraz gerisi dolgin olmak.uzere edilebilir,vertex ekimide merkezin incelemesine bağlı,çünkü bazinmerkezler vertex daha da açılabilir diyip ekmek istemeyebilirler.

Bence senin durumunda ki en önemli konu ;
Ileride tekrar ekim  olma ihtimali ...2.ekim planlamasına gore 1.ekimi planlaman gerekiyor ki su an ekilecek bölgeleri ve ileride dökülecek bolgeleri tespit edebilesin.
Kolay gelsin iyi arastirmalar😊

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2025, 19:56:14 »
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Açıkçası 2. ekimi yaptırmak benim için sorun değil. 30 yaşımın sonralına tekabül eder o da sorun değil. Donör bölgem :

Ayrıca ektirirsem buraya kesinlikle atacağım.

Bir de benim saç şeklim Nw 2 mi olur Nw 3 mü? Nw 2.5 diyesim geliyor :)
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2025, 20:07:40 Gönderen: Yusuf33 »

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2025, 13:34:19 »
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Açıkçası 2. ekimi yaptırmak benim için sorun değil. 30 yaşımın sonralına tekabül eder o da sorun değil. Donör bölgem :

Ayrıca ektirirsem buraya kesinlikle atacağım.

Bir de benim saç şeklim Nw 2 mi olur Nw 3 mü? Nw 2.5 diyesim geliyor :)

Açıklığınız az. Bence ekimle güzel bir sonuç elde edebilirsiniz ama saçlar dökülmeye devam ediyor gibi. 2-3 yıl sonra yine seyrek bir görüntü ortaya çıkabilir maalesef. Aslında finasterid ile ekime bile gerek kalmayabilir, saçları kurtarabilirsiniz.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2025, 14:12:46 »
Açıklığınız az. Bence ekimle güzel bir sonuç elde edebilirsiniz ama saçlar dökülmeye devam ediyor gibi. 2-3 yıl sonra yine seyrek bir görüntü ortaya çıkabilir maalesef. Aslında finasterid ile ekime bile gerek kalmayabilir, saçları kurtarabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Benim için öncelikli olan önler. Donör alanımı tutma riski düşük vertekse harcamak mantıklı mı bilemiyorum. Bu ekimi yaptıracak olsam kim iyi kotarır? Düşük greftle çalışmak istiyorum.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2025, 15:05:12 »
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Benim için öncelikli olan önler. Donör alanımı tutma riski düşük vertekse harcamak mantıklı mı bilemiyorum. Bu ekimi yaptıracak olsam kim iyi kotarır? Düşük greftle çalışmak istiyorum.

Sizin bütçelerinize göre istanbulda asunman hair, hakan klinic ve serkan aygın önerebilirim. Bence bunları forumda araştırabilirsiniz.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2025, 18:48:46 »
Teşekkürler araştırmaya devam edeceğim. Resimleri forumda gördüğüm ekim merkezlerine atıp değerlendirmelerini isteyeceğim.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2025, 20:54:03 »
Arkadaşlar forumda yaptığı işler geçer not almış saç ekim merkezlerine şu resimleri gönderiyorum. Bu resimlerde her şey net, önerilerinizi esirgemeyin lütfen. Yaşım 30 ki randevu verilene kadar 31 yaşına hemen hemen gelirim. Deneyimli arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim. Saygılar.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2025, 11:52:47 »
Güncelleme : Ahmet bey (the hair clinic) 3.500 - 4.000 greft ile 2. gerekecek bir ekime de rezerv bırakacak şekilde ekim yapılabileceğini söyledi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2025, 12:59:04 »
Saç dökülmen devam ediyor görünüyor  saç ekimi tek başına bunu durdurmaz. Öncelikli olarak ekim öncesi saçlarını güçlendirmeli ve doğru şekilde hazırlamalısın. Minoksidil bazı durumlarda işe yarayabilir ama çoğu zaman saçları çıkmaza sokabilir; yanlış kullanım saç kaybını hızlandırabilir.

Genetik dökülmeyi hedefleyen ürünleri tercih etmek çok daha etkili olur. Foruma yeni geldiysen, acele etme; uzun süre araştır, kendini hazırla ve kararını paylaş. Biz de deneyimlerimiz ve bilgilerimizle sana yol gösterebiliriz.

Saçlarını güçlendirir iyi bir saç ekim merkezine de güzel bir ekim yaptırırsan doğru karar verip
Dökülmemiş saç sıklığına yakın iyi bir sonuç alırsın

Mesala imkan varsa Asmed

Nedeni sıklaştırma olacak kendi saçlarına zarar gelmemesi ve donörü harika kullanmak için araştır biraz
Global Moderator

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2025, 19:05:34 »
Evet ASMED ve Serkan Aygından da görü dönüşler aldım.

Serkan Aygın bey : Yusuf bey Merhabalar Dr. Serkan Aygın değerlendirmesi dahilinde yaklaşık  4000 greft
2500 greft ön 1500 tepe  bölgesi için genel sıklaştırma ile  DHI tekniği ile planlama yapılabileceğini uygun gördü.
long DHİ için uygun değil (traşlı olacaktır)

✨Canlı muayenede daha net belli olacaktır. 

✨Randevu ve detaylı bilgi için direkt bu numarayı arayabilirsiniz 
✨Long DHI:  DHI saç ekimi, günümüzde saç ekimi alanında uygulanan en yeni tekniklerden biridir. Bu yöntem ile saç ekimi uygulanırken diğer tekniklerden farklı olarak choi pen isimli medikal bir kalem kullanılmaktadır. Saçlarınız traş olmadan kesilmeden operasyon gerçekleşir
Bu kalem saç köklerinin toplandıktan sonra direkt saç ekimi aşamasına geçilmesini sağlamaktadır. Bu teknik sayesinde iyileşme süreciniz diğer tekniklere göre daha hızlıdır. 

✨Saç ekimi planlamanızın maliyeti 2500€’ dur. (Kampanya kapsamında fiyatlar değişiklik göstermekte) Pakete şunlar dahildir: 
*       1 seans DHI Saç Ekiminiz 
*       Pansumanınız 
*       1 Seans Saç Lazeri Tedavisi
*       Şampuan, losyon ve ilaçlarınız (ağrı kesici, antibiyotik vb.)
*       Uçak Yastığı  
*       Şapka

yazdı.

Sayın Yusuf Bey ,

Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ve FUE tekniği kullanarak, 1 günlük operasyonla, Ön(front), Orta(mid) ve Tepe(vertex) bölgelerinize 3500 - 4000 greftlik bir operasyon yapılmasını önermektedir.

Operasyonunuz için İstanbul’da en az 3 gün 2 gece kalmanız gerekecektir.

Dr. Koray Erdoğan, orijinal saçlarınızın korunması ve daha iyi bir hale gelmesi için Finasteride kullanımını önermektedir. Finasteride, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller.

dedi.

Tüm hocalarım saçlarımın saç ekimine uygun, donör bölgemin 2. bir ekimi karşılayabileceğini söyledi.
Fin ile ilgili tereddütlerim var. Malesef bende jinekomasti var (geçmişte lipsuction olmama rağmen meme dokuya dokunulamıyor) Mevcut jinekomastimi daha da arttırabilir diye korkuyorum.
Çok teşekkür ederim Hintell. Senin önerilerin benim için büyük önem arz ediyor.

İmkanım her türlü kliniğe el veriyor.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2025, 19:18:31 »
Ayrıca benim için öncelikle alan her zaman önlerim. Benim danışma nedenim arkaları aradan çıkarırım belki ve önler ekim isteyecek kadar dökülürse bu arada donör alanım toparlar diye düşündüm.
Eğer arka tutmayacaksa ya da agresif bir ön dökülme gerçekleştirse (şu ana kadar idare ettim) donör alanım yetmeyecekse arka kel de yaşarım :)

Ayrıca saç ekimini kesinlikle forumda başarıları kanıtlanmış bir yerde yaptıracağım ve karar vermeden önce hintell'e ve de cildiye doktoruma danışacağım.
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2025, 19:25:00 Gönderen: Yusuf33 »

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2025, 17:21:28 »
Güncelleme :
Serkan hoca 2.500 Euro istedi. Bu paraya kendinin herhangi bir sürece dahil olmadığı ortada.
Koray hoca 12.000 Euro istedi. İmkanım her türlü kliniğe el veriyor dedim ama 600.000'e dayanan bir masrafı da çekmek bilemiyorum.

6-7.000 Eurolarda hocanın önemli aşamalarda gireceği (kanal açma, saça yön verme) bir klinik bakacağım. Ön çizgiyi zaten tüm hocalar kendi tasarlıyor.

Herkese saygılar.

Serkan hocam finasteride öneriyor.
Diğer tedavilerle kalan saçların desteklenmesini şiddetle öneriyor. Anladığım kadarıyla kesinlikle finasteride istemiyor.

Facebook Twitter Instagram