Gönderen Konu: oral minoksidil nur eczanesi güvenilirliği ve kullananların sonuçları  (Okunma sayısı 1579 defa)

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu başlıkta artık son noktayı koyalım istiyorum bir çok kişinin burdaki oral minoksidil ile alakalı endişeleri var(içindeki saf mı? ve gerçek mi  ? dozaj ayarı tutturabiliyorlar mı?Temin ettikleri hammaddenin sertifikası kontrolü var mı ?) gibi ve ayrıca  kullananlar ve sonuç alanlar lütfen sonuçları paylaşsın veya konu ile alakalı bilgilerini yazsın.Bundan sonraki süreçte alacak olan insanlar artık gözü kapalı sorusu olmadan alabilsin.Ayrıca oral finasterid de üretiyorlar kullanıp bununla alakalı tecrübesi olanlarda yazsın

hairislife

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu başlıkta artık son noktayı koyalım istiyorum bir çok kişinin burdaki oral minoksidil ile alakalı endişeleri var(içindeki saf mı? ve gerçek mi  ? dozaj ayarı tutturabiliyorlar mı?Temin ettikleri hammaddenin sertifikası kontrolü var mı ?) gibi ve ayrıca  kullananlar ve sonuç alanlar lütfen sonuçları paylaşsın veya konu ile alakalı bilgilerini yazsın.Bundan sonraki süreçte alacak olan insanlar artık gözü kapalı sorusu olmadan alabilsin.Ayrıca oral finasterid de üretiyorlar kullanıp bununla alakalı tecrübesi olanlarda yazsın

Sadece tek bir eczane'nin satis yapmasi biraz suphelendiriyor.

tuckle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Reddit'te bir Amerikalı Türkiye'ye gelip Oral finasteride ve minoxidil arıyorken Nur Eczanesine denk gelmiş.

Kalkmış gitmiş eczaneye. Ayşe Hanım - sanırım sahibi- buna bir hürmet göstermiş, laboratuarlarını gösterip ne kadar özenli çalıştıklarını anlatmış falan.

• Siz Türk olarak gitseniz bu ihtimamı gösterirler mi?
  • İlaçları nasıl yapıyorsunuz diye sorsanız ne derler?

Adamın yaptığı yorumun türkçe çevirisini paylaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar, söz verdiğim gibi hızlı bir güncelleme yapıyorum. u/Far-Yogurt-8590'ın tavsiyesi üzerine, Cerrahpaşa nur eczanesi'nde reçetesiz satın alabileceğiniz oral minoksidil kapsülleri (tablet değil) buldum. Eczaneyle whatsapp üzerinden (akşam geç saatlerde) iletişime geçtim ve eczane tarafından aşağıdaki mesajı Türkçe olarak aldım. Aşağıda orijinal mesajları ve fiyat listesini paylaştım. Görünüşe göre saç dökülmesi için kullanılan ürünlerin çoğu etiket dışı ve baş eczacı (sanırım adı Ayşe Hanım?) tarafından bodrum katındaki laboratuvarında üretiliyor. Bize laboratuvarı göstermeye çok hevesliydi. Çeşitli rahatsızlıklar için farklı ürünler üretmek üzere ilaçları “bileşik” hale getirdiği temiz bir ortam. Ancak resmi PROSCAR Finasteride vb. ürünleri de vardı. Ziyaret ettiğim gün orada 4 eczacı/asistan daha vardı, yani tek başına çalışmıyor. Eczaneleri diğer eczanelere yakın bir ana caddede ve sanırım yakınlarda bir hastane var. Eczacı, 3. nesil eczacı olduğunu, ABD'de eczacı olarak kayıtlı olduğunu ve bir süre orada yaşadığını gururla paylaşıyor. Çok iyi İngilizce konuşuyor ve bu konuda yalan söylediğinden hiç şüphem yok. Saç dökülmesi hakkında çok uzun ve güzel bir sohbet ettik. Ayrıca, ilaçları halkın daha kolay ulaşabilmesi için neden kendi versiyonlarını başka formatlarda üretmeye başladığını da anlattı. Şahsen, ziyaret etmeye değer olduğunu düşünüyorum ve karar verebilirsiniz.

https://www.reddit.com/r/tressless/comments/1ew3th0/finasteride_and_oral_minoxidil_in_turkey_what_ive/

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
ben burdan oral mınox aldıma ama kullanmaya gtm yemedi öyle duruyor 100 kapsül. yanı bana telefonda dırekt otomatık gıbı lısteyı attılar detaylı gelın labımızı gorun felan demedıler. ayrıca neden ruhsat alıp bu eczane uretmıyor madem boyle bı durum var ruhsatlandırsın.

knlcl

• Yeni üye
  • *
Fiyati hakkinda bilgi dahibi olan var midir peki?
  • Yaşınız 31

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vay be bu forum üyeleri sayesinde meşhur olan nur eczanesine bak globale açılmış  :)

myrebel

• Yeni üye
  • *
Nur eczanesinden 2 defa aldim. 3-4  ay civarı günde 2.5 mg kullandım ama hicbirfaydasini görmedim

krecbrunn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben bir aydır kullanıyorum günde 2.5mg ama eczaneye tam güvenmediğim için yanında topikal minoxidilde kullanıyorum sadece akşamları

myrebel

• Yeni üye
  • *
ben bir aydır kullanıyorum günde 2.5mg ama eczaneye tam güvenmediğim için yanında topikal minoxidilde kullanıyorum sadece akşamları

Valla dostum bende evde var bi 50 tane çöpe atacam sanırım. Hiçbir etkisi olmadı bende

krecbrunn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Valla dostum bende evde var bi 50 tane çöpe atacam sanırım. Hiçbir etkisi olmadı bende

hocam ne kadar süre kullandın ben saçımın ön çizgisinde bebek saçları görüyorum hatta kaşımın üstünde de kıllanma var ama topikalin mi etkisi dutasteride mi etkisi yoksa oral min mi emin değilim :D

myrebel

• Yeni üye
  • *

hocam ne kadar süre kullandın ben saçımın ön çizgisinde bebek saçları görüyorum hatta kaşımın üstünde de kıllanma var ama topikalin mi etkisi dutasteride mi etkisi yoksa oral min mi emin değilim :D

Abi rahat 3-4 ay kullandim ama faydasini görmeyince bıraktım. Siz kombo yapmışsınız hangisinden fayda gördüğünüz bellli olmaz  ;D dut ne zamandandir kullaniyorsunuz hergunmu alıyorsunuz bende başladım duta

krecbrunn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi rahat 3-4 ay kullandim ama faydasini görmeyince bıraktım. Siz kombo yapmışsınız hangisinden fayda gördüğünüz bellli olmaz  ;D dut ne zamandandir kullaniyorsunuz hergunmu alıyorsunuz bende başladım duta

1 ay oldu hocam her gün 0.5mg atıyorum bir yan etki yaşamadım

Facebook Twitter Instagram