Saç Ekimi Sonuçları
Daha önce konuşmuştuk hocam, ilk görüntüler oldukça güzel. Gerisi beklemekte. Şimdiden hayırlı olsun
15.gün gün ışığındayorumlarınızı bekliyorum
29.günnormalde 30.gün paylaşacaktım fakat müsait olamayacağım için bugün paylaşım yapıyorum. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Herkese SelamlarAsuman Hairi tercih etmem de bu formun katkısı çok büyük o yüzden hem vefa borcu hem de asuman hanım da ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için yararlı olması adına paylaşımda bulunacağımÖncelikle Asuman hanıma ismini hatırlayamıyorum hemşire hanıma ve gerçekten hem işlerinde iyi olup aynı zamanda samimi sohbet ve emeklerinden dolayı Enes Bey ve Atakan Bey e teşekkür ediyorumEkim Öncesi Kullandıklarım (1.5 ay kulandım )Xpecia tablet sabah akşam D Colefor 20.000 2 güne 1 adetMagnezyum Bisglisinat Kapsül 2 güne 1 adetProscor Her gün 1/4Prozinc ŞampuanProzinc Plus Losyon öm tarafa 3 fıs arka tarafa 5 kısEkim SonrasıMonodox Dolarex tablet Prednol tbCoraspirin tb Fito krem Xpecia TabletProscar D Colefor 20.000 Magnezyum Bisglisinat KapsülAlopexy t sprey prozinc plus losyonProzinc Plus Bepanthol losyon Hepsini şuan kullanmıyorum hepsinin belirli tarihte başlaması ve bitişi var o yüzden genel olarak detay vermeden direkt takviyeleri yazdım
Hocam öncelikle hayırlı olsun gayet güzel gözüküyor. Bir şeyi merak ediyorum ekim öncesi ve sonrası finasterid kullanma sebebin nedir? Asuman mı önerdi? Eğer öyleyse ekim sonrası oluşacak travmadan mevcutta aktif ama zayıf olan saçların da döküleceği gibi(belki mevcut saçın %10u belki daha fazlası) bir bilgi var ve çok karışık bir bilgi kimi doğruluyor kimi yalanlıyor. Bununla ilgili bilgi verdi mi Asuman hair?
HAYIRLI OLSUN EKİMİNİZ GÜZEL GÖRÜNÜYOR EKİM SONRASI İÇİN ECZANEYİ TOPLAMIŞSIN MAŞALLAH : ))[/quoteVe akıllara gelen o efsane söz Saçımız döküldu de ne oldu ? Eczaneler zengin oldu. Kelin ilacı olsa ilk kendi başına çalar derler halk arasında bende topladım eczaneyi biotininden xpeciasindan magnezyum vs... Mecbur saçları güçlendirmek için kullanıyoruz.
HAYIRLI OLSUN EKİMİNİZ GÜZEL GÖRÜNÜYOR EKİM SONRASI İÇİN ECZANEYİ TOPLAMIŞSIN MAŞALLAH : ))
Şok dökülme bitmiş hayırlısı olsunnn
şok dökülme kısa yada uzun sürmesi fark etmez dostum saç ekimin normal seyrinde devam ediyor sağlıklı şekilde sorun sıkıntı yok saç ekiminde ayet kaliteli ellerde yapılmış zaten
+ bunlar da gölgede çektiğm fotoğraflar