Öncelikle forum sitesinin faydaları için hem kuranlara hem danışanlara çok teşekkür ediyorum sonrasında Ahmet Bey Cansu Hanım Beyza Hanıma çok teşekkür ediyorum ekim günü sağolsunlar çok rahatlattılar ve ekip son derece neşeli işini seven ve güler yüzlü bir ekipti burdan hepsine şükranlarımı sunuyorum.
Kök alım : Cansu Hanım
Kanal : Ahmet Tosun
Ekim : Beyza Hanım ve ekibi
( Saç çizgimi bilerek az geriden istedim hem yaşıma uyması hem doğal durması hem biraz daha sık olması nedeniyle )
Sabah 08:00 gibi klinikteydim toplanma süreci ve ekim sürecinde çok şükür hiç problem yaşamadık ( EKİMDEN KORKANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM KESİNLİKLE İLK 10 Dakika UFAK İĞNE ACILARI DIŞINDA HİÇ BİR ACI HİSSETMİYORSUNUZ BU ACILARDA UFAK BATMALAR ŞEKLİNDE OLUYOR BÜYÜK DEĞİL ORTA DERECE BİLE ACI DEĞİL KORKULACAK HİÇ AMA HİÇ BİR ŞEY YOK !!!
ÖĞLEN 20 dklık bir yemek molam oldu ve 15:40 civarı ekim işlemim bitti. Saçlarım çok ince telli ve açık renk umarım güzel sonuçlar alırım beklentim düşük maalesef ama saç konusuna çok takıntılıyım. Bu sebepten dolayı takviye kullanmak istiyorum. Ekim ertesi günü aleyna hanım ve ekibi yıkama işlemini gerçekleştirdi yarın 11.günüm kabuk alım işlemim olacak klinikte.
10 gün boyunca her gün ekim bölgesini Mossi köpük ile el değmeden yıkadım dönor bölgesinide Mossi şampuan ile ufak ufak ovalayarak yıkadım.
Ekim fotoğrafları ve bugüne kadar olan süreci paylaşıyorum. //10.gün yani bugün yıkamamda kabuklarla beraber elime saçlarda geldi ve aşağıda belirttiğim fotoğrafta olduğu gibi boşluklar oluştu ve saç göremedim tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var açıkcası // Saç ektiren ve ektirmeyi düşünen bütün arkadaşlarada hayırlısıyla istediklerinin olmasını diliyorum