Kusura bakma bazen yoğun dönemlerim oluyor her ne kadar konuları takip etsem de her zaman yazamıyorum
Donörün güzel saç tellerin kalın ama kapasite olarak çok yüksek değil gibi duruyor
Dostane tavsiyem donörünü mutlaka işin ehline emanet et saç ektirmek için sadece ektirmek adına acele etme
Bütçen şu an yeterli değilse biraz bekle biriktir ama en iyisini tercih et çünkü para bir şekilde yeniden kazanılır ama donörden alınan greftler geri gelmez
En doğru adımı araştırarak atmanı dilerim
Hintell hocam haklısınız alınan sac geri çıkmıyor paradan ziyade psikoloji ve özgüven daha önemli.
Gorustugum merkezler
Ön bölgeden vertekse kadar yani verteks dahil değil burayı ekelim diyorlar yalnız vertekse gelince dönor yeter mi bilmiyorum. Ayrica on saç çizgisi belirleyemedim geriden alalım sanki v şeklinde ekelim kafasindalar gorustugum yerler. Saçlar 1 cm iken görüşmelere gittiğimde birde ince telli dediler saçlar kulak üstü zayıf dediler. Saçlar uzayınca kalinlasiyor bu hale geliyor. Kan testi yaptırdım finasterid x pecia D vitamini vs... Tüm tuşlara bastım. Ekim merkezi konusunda acele etmiyorum yani karar vermedim. Herkesin dediğini bir köşeye not aldım.(Asuman Hair Dr.Hakan Clinic,Şahin Çelik ,Ers Clinic)
Asmed Koray hoca ilede WhatsApp uzerinden asistanı ile gorusmem oldu kendisi resimler uzerinden yaptığı incelemede on bölgede dökülen saçların seyrinin henüz belli olmadığı ve kulak ustu dönor canlanması için finasterid tavsiye etti. Sonra bir bakalım dedi. Galiba yoğundu kliniğine gidemedim resimler üzerinden değerlendirdi.
Saç ekimi sonuçları sitesi denilince çok ilgi alaka görüyoruz yani gittiğim kliniklerde İstanbul ve Ankara'da çok iyi agirlandim. Bunu bu forumu kuran kişiler sizlere borçluyuz sağolun varolun.
Kan testi yaptırdım D vitamini eksikliği çıktı B12 de idare ederdi ama dahiliye doktoru onuda yazdı.
Kullandığım ilaçlar
Proscar finasterid 1mg
Günde 2 tane xpecia erkek tablet
Solgar biotin 5000mg
Solgar Folik asid
Solgar Magezyum Glisimat
B12 vitamini
D Vitamini
Redoxon Demir Çinko C vitamini 3 lu etki
Bioxcin keratin komplex
Bioxcin serum
Alopecia procapil
Doktor çinko fazla biraz dedi bioxcin keratin komplexi 3 günde 1 kullanıyorum.
Yani saç ekimini saç sağlığını ve ekim merkezi konusunda sizin tavsiyeleriniz ve doktorlarla görüşmelerim neticesinde ciddiye alıp ihtiyatlı davranıyorum.