Gönderen Konu: Vartex bölgesi için yorumlarınızı bekliyorum 2 aydır avodart kullanıyorum  (Okunma sayısı 789 defa)

Alper1

• Hero Member
Zaten dutasteridde 3 aylık bir shedding dönemi olduğu için mantıken dökülmenin artmış olması lazım anca 5. 6.aylarda sonuçları görmeye başlarsın en iyi sonuçları da 12.ayda alırsın. İlaç bırakılırsa muhtemelen NW6'ya kadar yolu var.

Saç belası

• Yeni üye
  • *
1 yıldan fazladır gece çalışıyorum gece çalışmaya başlamadan önce belirgin bi saç dökülmem yoktu işe başladıktan sonra açılma başladı saçımda.
Gece çalışmanın etkisi varmıdır bunda

Alper1

• Hero Member
1 yıldan fazladır gece çalışıyorum gece çalışmaya başlamadan önce belirgin bi saç dökülmem yoktu işe başladıktan sonra açılma başladı saçımda.
Gece çalışmanın etkisi varmıdır bunda
Zannetmiyorum muhtemelen DHT'nin agresif bir şekilde size vurduğu zamana denk geldiniz.

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Avodartla toparlayabilirmiyim bu saçı

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Toplarsın düzenli kullwn sacina çok fazla bakma ama senin genetik dökülmen olduğunu zannetmiyorum

Alper1

• Hero Member
Evet tam dutasteridlik bir saçın var.

Saç belası

• Yeni üye
  • *
İlaca başladığımdan bu yana Donör bölgesine doğru inerek kaşıntıyla beraber açılmalar var bu görüntü bu şekilde

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Toplarsın düzenli kullwn sacina çok fazla bakma ama senin genetik dökülmen olduğunu zannetmiyorum
Hangi tür dökülme olabilir yorgunluk hissediyorum sürekli ondan kaynaklı olabilir mi

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi tür dökülme olabilir yorgunluk hissediyorum sürekli ondan kaynaklı olabilir mi
Stres varsa telegon eflluvium olabilir yada vitamin eksikliği bir doktora gitsene ne bekliyorsun

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Stres varsa telegon eflluvium olabilir yada vitamin eksikliği bir doktora gitsene ne bekliyorsun
Gittim vitaminlerde bi sorun yok erkek tipi dökülme ve ya yorgunluktan olabilir dedi pek umursamadı açıkcası

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gittim vitaminlerde bi sorun yok erkek tipi dökülme ve ya yorgunluktan olabilir dedi pek umursamadı açıkcası
Şimdi küfür edicem bu doktorlara olmayacak reis reddite bak senle aynı dökülme tipinde olanlara onların uyguladığı tedavilere bak gerekirse fine başla 6 ayda gelişme varmı yokmu bir bak Fin en çok tepe bölgesinde işe yarıyor xpecia da kullanabilirsin vitamin için ailede keklikler nasıl özelikle dayı baba

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Şimdi küfür edicem bu doktorlara olmayacak reis reddite bak senle aynı dökülme tipinde olanlara onların uyguladığı tedavilere bak gerekirse fine başla 6 ayda gelişme varmı yokmu bir bak Fin en çok tepe bölgesinde işe yarıyor xpecia da kullanabilirsin vitamin için ailede keklikler nasıl özelikle dayı baba
Abimde dökülme sadece çok az ön taraflarında dökülme vardı oda 45 yaşında normal yani ön çizgisi biraz bozuk diğer abimin saçları gür benim gibi bi dökülme yok

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abimde dökülme sadece çok az ön taraflarında dökülme vardı oda 45 yaşında normal yani ön çizgisi biraz bozuk diğer abimin saçları gür benim gibi bi dökülme yok
Dostum seninkinin genetik olduğunu zannetmiyorum başka bir doktora git çekme testi uygulaein detaylı kan testi ver uykunu düzene sok öyle bak birde

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Dostum seninkinin genetik olduğunu zannetmiyorum başka bir doktora git çekme testi uygulaein detaylı kan testi ver uykunu düzene sok öyle bak birde
Gece çalıştığım için uyku düzeni zor biraz artık ilaçla ne kadar kurtarabilirsek yurt dışında olduğum için o kadar detaylı yaptıramam testlerimi

Facebook Twitter Instagram