Gönderen Konu: Vartex bölgesi için yorumlarınızı bekliyorum 2 aydır avodart kullanıyorum  (Okunma sayısı 785 defa)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gittim vitaminlerde bi sorun yok erkek tipi dökülme ve ya yorgunluktan olabilir dedi pek umursamadı açıkcası
olm kendini o kadar yoracak bi işe neden giriyorsun birsürü iş var çoğu temiz kendinize yazık etmeyin

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum seninkinin genetik olduğunu zannetmiyorum başka bir doktora git çekme testi uygulaein detaylı kan testi ver uykunu düzene sok öyle bak birde
maalesef genetik tepesindede şakaklarındada minyatürleşmiş saçlar var, ergenlikten sonra azar azar farkedilmez derecede başlayıp, 20 li yaşlarda fark edilen dökülme tipleri erkeklerde %90 olarak genetik kabul edilir

agresif saç dökülmesi dönemi ise "telogen effluvium" ile birlikte tetiklenen bir androgenetik alopesi atağı dönemidir.
buna geç vakitlerde çalışmak, stres, gece uykusu alamamak veya başka  birçok etken sebep olabilir önemli olan stabil bir sağlıkta kalmak
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2025, 12:48:41 Gönderen: caputodeoro »
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Bunu nasıl durdurabilirim peki. Yoğun dökülme ile beraber açılmalarda devam ediyo 4 aydır her gün dut kullanmaya devam ettiğim halde 

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bunu nasıl durdurabilirim peki. Yoğun dökülme ile beraber açılmalarda devam ediyo 4 aydır her gün dut kullanmaya devam ettiğim halde
her gün dutasterid bir kere çok abartılı bir olay. Kan testleri veriyormusun her ay,hormonların durumu nedir yan etki yaşıyormusun ?

Dutasterid gibi güçlü bir ilaç dökülmeni kesmediyse senin reseptörlerinde bir sorun var reseptör bozucu/bloklayıcı ilaçlarında yan etkileri mevcuttur topikal olmasına rağmen,

Ru58841
Spironolakton
Alfatradiol

Gibi ilaçlar reseptörleri hedef alır fakat güvenilirliği belirsizdir

Eğer dökülmeni hiç azaltmadıysa o zaman etkisiz diyebilirsin azalma olduysa devam et ilaca belki ileride duracak ve tekrar toparlayacak
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Yan etki olarak sadece biraz halsizlik yaptı onun dışında bi yan etki yaşamadım şuanlık
Hormon testide yaptırmadım hiç içerde ne oluyo bilmiyorum o yüzden

Facebook Twitter Instagram