Gönderen Konu: Ahmet Tosun – The Hair Clinic - Yaş 32 – 21.10.2025 – 5300 Greft FUE Sapphire  (Okunma sayısı 2115 defa)

Ömür Muti

• Jr. Member
  • **
Süreç iyi gidiyor sorum olacak sana hoca masaj ve prpye ne zaman baslamani söyledi ve bende mossi seti aldım kutuda sac serumu haftada 3 diyor benim hoca once 24 saat hergun dedi sonra konuşunca 5  6 saat gunde dedi 15. Günden sonra 2 gunde bir yikama yapacam fakat sana nasil önerdi sac serumunu kullanmayı

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler hocam, serumdan kastın mossi yağ ise günlük uyguluyorum 6-7 saat bekletip yıkıyorum. Kullandığım hap ve takviyeleri daha önce de yazmıştım eski yorumları kontrol edebilirsin.

Prp ayda bir olacak zaten, harici mezoterapi için de 1 ayda bir uygun diye konuşmuştuk.

Yani şöyle olacak, mezoterapi yapacağım, iki hafta sonra PRP, 2 hafta sonra tekrar mezoterapi
.

ektirmek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sorma hocam bir panik sardı yoksa çıkmayacak mı diye 😂

Kendi saçlarım da döküldü bu süreçte normal midir tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim

Ben 3 kez ektirdim. Ekilen saclar sok dökülmeyle beraber 2-3 ay sonra cikti ben de, ekilen saclarin birazi kendi sacim gibi hic dökülmeden normal bir sekilde uzayip normal saclarima karismisti ama az bir miktardi. Kendi saclarim ama dökülmemisti. Genellikle 100. günden sonra güzel seyler olmaya basliyor. Endiselenmene gerek yok.

Ömür Muti

• Jr. Member
  • **
Sağol kardeşim peki prpye ve masaja ne zaman başlaman gerek dendi ve yağı sürmeni bu şekilde hoca mı dedi hergun yikama yapiyorsun onzaman

Musti2984

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sorma hocam bir panik sardı yoksa çıkmayacak mı diye 😂

Kendi saçlarım da döküldü bu süreçte normal midir tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim

Normal diye biliyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlar da yorumlarsa daha iyi olur.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 3 kez ektirdim. Ekilen saclar sok dökülmeyle beraber 2-3 ay sonra cikti ben de, ekilen saclarin birazi kendi sacim gibi hic dökülmeden normal bir sekilde uzayip normal saclarima karismisti ama az bir miktardi. Kendi saclarim ama dökülmemisti. Genellikle 100. günden sonra güzel seyler olmaya basliyor. Endiselenmene gerek yok.

Çok teşekkür ederim yorumun için hocam, klinik ile görüştüm onlarda aynı şeyi söylediler. Şuan henüz iyileşme tamamlanmadığı için kendi saçlarım da yavaş uzuyor en az 2 3 ay geçmesi lazım sürecin normale dönmesi için bu şekilde bilgi verdiler onlar da.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol kardeşim peki prpye ve masaja ne zaman başlaman gerek dendi ve yağı sürmeni bu şekilde hoca mı dedi hergun yikama yapiyorsun onzaman

Dediğim gibi prp 1. Ayın sonunda başlayacak normalde ama ben yurtdışında olduğum için geldiğimde yaptıracağım. bu süreçte mezoterapiyi yaptım. Çoğu şeyi yağ da dahil klinik tavsiyesi doğrultusunda yapıyorum.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Normal diye biliyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlar da yorumlarsa daha iyi olur.

Evet hocam klinik normal olduğunu söyledi 2 3 aya kadar toparlama evresi olacağını ve pek birşey beklememi ilettiler. O yüzden ben de artık beklemeye geçtim.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar herkese, bugün 6. Hafta tamamlandı traş oldum.

Bu süreç zarfında her gün saç alınan yerler kantaron, ekim yapılan yere de mossi yap sürdüm.

Tüm takviyeleri saatinde alıyorum,

-Sabahları corraspin ve balık yağı,
-Öğlen mossi hap ve finasterid,
-Akşam C vitamini, mossi hap, magnezyum ve çinko

Son durum aşağıdaki şekilde, yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.

Sadece yaralarım geç iyileşiyor gibi, özellikle sol taraf tahribat fazla gibi geldi.

Yarın PRP için kliniğe gideceğim. Sonuçları buradan paylaşacağım.

ektirmek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet biraz yaralarin belirgin hala, bu yüzden kendi sacinda biraz zarar görmüs galiba, sonucta herkesin yapisi farkli ama problem olacagini düsünmüyorum. Bi 7-8 haftanin daha gecmesi lazim senin icin daha güzel günlerin gelmesi icin. Ben senin yerinde olsam haftalar sonra duruma bakarim, fotografta ayni sekilde ve o zaman gercek, iyi degisimi fark edeceksin.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet biraz yaralarin belirgin hala, bu yüzden kendi sacinda biraz zarar görmüs galiba, sonucta herkesin yapisi farkli ama problem olacagini düsünmüyorum. Bi 7-8 haftanin daha gecmesi lazim senin icin daha güzel günlerin gelmesi icin. Ben senin yerinde olsam haftalar sonra duruma bakarim, fotografta ayni sekilde ve o zaman gercek, iyi degisimi fark edeceksin.

Yorumların için teşekkür ederim hocam, açıkçası zaman alacak farkındayım benli 1 2 ay sonra düzelecekte. fakat kendi saçlarımın dökülmesi, ekilen bazı alanlarda seyrek bölgelerin yaraların oluşması canımı sıktı. Yaraların da iyileşmediğini görünce biraz moralim bozuldu. Özelikle her şeyi dakik yaparken böyle olması normal gelmiyor

ektirmek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumların için teşekkür ederim hocam, açıkçası zaman alacak farkındayım benli 1 2 ay sonra düzelecekte. fakat kendi saçlarımın dökülmesi, ekilen bazı alanlarda seyrek bölgelerin yaraların oluşması canımı sıktı. Yaraların da iyileşmediğini görünce biraz moralim bozuldu. Özelikle her şeyi dakik yaparken böyle olması normal gelmiyor

Tabi ki hak veriyorum sana cünkü kendi saclarin zarar gördü, iyilesecegini düsünüyorum, onlar gelir yine ve ekilenler de ciktigi zaman her sey yoluna girer. Umarim senin icin en hizli sekilde su gelen 2-3 ay gecer.

scofields1999

• Kelmatik
  • Jr. Member
  • **
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
Selamlar herkese, bugün 6. Hafta tamamlandı traş oldum.

Bu süreç zarfında her gün saç alınan yerler kantaron, ekim yapılan yere de mossi yap sürdüm.

Tüm takviyeleri saatinde alıyorum,

-Sabahları corraspin ve balık yağı,
-Öğlen mossi hap ve finasterid,
-Akşam C vitamini, mossi hap, magnezyum ve çinko

Son durum aşağıdaki şekilde, yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.

Sadece yaralarım geç iyileşiyor gibi, özellikle sol taraf tahribat fazla gibi geldi.

Yarın PRP için kliniğe gideceğim. Sonuçları buradan paylaşacağım.

Hocam kendi saçlarınız da bu süreçte baya şok dökülmeye uğramış ama onlar da tekrar çıkar rahat olun, en sıkıcı şey beklemek ama başka yapabilecek bir şey yok. Finastreid'e yeni mi başladınız ?

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tabi ki hak veriyorum sana cünkü kendi saclarin zarar gördü, iyilesecegini düsünüyorum, onlar gelir yine ve ekilenler de ciktigi zaman her sey yoluna girer. Umarim senin icin en hizli sekilde su gelen 2-3 ay gecer.

İnşallah hocam beklemedeyim artık 🙏

Facebook Twitter Instagram