Gönderen Konu: Ahmet Tosun – The Hair Clinic - Yaş 32 – 21.10.2025 – 5300 Greft FUE Sapphire  (Okunma sayısı 2105 defa)

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kendi saçlarınız da bu süreçte baya şok dökülmeye uğramış ama onlar da tekrar çıkar rahat olun, en sıkıcı şey beklemek ama başka yapabilecek bir şey yok. Finastreid'e yeni mi başladınız ?

Evet hocam ekim yapılan alandaki kendi saçlarımın da büyük bir kısmı döküldü maalesef, saç ekimi yapıldığından beri kullanıyorum finasteriti. Harici takviye önerilerine açığım

scofields1999

• Kelmatik
  • Jr. Member
  • **
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
Evet hocam ekim yapılan alandaki kendi saçlarımın da büyük bir kısmı döküldü maalesef, saç ekimi yapıldığından beri kullanıyorum finasteriti. Harici takviye önerilerine açığım

araştırdığım kadarıyla 1 Ayda pek etkisini göstermiyor hocam, uzun süreli kullanımda 6.ayda itibaren değişim gözüküyor. Sizin de saçlarınızın toparlayacağına inanıyorum 2-3 ayda bu görüntü çok uzakta kalacak hem kendi saçlarınız hem de ekilen saçlar çıkar..

Ömür Muti

• Jr. Member
  • **
Ben önceki ekimimde yumurta vitamin hapları falan sanirim gunde 2 kere cinko magnezyum omega 3 hapi cinko falan karışık sirayla kullanıyordum bir sey icin hastaneye gittim baska bir sey gördük kreatin kinaz seviyom fazlasıyla çıkmış buda kaslarla alakalı fazla bir şeydi sanırım yumurtadan da dendi de takviye de var işin icinde 2 hafta kadar yumurtayı kestim haplara ara verdim dengelendi yani cok hap alıyorsan dikkat et cok takviye kullanıyordum işe yaradı mı bilmiyorum ama aşırıya gerek yok bana göre yani

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
araştırdığım kadarıyla 1 Ayda pek etkisini göstermiyor hocam, uzun süreli kullanımda 6.ayda itibaren değişim gözüküyor. Sizin de saçlarınızın toparlayacağına inanıyorum 2-3 ayda bu görüntü çok uzakta kalacak hem kendi saçlarınız hem de ekilen saçlar çıkar..

İnşallah hocam, beklemedeyim buradanda ara ara yine süreci paylaşacağım umarım birkaç aya ilerlemeler başlar

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben önceki ekimimde yumurta vitamin hapları falan sanirim gunde 2 kere cinko magnezyum omega 3 hapi cinko falan karışık sirayla kullanıyordum bir sey icin hastaneye gittim baska bir sey gördük kreatin kinaz seviyom fazlasıyla çıkmış buda kaslarla alakalı fazla bir şeydi sanırım yumurtadan da dendi de takviye de var işin icinde 2 hafta kadar yumurtayı kestim haplara ara verdim dengelendi yani cok hap alıyorsan dikkat et cok takviye kullanıyordum işe yaradı mı bilmiyorum ama aşırıya gerek yok bana göre yani

Hastaneye ben de gideceğim hocam baktırmak için, şuan aslında süreç iyi gibi sadece dediğim gibi lendi saçlarımın dönülmesi ve tepedeki yara rahatsız ediyor. İyileşme için erken karar vermek de istemiyorum bir iki ay da aha sonucu takip edeceğim

Facebook Twitter Instagram