Gönderen Konu: Saç Ekim Planlamasi Çok Önemli Finasterid Çözüm Degil  (Okunma sayısı 885 defa)

Romanadam

• Hero Member
Ynt: Saç Ekim Planlamasi Çok Önemli Finasterid Çözüm Degil
« Yanıtla #15 : 09 Kasım 2025, 20:30:44 »
conqueror dostum yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum çok doğru bir konuya parmak basmışsın ama tek katılmadığım husus sanki bunu forumda adı çok geçen profesyonel klinikler bunu yapıyorda amatörler yapmıyor gibi bir algı oluşmuş .tam tersine sokakta ben her gün özel hastane adı altında ekim yapan hemşirelerin ekimlerine her gün denk geliyorum .çoğunun kafasında kendi saçları kalmamış ektirdikleride kalın telli saçlar  özellikle süpürge teli gibi sırıtıyor .bu yüzden bence eleştireceksek hakkını yemeyelim gene bu forumda işini düzgün yapan yerlerin ekimlerinde bu durumu çok daha az görüyoruz ama genel olarak değerlendirme yaparsak çoğu ekim merkezi geleceği ön görerek doğru planlama yapmıyor .adamın kafa norwood 3 ise sadece önü ek geç ama adamlar bakıyorsun tüm kafaya 5000 gömüp gönderiyor ve bu çok yanlış.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Kasım 2025, 20:35:27 »
Conqueror1453 dediğine ben de katılıyorum. 23 yaşındayım alın bölgemde çoğu saçım gitti ve saç ektirmöek istiyorum. ama finas gibi hormon ilaçlarını kullanmadan ektirmek istiyorum. İstanbulda bu ilaçları çok önemsemeden ekim işlemi yapan yer var mı?

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2025, 21:04:14 »
Conqueror1453 dediğine ben de katılıyorum. 23 yaşındayım alın bölgemde çoğu saçım gitti ve saç ektirmöek istiyorum. ama finas gibi hormon ilaçlarını kullanmadan ektirmek istiyorum. İstanbulda bu ilaçları çok önemsemeden ekim işlemi yapan yer var mı?

Çoğu klinik finasteridi zorunlu kılmıyor zaten sadece tavsiye ediyor. 23 yaşında dökülmen bu kadar olduysa 4-5 yıl sonra ikinci ekimi yapmak zorunda kalacaksın finasterid kullanmazsan. Bunun bilincinde ekimini yaptır derim.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2025, 21:11:09 »
evet dediğin de haklısın ikinciye de ihtiyaç olabilir ama finasterid kullansam da ömür boyu kullanmam gerekecek ve hormonlar etkileyen bir ilacı ömür boyu kullanmakta ne kadar mantıklı

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Kasım 2025, 21:47:13 »
Çoğu klinik finasteridi zorunlu kılmıyor zaten sadece tavsiye ediyor. 23 yaşında dökülmen bu kadar olduysa 4-5 yıl sonra ikinci ekimi yapmak zorunda kalacaksın finasterid kullanmazsan. Bunun bilincinde ekimini yaptır derim.

Asmed gibi bi yer bile bana finasterid kullanmadan bu iş olmaz ikinci ekime kadar gidebilir dedi bu kadar az açıklığım olduğu halde.Dr koray bey kendisi 10 senedir fin kullanıyormuş gerisini siz düşünün

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #20 : 09 Kasım 2025, 23:28:30 »
Asmed gibi bi yer bile bana finasterid kullanmadan bu iş olmaz ikinci ekime kadar gidebilir dedi bu kadar az açıklığım olduğu halde.Dr koray bey kendisi 10 senedir fin kullanıyormuş gerisini siz düşünün

Yaş kaç hocam? Sonuçta gerçeği söylemiş.
Önlerde genetik dökülme başladıysa genelde tepede sonradan dökülüyor. Tabi yaş ve dönörün kaliteliyse iki hatta üç ekim yapabilirsin finasterid kullanmadan

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2025, 23:30:54 »
evet dediğin de haklısın ikinciye de ihtiyaç olabilir ama finasterid kullansam da ömür boyu kullanmam gerekecek ve hormonlar etkileyen bir ilacı ömür boyu kullanmakta ne kadar mantıklı

Diğer arkadaşada yazdım. Dönorün güclüyse bence finasterid kullanmak zorunda değilsin. En kötü ikinci ekimi yapıp sac konusunu kapatırsın. Ama burada yaş önemli bence. 20 yaşında dökülme başladıysa genellikle nw 6 oluyor o kafa maalesef.

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Kasım 2025, 23:59:28 »
Yaş kaç hocam? Sonuçta gerçeği söylemiş.
Önlerde genetik dökülme başladıysa genelde tepede sonradan dökülüyor. Tabi yaş ve dönörün kaliteliyse iki hatta üç ekim yapabilirsin finasterid kullanmadan

Yaş 38 hocam.20 yaşımdan beri bu şekilde dökülme durdu kendimi bildim bileli bu şekilde diyebilirim

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2025, 00:19:40 »
Yaş 38 hocam.20 yaşımdan beri bu şekilde dökülme durdu kendimi bildim bileli bu şekilde diyebilirim

Oo sizin yaş baya uygunmuş. Hiç beklemezdim bile. Hemen yaptırırdım ekimi.
Ön profil çok önemli bence. En az 5-10 yaş gençleşirsiniz.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Kasım 2025, 11:30:06 »
asmed dışı 2. veya 3. tercih olarak hangi yeri önerirsiniz istanbulda olan para çok önemli değil neyse öderiz artık

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #25 : 10 Kasım 2025, 12:54:47 »
asmed dışı 2. veya 3. tercih olarak hangi yeri önerirsiniz istanbulda olan para çok önemli değil neyse öderiz artık

Asuman veya Hakan Clinic bakabilirsiniz bence. Bu merkezlerin ekimlerini beğeniyorum. Ankarada ise bekir bek.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Kasım 2025, 13:51:24 »
tamamdır teşekkürler

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Kasım 2025, 18:59:12 »

38 den sonra dökülmeler hormonal kaynaklı olmaz hocam .finasterid sizde zaten kontrendike .yaşa bağlı olarak çok yavaş bir şekilde dökülmeleriniz devam edecektir. herhangi bir önlem almanıza gerek yok .saç ekimi yeterli olacaktır.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2025, 19:02:23 »
38 den sonra dökülmeler hormonal kaynaklı olmaz hocam .finasterid sizde zaten kontrendike .yaşa bağlı olarak çok yavaş bir şekilde dökülmeleriniz devam edecektir. herhangi bir önlem almanıza gerek yok .saç ekimi yeterli olacaktır.

Dökülme 25-35 arası şiddetli oluyor diye okumuştum yanilmiyorsam. Bundan sonra yavaşlıyor diye biliyorum siz ne dersiniz?

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 10 Kasım 2025, 19:08:23 »
Dökülme 25-35 arası şiddetli oluyor diye okumuştum yanilmiyorsam. Bundan sonra yavaşlıyor diye biliyorum siz ne dersiniz?
Tam 25 yaşında başladı benimde dökülmem 35 yaşında ise dayanamayıp saç ektirdim. Bence doğru bir analiz
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Facebook Twitter Instagram