Gönderen Konu: SOL şakaktaki saçlar  (Okunma sayısı 214 defa)

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
SOL şakaktaki saçlar
« : 09 Kasım 2025, 13:50:07 »
Herkese iyi günler ,Forumu 3 yıldır takip ediyorum ama hiç konu açtığımı hatırlamıyorum.21 yaşında sol şakakta minyatürleşme  başladı(açılma yok). 1 sene sonra bu forum sayesinde finasterid kullanmaya başladım .  Daha sonra 3 gün fin 1 gün dut şeklinde gittim ,yanlarında haftada 1 konazol şampuan ,
her gün  magnezyum ve Omega 3 kullanmaya başladım. Minoksil kullanmadım .Şuan yaşım 25 saçlarım  halen aynı sağ şakakta minyatürleşme ve herhangi bir açılma yok sol şakaktaki minyatürleşmiş kıllar kalınlaştı ama 2 senedir şekil  veremiyorum sürekli düşüyorlar ben bu saçlara ne yapmalıyım .Bu arada baba tarafı full kel  babam 25 yaşında şakakları yokmuş.Şimdi Norwood 6. anne tarafımda dayımın saçlarında dökülme yok .

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
Ynt: SOL şakaktaki saçlar
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2025, 21:56:07 »
Hintell ,oral minoksidil,duck ,lauri ,emekli kel ,sloocer  yardımcı olurmusunuz

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2025, 22:05:21 »
2021 den  2025 e kadar sırayla fotoğraflar Fotoğraflar arasında birer yıl var.Bakın sol şakaktaki saç aynı duruyor sadece 2021 e göre kalınlıştı fakat minyatürleşmiş gibi.Sağdaki şakakta dökülme yok

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2025, 23:37:15 »
Benimde sol şakak aynı saç genel olarak iyi sol şakak 1 yıldır seyrek

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2025, 23:46:29 »
Hocam sen ne kullanıyorsun saçın için

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2025, 23:57:18 »
Hocam sen ne kullanıyorsun saçın için
Reis ben bugün dutasteride başladım yaşım 20 bu arada tepedende hafif seyrelme var flaşla çekince el tarafım sebin dediğin gibi kalkmıyor

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2025, 00:03:05 »
Hocam sen bana göre daha gençsin . Finasterid kullandın mı yoksa direk duta mı geçtin.Dut ağır gelmesin bu yaşta

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2025, 00:52:15 »
Hocam sen bana göre daha gençsin . Finasterid kullandın mı yoksa direk duta mı geçtin.Dut ağır gelmesin bu yaşta
Knk Fin kullanmadım sadece saw palmeto kullandım yan etki görürsem bırakırım finansteride geçerim ama korkmaya gerek yok

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2025, 01:37:54 »
Herkese iyi günler ,Forumu 3 yıldır takip ediyorum ama hiç konu açtığımı hatırlamıyorum.21 yaşında sol şakakta minyatürleşme  başladı(açılma yok). 1 sene sonra bu forum sayesinde finasterid kullanmaya başladım .  Daha sonra 3 gün fin 1 gün dut şeklinde gittim ,yanlarında haftada 1 konazol şampuan ,
her gün  magnezyum ve Omega 3 kullanmaya başladım. Minoksil kullanmadım .Şuan yaşım 25 saçlarım  halen aynı sağ şakakta minyatürleşme ve herhangi bir açılma yok sol şakaktaki minyatürleşmiş kıllar kalınlaştı ama 2 senedir şekil  veremiyorum sürekli düşüyorlar ben bu saçlara ne yapmalıyım .Bu arada baba tarafı full kel  babam 25 yaşında şakakları yokmuş.Şimdi Norwood 6. anne tarafımda dayımın saçlarında dökülme yok .
belkide doğuştan gelen bi özelliğin olabilir mi

İlk resim dışında minyatürleşme göremedim şakaklarda
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2025, 03:04:49 »

Usta en üste yeni konu açtım bakabilir misin

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2025, 09:59:23 »

Yok hocam son 4 senedir böyle oldu

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2025, 20:24:48 »
Hocam saçlarınız şuan çok iyi durumda maşallah diyelim. Şekil verememenizin sebebi şampuandan dolayı olabilir sizce OGX hacim verici şampuan tavsiye edebilirim bence rahatlıkla şekil verebilirsiniz. Özellikle kepek karşıtı şampuanlar saçı düşürüp hacmi de kaybettirebiliyor.

Mehmet Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2025, 00:28:56 »
Alper hocam ,yorum yaptığın için teşekkür ederim öncelikle  saçlarım çok şükür gür ama sol şakaktaki kıllar  sağa göre inceldi 4 senedir böyle ne dökülme oldu nede kalınlaştı o kıllar .Acaba biotin ya da D vitamini alsam işe yarar mı?Belki minoksil kalınlaştırabilir ama kullanmak istemiyorum minoksili

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2025, 03:34:54 »
Hocam saçlarınız şuan çok iyi durumda maşallah diyelim. Şekil verememenizin sebebi şampuandan dolayı olabilir sizce OGX hacim verici şampuan tavsiye edebilirim bence rahatlıkla şekil verebilirsiniz. Özellikle kepek karşıtı şampuanlar saçı düşürüp hacmi de kaybettirebiliyor.
Hocam merhaba dutasteride başladım diye konu açtım bakabilir misiniz size zahmet

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2025, 15:45:19 »
Alper hocam ,yorum yaptığın için teşekkür ederim öncelikle  saçlarım çok şükür gür ama sol şakaktaki kıllar  sağa göre inceldi 4 senedir böyle ne dökülme oldu nede kalınlaştı o kıllar .Acaba biotin ya da D vitamini alsam işe yarar mı?Belki minoksil kalınlaştırabilir ama kullanmak istemiyorum minoksili
Hocam şakaklar DHT blockerlara karşı çok inatçı ve dirençlidir yani finasterid veya dutasterid bile bu yerlerdeki dökülmeleri kesmeyebilir ama sizinkinde en azından fotoğraflarda bir sıkıntı göremedim belki dediğiniz gibi vitamin eksikliğine bağlı olarak o kısım incelmiş olabilir fakat vitaminlerden dolayı değilse dediğim gibi dht blockerlar yetersiz kalıyordur minoksidil eklemek gerekiyordur. Ama çok kötüye gitmedikçe minoksidil tavsiye etmem.

Facebook Twitter Instagram