Gönderen Konu: Dutasteride başlıyorum  (Okunma sayısı 672 defa)

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dutasteride başlıyorum
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2025, 17:20:32 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır saçlarım seyrelmis sol şakağımda seyreklikler var onun dışında saç cizgim genel olarak iyi tepe bölgesinde de baya seyreklik var konumu güncelleyecegim yaşım 20 elbette bu yaşta kullanma diyeniniz olur inanin ki gözümü karartim sac dökülmesinin psikolojik açıdan ne kadar yıpratıgıni hepiniz iyi bilirsiniz flaşlı flaşsız fotoğrafları atacağım
umarım saçların toparlanır güzel kardeşim bu psikolojinin nasıl olduğunu bende biliyorum çok yıprattı benide

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Kasım 2025, 22:59:32 »
umarım saçların toparlanır güzel kardeşim bu psikolojinin nasıl olduğunu bende biliyorum çok yıprattı benide
Allah razı olsun hocam Allah düşmanımın başına vermesin hele genç yaşta insanı yipratiyor umarım kesin bir çözüm bulunurda kurtuluruz bu illeten

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Kasım 2025, 23:32:27 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır saçlarım seyrelmis sol şakağımda seyreklikler var onun dışında saç cizgim genel olarak iyi tepe bölgesinde de baya seyreklik var konumu güncelleyecegim yaşım 20 elbette bu yaşta kullanma diyeniniz olur inanin ki gözümü karartim sac dökülmesinin psikolojik açıdan ne kadar yıpratıgıni hepiniz iyi bilirsiniz flaşlı flaşsız fotoğrafları atacağım
Güncel durum budur ilacı kullanmaya başlayalı 25 gün olmuştur hemen hemen bir yan etki görmedim ilk günler libidomu tavan yaptı sonradan normale döndü saclardada etki görüp görmediğimi bilmiyorum sol şakağım seyrek orası duzelirse ilaç ise yarıyordur ilacı birgün kullanip birgün kullanmıyorum birkaç kez hergun aldım ondan sonra iki günde bir almaya devam ediyorum tek sevmediğim yani sakallım çok yavaş uzuyor eskisine göre saçımı kurutmuş halim flaşlı flaşsız konumu sürekli güncelleyecegim

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2025, 02:41:11 »
Güncel durum budur ilacı kullanmaya başlayalı 25 gün olmuştur hemen hemen bir yan etki görmedim ilk günler libidomu tavan yaptı sonradan normale döndü saclardada etki görüp görmediğimi bilmiyorum sol şakağım seyrek orası duzelirse ilaç ise yarıyordur ilacı birgün kullanip birgün kullanmıyorum birkaç kez hergun aldım ondan sonra iki günde bir almaya devam ediyorum tek sevmediğim yani sakallım çok yavaş uzuyor eskisine göre saçımı kurutmuş halim flaşlı flaşsız konumu sürekli güncelleyecegim
saç derinde ağrılar iğne batmalar falan hareketlilik  azaldı mı bu dökülmede onlarla çok karşılaşırsın çünkü
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2025, 18:13:25 »
saç derinde ağrılar iğne batmalar falan hareketlilik  azaldı mı bu dökülmede onlarla çok karşılaşırsın çünkü
Saç derimde bir ağrı yoktu zaten saçımda çok dökülmüyor eskiden de çok dökülüyordu günlük 50 tel en fazla dökülüyordur ana seyreklesiyor

Facebook Twitter Instagram