Gönderen Konu: YENİ SAÇ ÇİZGİSİ  (Okunma sayısı 135 defa)

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
YENİ SAÇ ÇİZGİSİ
« : 02 Aralık 2025, 09:04:58 »
Selamlar, yaşım 27 yaklaşık 4 senedir de saçlarımda dökülme var. Ailede herkeste aynı tip kellik var, belli bir yaşa kadar en az dökülen benimdi ama dökülmeye başladıktan sonra iyice ilgisiz olunca da dökülmem şiddetlendi. Bu sebeplerden artık ekim yaptırmayı düşünüyordum ve forumun önerisiyle “Serkan Aygın Doku Clinic” ile anlaştım.

2025 Aralık ayının sonlarına doğru ekimim olacak, en son görüşmemizden yaklaşık 4300 greft ekileceğini, bunların 3900 iki kulak arasından ve 400 sakallardan alınacağını söylediler. (Rakamlar 100-200 farklı olabilir emin değilim).

Saçımın güncel haliyle Serkan Hoca’nın çizdiği saç çizgisi ve donör bölgeyi ekledim, ekim öncesi ve sonrası için değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum  :)

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim ve yeni saç çizgisi
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2025, 09:06:11 »
Ek:

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: YENİ SAÇ ÇİZGİSİ
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2025, 13:49:35 »
Dostum merhaba,

Donör bölgen bu kadar güçlü iken sakaldan alım neden yapıyorlar onu anlamadım. Bu donör bölgesinden çok rahat bir şekilde o grefti çıkartabilirlerken neden sakal?

Bunun dışında ön çizgi ideal seviyede tutulmuş fakat şakak ekimleri benim için çok sırıtma ihtimali bulunduğu için kendimce uygun görmüyorum.

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2025, 14:16:09 »
Dostum merhaba,

Donör bölgen bu kadar güçlü iken sakaldan alım neden yapıyorlar onu anlamadım. Bu donör bölgesinden çok rahat bir şekilde o grefti çıkartabilirlerken neden sakal?

Bunun dışında ön çizgi ideal seviyede tutulmuş fakat şakak ekimleri benim için çok sırıtma ihtimali bulunduğu için kendimce uygun görmüyorum.

Yorumun için çok teşekkür ederim, başlangıçta donör bölgeyi yormamak için demişlerdi ama bunu ekimden önce tekrar iletirim.

Şakak bölgesine de çok az bir destekleme yapmamız gerekiyor dedi benim zaten oraya doğuştan ihtiyacım var saçlarım varken de karşıdan yanlarım çok ince ve dümdüz gözüküyordu

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2025, 14:44:29 »
Dostum merhaba,

İşte ben de o kısımda şu soruları kendi kendime soruyorum. Donör bölgeniz zaten çok güçlü sadece 400 greftle mi donör bölgesini çok yormayacaklar? Sakal greftleri ile saç greftleri arasında fark var bunu neden hesaba katmıyorlar.

Şakak bölgesine ihtiyacınız var fakat saçlarınız kalın olması durumunda şakaklarınız ince olduğu için bu kısım yama yapmış gibi gözükmeyecek mi?

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2025, 19:22:21 »
Dostum merhaba,

İşte ben de o kısımda şu soruları kendi kendime soruyorum. Donör bölgeniz zaten çok güçlü sadece 400 greftle mi donör bölgesini çok yormayacaklar? Sakal greftleri ile saç greftleri arasında fark var bunu neden hesaba katmıyorlar.

Şakak bölgesine ihtiyacınız var fakat saçlarınız kalın olması durumunda şakaklarınız ince olduğu için bu kısım yama yapmış gibi gözükmeyecek mi?

Donör bölgemin güçlü olup hepsinin oradan alınması konusunu ileteceğim ekim zamanında teşekkür ederim.

Şakak kısmı için de doğal bir görünüm yakalarlar diye düşündüğümden yapılmasını istiyorum saçlarım ince telli zaten baya.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2025, 21:12:44 »
iyi bir ekim sonucu için tüm şartlar oluşmuş bence .umarım sorunsuz geçer ekiminiz.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2025, 10:20:48 »
Dostum merhaba,

Serkan Aygın gibi bir clinic için bu kadar detaysız bir düşünce olacağın tam düşünmüyorum. Siz farklı bir clinic ile görüşmüş olabilir misiniz?

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2025, 13:07:17 »
Dostum merhaba,

Serkan Aygın gibi bir clinic için bu kadar detaysız bir düşünce olacağın tam düşünmüyorum. Siz farklı bir clinic ile görüşmüş olabilir misiniz?

Forumdaki diğer Serkan Aygın ekimlerine bakarsanız görürsünüz mutlaka sakaldan 200-400 greft arası alım yapıyor, ayrıca şakaklara da güçlendirme yapıyor. Ben yine de sakaldan almaması yönünde görüşümü ileticem bakalım cevabı ne olur

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2025, 21:24:03 »
Dostum merhaba,

Saç kökleri çok daha güçlü olduğu halde neden sakalı tercih ettiklerini gerçekten merak ettim. Mantıklı bir sebep olarak donör bölgesini çok yormamak diyorlar ama 500 greft mi yoracak bu kadar güçlü bir donör alanını?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2025, 08:41:03 »
güzel bir ön çizgi donör de güzel dostum
Global Moderator

Faruk14737

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 04 Aralık 2025, 09:52:33 »
güzel bir ön çizgi donör de güzel dostum

teşekkürler yorumun için hintell hocam, ekim sonrası açacağım konu başlığında görüşürüz tekrar

Facebook Twitter Instagram