Gönderen Konu: Saç ekim merkezi tavsiyesi  (Okunma sayısı 194 defa)

Bulutsert

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi tavsiyesi
« : 09 Aralık 2025, 01:39:15 »
Arkadaşlar merhaba
Bir süredir saç ekim merkezi arıyorum. Bir çok kişinin başından geçtiği gibi bende birçok sahtekarla da tanıştım bu yüzden iyi karakterli merkezlere de ön yargılı oluyorum biraz. Bir kliniği beğeniyorum sonra yorum sitelerinden birinde birkaç kötü yoruma denk geliyorum kafam karısıyor. FUE yapan merkezler DHI yapma sakın diyor DHI yapanlar FUE yi önermiyor mevcut şaçların zarar görür diyor. Yaşım 32. Bütçem 4500 euro( gelecekte de örnek teşkil etmesi adına euro yazdım), Türkiyenin herhangi bir yerinde ekim yaptırabilirim. Lütfen bana biraz rehberlik edebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2025, 07:42:52 »
Reis, yöntem kısmını tercih edeceğin kliniğe bırak derim. Herkes kendi yöntemi ile uzman. Klinik kısmına gelecek olursak ASMED Dilek Çakır ile bir görüşmeni tavsiye ederim. Bence bütçen yeterli. Zaten orası tamam derse, başka klinik araştırmana gerek yok. Sonuçta ASMED kalitesinde bir ekim olacak

levo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2025, 20:13:41 »
Selam,

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. Ben de şu an aynı durumdayım, klinik arıyorum ve araştırdıkça kafam daha çok karışıyor.

Sana sormak istediğim şu:
Ekim yaptırdın mı?
Eğer yaptırdıysan hangi klinikte ve memnun musun? Bugün tekrar karar verecek olsan aynı yeri seçer miydin?

Ben de doğal sonuç, donörün korunması ve doktorun işin içinde olması konularına özellikle dikkat ediyorum. Reklamdan çok gerçek tecrübeler benim için önemli.

Paylaşırsan sevinirim, teşekkürler.

Bulutsert

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2025, 01:31:15 »
Merhaba
Henüz yaptırmadım fakat bir yer seçtim orda yaptırcam gibi gözüküyor, ismi Dr Mehmet Doğruer. Eskiden memorialda çalışıyormuş şimdi kendisine klinik açmış. Ekim ve PRP için 85 bin ve ekim ve eksozom  için 110 bin tl istiyor. Ön taraf için Sapphire FUE ve arkalar için DHI ön gördü. Ve kanalları kendisinin açtığını + operasyonu kendisinin sürekli takip ettiğini + günde sadece 1 hasta aldıgını belirtti.

Bir önceki yorum bir arkadaş sağolsun ASMED clinicten Dilek Çakır’ı  tavsiye etmişti fakat ASMED te fiyat 3 euro arkadaşlar 12 bin EURO diyorlar 4000 graft için yani. Tamam bir cliniğin başarı yüzdesi tanınmışlığı vb fiyatı etkileyebilir ama bu fiyatlar benim için çok uçuk rakamlar. Keza HLC klinik, dr Kaan Pekiner, Dr Hakan doğanay… hepsi yaklaşık kök başı 2,5 -3 euro diyorlar…

Asuman klinik ile görüştüm; karşılaştığım en kaba, umursamaz klinikti direk baştan güven kaybı. Farklı numaralardan fiyat istedik farklı fiyatlar aldık.

Serkan aygın klnik ile görüştüm Serkan Bey kendisi operasyonlara girmiyor ön görüşmeyi yapıyor sadece dedi. Bu klinikle günce 10-15 hasta alıyormuş sanırım. Buna bağlı olarak da hasta şikayetlerinde bazen ciddi kötü yorumlar gördüm. Bunu benle konusan asıstane sordugumda her gun cok hasta yapıyoruz o yuzden arada boyle olabılıyor genel orana bakın dedi. Ama ben de o küçük kalan orandaki insanlardan birisi olabilirim. O yüzden göze alamadım.

Tekrar Mehmet Doğruer’e gelirsek de, kliniklerden en dürüst davranan o oldu. Kendisi hakkında çok fazla bilgi bulamadım ama artık klinik doktor aramaktan usandım.

Eğer süreç böyle devam eder ve Dr mehmet doğruer’de yaptırırsam genel süreçle ilgili update etmeye devam edeceğim

Bulutsert

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2025, 05:21:26 »
Bu arada hakkını yemiş olmayayım Dr ilker apaydın ile görüştüm kendisi de bütün sorularımı yanıtladı. Fiyat olarak Serkan Aygın bandında. Aslında son dakikaya kadar ilker beye çok yakındım. Neden İlker bey ile devam etmedim sorusunun aslında tam bir cevabı yok aslına bakarsanız 20 yıldan fazla tecrübesi de var.

Facebook Twitter Instagram