Merhaba arkadaşlar,
Forumda yeniyim ve konuları araştırdığımda saç ekim sonrası motor kask kullanımı ile ilgili konu bulamadığından yeni konu olarak açtım.
Ben 80 gün önce saç ekimi yaptırdım ve öncesinde her hafta dağlarda Cross motor sürüyordum, bu aktivite çok efor gerektiren yorucu ve dayanıklık üzere zorlayıcı bir spordur ve tehlikeli olduğundan malumunuz kasksız yapılmıyor.
Kask içerisinde çok aşırı tere maruz kalıyoruz ve kaskı çıkardığımızda vapurlu tren misali kafamızdan duman tütüyor

Bu sporu uzun zaman yapamayacağımdan ötürü zaten saç ekimini sürekli öteliyordum ama sonra gözümü kararttım ve ektirdim şimdi ise günler geçmek bilmiyor

Dr bana en az 3 ay binme çünkü saç köklerinin kanlanmasının bitmesi lazım dedi, 90 gün olmasına 10 gün kaldı ama hala kafamda binsem mi daha da beklesem mi diye düşünüp duruyorum, insan bu kadar bekledikten sonra 1 çuval inciri çöpe atmak istemiyor ama diğer tarafta motorsuzluk canıma tak etti

Soruma gelirsek; Sizce 90 gün yeterli midir, yani 90 gün sonra aşırı ter ve kask köklere her hangi bir zarar verir mi sizce?