Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİC / 16.12.2025 / 4900 Greft / Yaş 37  (Okunma sayısı 68 defa)

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Merhaba,

Uzun yıllardır saç ekimi düşünüyordum, sonra diğer bölümde klinik tavsiyesi için konu açıp diğer konulara da bakıp kararımı Ahmet Tosun olarak verip dün ekim yaptırdım. Yüz yüze görüşmemizde oldukça samimi olması da olumlu etkiledi. Genel olarak alan açıklığı çok olduğu için 2 ekim planlamıştım ben ve Ahmet bey de bunu önerdi başta.

Operasyondan günler önce stres yapmıştım, operasyon sabahı da biraz artınca hafif taşikadi ve tansiyon sorunu yaşadım. Önlem olarak damar yolu açmışlardı, sonra serum bağladılar. Oldukça ilgilendiler, hatta polikliniğin doktoru da bir geldi. Sonra sakinleşince operasyona başladık. 9-10 saat sürdü, öğlen yemek arası verdik. Greft çok olunca süre de biraz uzun oluyor.

Sedasyon yapsam mı diye düşünmüştüm ama iyi ki yapmamışım. Dermojet ve iğneler anlık hafif bir acı veriyor. Sıkıntı kısmı o kadar saat uzanıp yatmak. Özellikle ekim kısmında sırt üstü yatmaktan hala biraz boynum ağrıyor.

Operasyonda kanalı Ahmet bey açtı, diğer zamanlarda da sık sık gelip kontrol etti. En baştaki planlamayı da o yaptı. Saçımın ön orta kısmında azda olsa saç kaldı ama yaşa uygun olarak yaklaşık 1 cm geriden başladık. Böylece vertex kısmına kadar ilerleyebildiğimiz kadar ilerledik. Vertek kısmını da 2. seansa bıraktık.

Donör bölgem çok şükür sağlamdı. Ekim yapan arkadaşlar da epey övdüler. Bir klinik dönor bölgem zayıf diye "2-3 ay bakım yap öyle gel" demişti. Ahmet bey güzel bir operasyon olduğunu söyleyip, sonucu şimdilik beğendi.

Tecrübeli forum ahalasinin yorumunu merak ediyorum.

cihannn.25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Hocam ekimin. Ahmet hocamın planlamsı zaten beğeniyor, bende o yüzden tercih ettim kendisini. İnşallah sonuç beklediğin gibi olur Hocam. Takipteyim :)

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun Hocam ekimin. Ahmet hocamın planlamsı zaten beğeniyor, bende o yüzden tercih ettim kendisini. İnşallah sonuç beklediğin gibi olur Hocam. Takipteyim :)

Teşekkürler. Bakacağız artık. :D
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Bu da bugün çekilen ilk yıkama sonrası fotoğraflar.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, gerçekten başarılı bir saç ekimi yapılmı Ahmet Tosun. açık alanın oldukça geniş, bu nedenle en ideal ve maksimum sonucu elde etmek adına ilerleyen dönemde alana bağlı olarak ikinci bir saç ekimi gerekebilir. Buna rağmen mevcut ekimde sık, temiz ve planlı bir ön çizgi tasarımı tercih edilmiş. Ön saç çizgisi referans noktalarına uyumlu, doğal ve estetik duruyor. İşçilik ise oldukça temiz ve kaliteli. Tüm bu detaylar bir araya geldiğinde çok başarılı bir saç ekimi ortaya çıkmış. Umarım sonuç beklentilerinin de üzerinde olur. Ayrıca saç ekimini destekleyen medikal unsurları da araştırmanı tavsiye ederim. Doğru desteklerle çok daha güzel bir sonuç alacağına inanıyorum. Tekrar hayırlı olsun
Global Moderator

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun, gerçekten başarılı bir saç ekimi yapılmı Ahmet Tosun. açık alanın oldukça geniş, bu nedenle en ideal ve maksimum sonucu elde etmek adına ilerleyen dönemde alana bağlı olarak ikinci bir saç ekimi gerekebilir. Buna rağmen mevcut ekimde sık, temiz ve planlı bir ön çizgi tasarımı tercih edilmiş. Ön saç çizgisi referans noktalarına uyumlu, doğal ve estetik duruyor. İşçilik ise oldukça temiz ve kaliteli. Tüm bu detaylar bir araya geldiğinde çok başarılı bir saç ekimi ortaya çıkmış. Umarım sonuç beklentilerinin de üzerinde olur. Ayrıca saç ekimini destekleyen medikal unsurları da araştırmanı tavsiye ederim. Doğru desteklerle çok daha güzel bir sonuç alacağına inanıyorum. Tekrar hayırlı olsun

Teşekkürler. Sakal destekli bir revize ekimi birkaç sene sonra düşünüyorum, Ahmet beyle de böyle konuştuk.

Şu ilk 10 günü bir atlatayım destekleyen tedaviler hakkında sizlerden tavsiye isteyeceğim. Fin konusunda biraz tereddütlüyüm ama topikal fin versiyonu olabilir mesela.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram