Gönderen Konu: Ahmet Tosun 4800 Greft/17.12.2025 Yaş 27  (Okunma sayısı 35 defa)

Holyhybris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ahmet Tosun 4800 Greft/17.12.2025 Yaş 27
« : 26 Aralık 2025, 17:33:16 »
Merhaba arkadaşlar forumdan araştırıp Ahmet Tosun Kliniğinde ektirmeye karar vermiştim.
16.12.2025 tarihinde Ahmet Bey ile Yüz yüze görüştüm. Saç ekiminden korkmama rağmen Ahmet Hoca içimi rahatlattı.Kendi isteğimle sedasyonlu ekime karar verdim.
Gece 12 den itibaren yemek ve suyu kestim.Sabah 8 de Klinikte oldum Ahmet Bey ve Ekibi çok güzel şekilde karşılayıp moral motivasyon verdiler. Ahmet Bey Çizgimi çizdi ve traşımı olup operasyon odasına alındım.Anestezi uzmanı Damar yolumu açıp sedasyonu verdi uyandığımda Anestezi iğneleri bitmişti. Saat 12 civarına kadar alım yapıldı ve Ardından Ahmet Bey Kanal Açılımını yaptı. Kanal açılımından sonra yemek molası verildi yemekten sonrada ekim işlemine geçiş yapıldı. Tüm Süreç Sorunsuzdu. Ekipteki Aleynur,Beyza,Ebru Hanım hepsine teşekkür ederim. Damar yolu bile açtırmaktan çekinen birisi olarak Operasyon tamemn ağrısız geçti herkes titizlikle yaklaştı.Sedasyonlu Ekim Düşünenler Anestezi doktoru da fazlasıyla ilgili Kendime geldiğim halde sürekli gelip kontrol etti bir sorunum şikayetim var mı diye,Ahmet Bey’e söylenecek hiç bir söz yok Ekim boyunca ne zaman baksam sürekli kontrole gelip durumumu sordu,Ekim sonrası her durumumla birebir ilgilendi. Ekim sonrası Hava değişiminden Soğuk algınlığı oldum bu durumda bile Ahmet Bey kliniğe çağırıp Kliniğin doktoru Devrim Bey ile Muayene edip Serum takıp yardımcı oldular,Klinik doktoru Devrim Bey’e de çok teşekkür ederim.Ekim öncesi ve Ekim sonrası süreçlerde saat farketmeksiniz yardımcı olan Malika Hanım’a da teşekkür ederim her konuda yardımcı oldu.Unuttuğum birisi varsa şimdiden çok özür dilerim Ahmet Bey ve Ekibindeki herkes gerçekten çok iyi insanlar.
Bütün yıkamalarımı klinikte yaptırdım.
Bugün sürecimin 9.günündeyim Ahmet Bey kabuk dökümünü kendisi yaptı her şeyden çok memnunum.
Sonrası için sizinde değerli tavsiyelerini ve yorumlarını duymak isterim.

Holyhybris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 4800 Greft/17.12.2025 Yaş 27
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2025, 17:36:14 »
Operasyon sonu ve 1.yıkama fotoğrafları

Holyhybris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 4800 Greft/17.12.2025 Yaş 27